Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

JO ale bez těch to jde taky

skalara.v tohle ocenil(a).
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

abc23: Ahoj ještě před začátkem akce jsme tohle konzultovali s pajdou a po informacích od RT vše doplnil do OFI... myslím ohledně těch obyč výroben na Baha. ZDE je post kterým mně ( a nejen mně) to zděloval a v té době i doplnil do OFI. Takže od středy cca 20:30 hod..... je to tam.

Můžeme získat:
    • Bahamarama chlévy Classik ++ nebo vylepšení II: Oranžové
    • Bahamarama chlévy vylepšení III: Červené
    • Bahamarama chlévy vylepšení IV: Růžové
    • Bahamarama výrobny
    • Bahamarama výrobny vylepšení I: Žluté,
    • Bahamarama výrobny vylepšení II: Oranžové

3. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Nechápu, ale vůbec nechápu, proč jsem dostala za 15FL (jediné které jsem našetřila) obyčejnou výrobnu hůlek, když si ji můžu úplně zadarmo udělat kdykoliv a už jich mám mimochodem 12. Myslela jsem si, že když platím florenama, dostanu za to , to co je za floreny.

kopretina1976 tohle ocenil(a).
  4. -Ludko444-

-Ludko444- Pisálek fóra

Super. Vláčik mi priniesol včelín III:červený a parfumériu. Z 5 tajomných stajní som získal Jazero pre plameniaka, voliéra pre papagájov c++,2x výroba arašidového masla, sústruh paličiek I:žltý, výbeh opíc oranžový.

5. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, včera jsem nebyla doma, tak jsem se vrhla na tajemné stáje až dnes. Taky nebyli floreny, takže jen co padla 10 hodina šup na to. Zakoupeno 7 TS, vlak jsem zatím vypravila 5x, odtajněn jeden a to pštros oranžový, tak doufám, že se ještě vláček pochlapí ;) Hezkou slunečnou sobotu a hodně štěstí při odtajňování

evainfo, švestinka a burds tohle ocenili.
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A nekoupila jsi nějaké tajemné chlívky - nevypadlo to z nich ?

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  7. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahojky všem ;) tak novinky mám dvě tygříky a plameňáky xDjinak také padly červené pandy(neměla jsem) růžovka žádná.. ostatní neuvádím.. to šlo do lišty.. konto vyčerpané.. snad se časem dopracuji i k ostatním novinkám..;) přeji hezkou hru i den:D

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pitrýsek: Celá farma je jeden velkej hokej s nejistým výsledkem. Ani na jiných vláknech se nekope do meruny.xD

Trepifajksl, burds a mituli tohle ocenili.
  9. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Vlastně už jsem to pochopila, ty obyčejný stáje a výrobny. To je trest za to, že jsme si nekoupili ty kytky. Oni z nás ty prachy stejně dostanou tak jako tak.

švestinka tohle ocenil(a).
  10. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

parfumerek mám už na rozdávání tak jestli RT dá možnost u OaD darvat tak napište na koho nevyšlo

evainfo a burds tohle ocenili.
  11. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Co jsem komu udělala, třetí psi oranž a labutěnka stále nikde:cry:...Jinak na Baha dorazil jeden plamenný pták , tak novinky komplet...

12. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Dneska opět radost veliká, na baha se vyklubali tygříci a plameňáci, tak se třeba ten mravenečník umoudří a taky ke mě zavítá. No necháme se překvapit. Z vláčku za 750 ráno rodeo ranč.

13. Šenuár

Šenuár Pisálek fóra

Tak ja si nemám šťastie nebudete tomu veriť ale dostala som len 15 papagájov +[​IMG] 1 zberňa pap.peria ale aj tak dakujem všetkým za pomoc a to napetie čo som zažila a ako mama vraví za ten adrenalín.

14. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

vláček komentovat nebudu - ale, nevadí alspon jsem pročistila inventář.

na baha včera vykoukli plameňáci, červené pandy i mravenečník
    tygrům se ke mě nechtělo - dneska jsem si koupila poslední stáj a byli tam <3
    takže super !!!!!!!!!!

Trepifajksl, evainfo a burds tohle ocenili.
  15. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Tak mě z expresu zatím padají jen oranžády a jedny červený koně. A já přitom nutně potřebuju parfumérii. Aspoň, že těch chlívků v liště na pokusy mam pořád dost.

Trepifajksl, evainfo a burds tohle ocenili.
  16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pořídila jsem si balíček s plameňákem. Takže 30 stájí na ploše, odtajňovat budu po návratu v podvečer. Ale pro rychlé odtajnění jsem si pořídila ještě 10 stájí, kde samozřejmě nechyběly klasické lištovky, pak lepší lištovka v podobě růžových opic a jeden mravenečník a jedni tygři. Chybí jedna novinka a to věřím, že přijde z těch stájí z balíčku.
    Mám být z 10-ti stájí spokojená při úspěšnosti 33%? Asi ano, byly už mnohem horší výsledky. ;)

17. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Vláček mi přivezl labuť super a ještě bych brala nějakou růžovku.;)
    Taky na baha u mě přistáli plameňáci:p

Naposledy upraveno: 7/5/16
  18. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

ahojky tak mi jeste chybi mravenecnik a pasovec ,neco z novinek mam 2x tak se pak mohu s nekym domluvit :)

farmík84, evainfo a burds tohle ocenili.
  19. iDavis

iDavis Baron fóra

Nové tajomné stajne kupovať nebudem, aj tak ich raz dostanem niekde inde. Využil som ale expres, zatiaľ jedenkrát tak uvidím čo sa podarí, potom sa rozhodnem či spravím aj ďalšie výmeny. :)

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já volám po labuti a plameňákovi. Prý se servírovali na šlechtických dvorech.

Trepifajksl, farmík84 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.