Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ruze159: hmm fakt hrozné dostat za 45 Fl chlívky v hodnotě 285 FL + výrobnu.

anickamalirka, kiki2305 a vavovi tohle ocenili.
  2. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

kúpila som dva výbehy na baha a čuduj sa svete.... papagáje++, a leňochy++:wuerg::cry:

Šenuár tohle ocenil(a).
  3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

On si to asi málokdo takto přepočítá. Zas na druhou stranu by je za floreny asi dobrovolně nekupoval, i kdyby měly třetinovou cenu. Já taky nejsem nadšená z továrny koberců za 15 fl, kterou si mohu postavit za pár nářadí v dílně (bloudy jsem aktivovala ráno).

4. Scarlett-95

Scarlett-95 Pisálek fóra

Dobrý den,

měla bych dotaz pro moderátory. Mám skoro 20 rybníků pro žáby a už dlouho se těším, že je skoro všechny ve vlaku vyměním. Objevila se ale dost podstatná chyba. Rybník má být jako všechny (novější) vzácné stáje za 410 a myslím, že ještě při minulé podobné akci to bylo správně. Teď se ale ve vlaku ukazuje pouze za 20! Prosím, ví se o této chybě a pracuje se na její opravě? Bohužel se bez využití žab této akce skoro nemůžu zúčastnit, z TS mi pořád padaly skoro jen ty zatracené rybníky :(

Děkuji za odpověď

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

pajda361

Já mám taky opice ++, takže se získat dají a dokonce 2x

Šenuár a michalka59 tohle ocenili.
  6. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte abych tu jen nehudrovala tak dneska jsem koupila 10tajemno a mam butik zluty,anakondu**,papousek**,panda cervvylepseni,tovarnu na koberce,Plamenak-panda cervena 2-mravenecnik2 no a expres privezl kozu ruzovku-parfumerii musim rict ze po dlouhe dobe poteseni dekuji.

7. pajda361

Ahoj Scarlett-95,

není to bohužel chyba.

Ahoj lott_lott
    ,

bylo to myšleno, tak že tento chlívek si již běžně ve hře nezakoupíš, je k získání jen v této akci. Byl nahrazen oranžovým upgradem při zavedení šlechtění opic.

Trepifajksl a lott_lott tohle ocenili.
  8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nevděk světem vládne :p:p

Se ti pajdo divím, že máš vůbec náladu to komentovat, když vidíš co to hraje v poslední době za materiál. Každá diskuze je lepší a lepší. Neustále se dokola probírají peníze. Nejvíc mě baví kecy o tom, že když nejde kino, tak do toho nikdo nedá ani korunu, protože kino přece fungovat musí .... nemusí. Pokud bych já byl markentingový manažer reklamky, hledající prostor, kde může můj klient inzerovat, tak po přečtení tohohle fora bych mohl tak doporučit zubní náhrady nebo papírové gratulace ..... :music:Možná ještě kloubní preparáty.

Zlatý časy před třemi lety, to měla každá diskuze úroveň, byla legrace a nikdo furt dementně nepindal. Nejspíš hru hráli asi chytřejší lidi. Podle sousedů poznám, že tito lidé hrají stále, ale raději se zde neprojevují, aby se nezařazovali mezi ty ubožáky, co se zde neustále dokola prezentují.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

:p;)Hele neprudˇa hezky si počti-nebo ne????- je to prostě tak:D:D a jinak už to zřejmě nebude, taky jsem dávala reálné peníze a už dávám mnohem méně. Kino náhodou jede poslední dobou dost.

denich tohle ocenil(a).
  10. Scarlett-95

Scarlett-95 Pisálek fóra

pajda361

aha :( A mohu tedy alespoň poprosit o vysvětlení? Tím myslím proč konkrétně je právě jen ten rybník pro žáby jen za 20?

Je to tedy docela rána pod pás.. člověk si pořídí spoustu TS, jedna je za 15FL, to není málo, z poloviny se vyklubou žáby, už to docela naštve, ale řeknete si, že to alespoň vyměníte ve vlaku za 410 každý.. a pak tohle :(

Šenuár, tydýtková a Atanerka tohle ocenili.
  11. DENISKA45

DENISKA45 Rádoby autor

Tak nevím co jsem udělala za chybu vláček odjel za hodinu se vrátil ale nic jsem nedostala v inventáři nic nebylo škoda.

12. lott_lott

lott_lott Stará škola

bbowling

Připomínáš mi moji téměř stoletou babičku, dodnes si zpívá třaslavým hláskem "Za našich mladých let, bejval svět jako květ..." a má pravdu ;)

13. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Scarlett-95 - už to tu několik hráčů psalo, postav žluté netopýry - protihodnota 460 a doplníš jinými chlívky na požadovanou hodnotu.

14. Atanerka

Atanerka Pisálek fóra

Tak já se na vlak těšila a hned přišlo zklamání. Dala jsem tam chlévy v hodnotě 1250 a myslela, že teda jako mám nárok odkliknout si oba tajemné chlévy. Ale to jsem se spletla. Dalo mi to jen chlév tuším za 750, zbytek hodnoty je pryč i s chlévy. =( =( =( Tak jsem si pročítala instrukce a nikde jsem nenašla, že můžu v jedné jízdě směnit jen jeden chlév. Nebo to tam nikde prostě nevidím. =(

15. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Teda ti tygři musím mít pěkně peprný život. Už vím, jak to dělají, že každého uloví, dýchnou na něj a oběť pak spaluje, jen nevím co. Vášeň, či chilli? :p
    Atanerka

Šlechtění stájí ve vlaku

Princip je pořád stejný.

Naposledy upraveno: 6/5/16
  16. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Abych pravdu napsala,nebyla jsem tu před 3 lety.No a moje poznámka k plkání?Moc to nečtu a vlastně ani nepřispívám,neb mě to neba.Nějak mě to vytahování,nebo naopak stěžování vadí.8)

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  17. pajda361

scarlett-95: požádat o vysvětlení můžeš, otázkou je zda nějaké do konce akce obdržíme.

18. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Atanerka,
    tady v diskuzi to již bylo několikrát napsáno, že expres dá jen jednu stáj a ostatní protihodnota propadá.

skalara.v tohle ocenil(a).
  19. Monkfish1

Monkfish1 Rádoby autor

tak jsem odtajnila a zatim se mi dostalo toto : 1x jezirko s plamenaky, 3x vybeh pro tygry, 1x vybeh pro cervene pandy, Butik s plavkami zluty a oranzovy, Tovarna na jidelni hulky zluta a oranzova, papousci classic ++, opice classic ++, 4x lenochodi classic ++, opice oranzove a cervene, pandy cervene, 3x sloni classic ++.... Spokojenost velika v takove stesti jsem nedoufala... nedalo mi to a koupila jsem jeste par jestli se tam ten mravenecnik neukaze :)

20. emkop

emkop Perspektivní autor

Koupila jsem na Baharama 2x tajné,a co vyskočilo-papoušek +,panda oranžová.Už nekoupím.Dát 15Fl za Papoušky!!!!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.