Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj abc23,

kde to není uvedeno? Na fórum jsem to do prvního příspěvku v tomto tématu určitě dopisoval.

kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  2. huska13

huska13 Pisálek fóra

Tak zo štyroch tajomných na baharame ani jedna novinka, ale nedalo mi to a ešte som nejaké kúpila. :)

3. abc23

abc23 Komisař fóra

Casey27
    jo díky za odpověď, já jsem na základě odpovědi od Dandy, že "Výrobnu arašídového másla tam také nevidím" pochopila, že by neměl být v seznamu výher ale asi šlo o to, že kontrolovala danému hráči účet a tomu hráči zrovna z TS nevypal a proto to nebylo pravdivé tvrzení od hráče petrusena..

a pajda361 není to uvedeno při rozkliknutí "infa" u toho konkrétního výběhu "Topaz" .. jinak Casey27 mě podal slušné vysvětlení, čímž mu děkuji, forum většinou pročítám, co se týče nových akcí ale tak z hlavy se to už vykouřilo ;)

danda-vnovis a burds tohle ocenili.
  4. karbar

karbar Vévoda fóra

Chtěla jsem dát ještě něco do vlaku a z časomíry mi zmizel.Prolezla jsem celou farmu,nakonec jsem ho našla ve městě.Odjel.
    Vrátím se na hlavní louku kouknu opět do časomíry není,no bodejť jsem si nevšimla, že je tam více slotů.Asi už z toho blbnu.
    Jinak mi přivezl textilní mlýn /paráda/ a labutě /už mám 3/.

5. milusekonecna

milusekonecna Zelenáč fóra

Koupila jsem na Bahamaramě 2 stáje, navíc nebylo. Velká radost: panda červená a mravenečník. Z expresu zatím nic moc, za řeč stojí růžový chovný rybník. Za mě spokojenost.

6. oliverkai24

oliverkai24 Pisálek fóra

na baha 2x výrobna másla

evainfo tohle ocenil(a).
  7. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

na baha žeriav ,mravenečník kúpila som 4stajne

evainfo tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak to je skandál, že se neprobírají výsledky asi to budu muset napravit :) Jo jo tady je všude super hokej. A proč zase do meruny? To už taky začlo?

Maskovací obchod z expresu.

Edit: evainfo, kdyby růžovka náhodou přistála na mojí farmě, tak ti ji pošlu, mně se ještě líbit nezačala :)

Naposledy upraveno: 7/5/16
    lacrima a evainfo tohle ocenili.
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak mě ten vláček vážně moc nemusí :D ... dnes psí bouda, bobříci, oranž. kozy a oranž sýrárna a ta je fajn, protože hned byla nasazená na ploše k ostatním :p ... ale co růžovky? Jsem kdysi psala, že růžovou nemám ráda, ale se mi už "moc" líbí a ji chci a chci xD :D :p ...

10. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak jsem se dočkala poslední novinky a to je plameňák a padl hned 2x. Chtěla bych taky nějakou růžovku, ale to už by bylo na mě asi velké štěstí.

11. alena1480

alena1480 Pisálek fóra

Ahoj. Jsem spokojená, vláček přivezl labutě, ty jsem ještě neměla.:D Na Baha mám červené pandy.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahoj, do vlaku jsem nasedla teprve dnes, z prvních dvou výměn mám losí pódium a růžové myši. Zrají další čtyři, pátá je ve vlaku; uvidím, co se ještě objeví :)
    Na Baha jsem koupila třináct chlívků, na víc nebylo konto. Už se nemůžu dočkat, až budu odtajňovat, snad tam bude alespoň jedna novinka. Za ty prašule si můžou tentokrát balíčky strčit do... třeba na ten neexistující korálový ostrov ;)

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pche kam se hrabou TS+akce vlak to jistí VYDRA PLACHTY A MASKOVACÍ OBCHOD a to prosím pěkně na 6 pokusůxDdem po labuti
    p.s. +růžoví koníčci

14. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahoj všichni,
    podivuhodné výběhy kupodivu super, jen jsem zase nepochopila, proč v jsou novém úkole na zvířata z Baha v odměnách hvězdičky, kterých má většina hráčů hromady a ne banány, které by tam podle mého názoru patřily?

evainfo, švestinka a burds tohle ocenili.
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    jsem nadšená.Mám plameňáky,červenou pandu dalších 7 kousků je na ploše zatím tajemné:music:Vláček je taky super,sice nemám žádné růžovky,ale to naprosto nevadí,mám spoustu červených a oranžových stájí a výroben.Dokonce jsem vyráběla výrobny,abych měla na výměnu,protože nemám v liště hafo stájí navíc.Jen mě trochu mrzí,že nemohu měnit žabičky,ty jsou za málo.Ale jinak velká spokojenost:D

16. blondmary

blondmary Magnát fóra

Prvý tiger už nervózne pobehuje a hľadá niečo pod zub, tak mu idem uvariť tú chilli čokoládu, ktorú už varila Angelika na francúzskom dvore a dúfam, že ma nezožerie, keď mu ju ponúknem :p

17. pavca67

pavca67 Expert fóra

ale není ja měla hned jako první tygra :)

18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ako spustil expres, neskutočne sa spomalila hra. Zatiaľ mi to dalo len to, čo mám, takže šup do lišty a skúšame ďalej, trošku prečistím inventár.

19. wocicko

wocicko Pisálek fóra

Ahoj. Moc moc jsem chtěla tygry a pořád nic. Mám 7x plameňáky, 8x červ. pandy, 4x mravenečníka a už konečně i ten tygr. A bonus navíc růžové pandy.

20. anica161

anica161 Zelenáč fóra

baha tajemky Tygr-Plamenak espres vlacek 2krat parfumeri 2želvy čap husa oranz,pštros oranž, osl oranž,syrarna oranž,lanyz zuty ten vracim do expresu uvidime co dal je jeste co menit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.