Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hullk1

hullk1 Stálice fóra

to jste se uplně zbláznili s vyběhem zvířat ne? tomam stále pěstovat jídla který ma stále nedodělaný ukoly? tohle je nad mojí úrovny.8)

2. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Po včerajšom úspechu z 2 chlievikov = 2 novinky som skúsila ešte jeden a dnes ráno ďalšie prekvapenie v pohode ďalšieho mravčiara :) a vláčik priniesol ružových králikov :) super... žeby tento krát šťastie zastalo aj u mňa? :p

3. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak jsem myslela že do vlaku nebudu mít co dát a ejhle.Přijeli mi oranžové husy,vraní úkryt,barvírna a pět jich ještě čeká na odtajnění a jeden vlak přiveze.Do vlaku jsem dávala převážně žluté takže jsem spokojená.

4. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

s tím rozdílem,že do hracího automatu vrážíš reálné peníze -tady nemusíš!!!

5. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Už mi dorostl první Tajemný náklad a mám z toho Losí pódium:D

6. Parížanka

Parížanka Zelenáč fóra

mija.kecka a tie nereálna Peniaze za čo dostaneš?

babioli tohle ocenil(a).
  7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jak jsem psala tak z expresu vše pouze do depa......až bude OaD a chcete někdo nezištně žáby tak si napište ráda je věnuju mám jich 20 a jejich hodnota je víceméně doplňující.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jak vzrostla cena ? Tajemné stáje stojí vždycky 15 fl. Nepleteš si to se sazeničkama - ty jsou za 5 fl.

Tak a vláček mi přivezl vydry (a pásovce, žl. rodeo a oranž husičky) :D Na Baha se urodily druhé anakondy C++, druhé panda červená, oranž: butik a opoce. Stále tedy chybí plameňák a mravenečník .

Naposledy upraveno: 7/5/16
  9. flexka

flexka Hrabě fóra

No tak mravenečník nebude...
    Po úspěchu balíčku jsem zkusmo koupila 10 volných stájí a ani jedna novinka, ani jedna růžovka, akorát červení bloudi.
    Takže farma zase jede v obvyklém režimu, vzhledem k tomu, jak to pěkně padá, tak nevím, za co mravenečníka směním, ty růžové opice z balíčku asi nikdo už ani chtít nebude.

10. helik006

helik006 Rádoby autor

Na mé farmě se asi zalíbilo pandám, ovšem jen těm normálním, ne pandám červeným. Z tajemných chlívků se mi vyklubala spousta pand (v různých upgradech, dokonce i jako upgradované továrny..už 2x se mi stalo, že jsem odkryla 4 stáje a 3 z toho byly pandí :-D. Tím si nestěžuju, spíš mě to pobavilo. :) )
    Z novinek už mám tygra, mravenečníka i pandu červenou (každou stáj jednou). A vykoukly na mě i clasicc++ stáje (anakondy a opice) a dvě růžové stáje (velbloudi a opice). :)
    Ani expres není skoupý, přivezl (mimo jiné) pásovce a dvoje labutě. :)

11. Grace007

Grace007 Pisálek fóra

Tak jsem se chtěla zeptat proč mi z tajemného nákladu vylezli kohouti a křečci, když v nabídce vůbec nejsou kupovala jsem náklad za 500 tak teď nevím proč tam píšete co můžu získat a nakonec získám něco úplně jiného.
    Děkuji Grace

12. doben

doben Ikona fóra

Z normálních TCH vylezly jen blbosti, ale z těch z vlaku za 750 protihodnoty vylezly kromě blbostí všechny speciální výrobny +růžový kurník a růžoví bobři. :D Takže se jdu ještě projet vlakem.

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To nám to krásně padá - až se děsím náročnosti budoucích úkolů. Nebo nám vždycky na tři nemilé akce šoupnou jednu velkorysou na uklidnění?
    A co hokej? Ani zmínečka na fóru - že by pro nás byly TS důležitější?;)

Trepifajksl, tydýtková a burds tohle ocenili.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No třeba z kina ... tu někdo psal, že má našetřených několik set FL z kina .. nebo i z družstva, kde hodně úkolů má FL :)

Trepifajksl, burds a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  15. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

za vypěstované rostliny prodané na trhu - myslel jsem,že víš jak se farma hraje ty vyměníš za šlechtěnce postavíš si barevnou výrobnu a tu pošleš vlakem -SROZUMITELNÉ:D

burds a karbar tohle ocenili.
  16. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    prosím kde zoz
    ***odstraněna zbytečná citace***

mysli floreny

Naposledy upraveno moderátorem: 7/5/16
    evainfo tohle ocenil(a).
  17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, hokej na farmě nehrajeme ;) jeden lyžař byl tady zmiňovaný, ale hokejista?
    Ale jiné vlákno možná mistrovství jistí.

evainfo a burds tohle ocenili.
  18. gepko

gepko Rádoby autor

Mají pravdu Ti, kteří si myslí nebo přišli na to, že si informace protiřečí. Za 15 florenů jsem dostala základní výrobnu másla, kterou si můžu kdykoliv udělat, ahojky a lepší výhry a nákupy všem ostatním hráčům

Milik62 a abc23 tohle ocenili.
  19. abc23

abc23 Komisař fóra

danda-vnovis já jen poznámku k tomu arašídovému máslu - dnes ráno mě taky jedna obyč. padla a včera obyč. výrobna Továrna na koberce - a kontrolovala jsem teď info co je u TS "Topaz" a o žádných obyčejných výrobnách není řeč.. jak to tedy je, za 15FL můžu dostat cokoliv obyčejného? Proč to tam RT neuvede..? je to trochu klamání, ne?

Jinak padli ještě sloni ++ , anakondy ++ (moje první a jsou hezčí než obyč :) kromě výrobny arašídového másla se podařil ještě 2x mravenčník a 1x plameňák .. tygr byl včera a ted teda zkouším štěstí ještě na tu červenou pandu

Trepifajksl a burds tohle ocenili.
  20. Astat.

Astat. Stálice fóra

Jen tiše závidím, těm co to padá. Mám zbytečné oranžové a žluté stáje a výrobny a parfumerii, což už před tím jsem měla víc než jednou... maskovací obchod nikde.

evainfo a burds tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.