Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já také odeslala první vlak. Přestože stále nadávám, že se tajemné chlívky v liště hromadí a že jsou k ničemu, tak když přijde chvíle, kdy bych se jich mohla zbavit, tak je mně jich líto, protože co kdyby náhodou byly třeba a nebo se začátečníkům při O+D hodily .....

A protože bílých netopýrů je ve stodole docela slušná zásoba, hřebíků, kladiv, prken a rýčů jakbysmet, tak budu stavět v dílně zatím žluté netopýry a k tomu přihazovat 4x velbloudy a 1 lenochody a odesílat vlaky s hodnotou 750 [​IMG][​IMG][​IMG]

Tajemné stáje jsem zatím nepořizovala.

2. -pody-

-pody- Rádoby autor

díky za odpověď

Scroland a Šenuár tohle ocenili.
  3. babina51

babina51 Veterán fóra

Koupila jsem 1+1 stáje a vypravila svůj první vlak.Doufám,že mi Hitaši na oplátku přiveze něco super.:D:pxD:cry:>:(

4. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím tak novinky na baha mi nepadly ale padly růžové pandy,

5. magnum1977

magnum1977 Pisálek fóra

tak na baha zatim vykoukla vyrobna masla papousci pirko a oranzove opice a z vlacku zlute vcely losi podium no jeste neztracim nadeji :wuerg: vsem preji hodne stesti

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  6. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tak já jsem neodolala a rovnou koupila 20 TS na Bahamu a mám z novinek 2xtygra,2xmravenečníka,3xplamenáka,1xrůžové velbloudy a pak slony C++,lenochoda C++,2xopice C++,2xopice oranžové,1xopice červené a zbytek oranžové výrobny.Na to,že na mé farmě se novinkám nedaří,jsem spokojená.Akorát panda červená se mě vyhla.Už nemám floreny,ale zítra dokoupím a ještě zkusím tu pandu,ale jen tak 4 chlívky,více ne.Všem při odtajnování držím palečky,at lezou jen samé novinky;)

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lyzarka: Ahoj.... jj taky jsem si připravil 80ks žlutejch pejrů, jen nevím kdo to bude posílat v noci? :-D Nemáte někdo noční? Pro mod... myšleno jako žertík.... ne porušení V.O.P. ,-)

Jinak až budete mít někdo odtajněnej balík, tak sem prosím hoďte výsledky.... zajímalo by mě, jestli jsem měl pravdu s tou velkou pravděpodobností novinek (dle propočtů %) a možností více ks v jednom balíku, nebo opět budou "slavit" věční pesimisté a prudiči co tipovali jen tu jednu garantovanou novinku? :-D Zatím co čtu, tak to padá moc hezky ,-)

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD jsem v šoku - koupila jsem balíček "mravenečník", kromě garantovaného jednoho mravenečníka žádný další nebyl, ale vypadlo mi 6 pand červených, 4 plameňáci a 3 tygři!!! a taky růžové opice a růžoví velbloudi, ostatní už tak zajímavé nebylo, ale 15 skvělých úlovků ze 30, to je myslím úspěch

9. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak koupila jsem tři stáje.
    padl mravenečník a červené pandy. to je milý
    asi ještě koupím :)

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Medvánek,

ono vzhledem k počtu druhů chlívků na Bahamaramě, je naděje na celkem dobré výsledky dost vysoká. Nejspíše proto se RT odhodlala k uvolnění hned 4 novinek.

mirae, Trepifajksl a mituli tohle ocenili.
  11. Evča55

Evča55 Pisálek fóra

Zdravím a gratuluju všem komu se poštěstilo a mají nová zvířátka,...já jsem si koupila tajemničku a bohužel se mi někam zatoulala tak se bojím koupit další...neustále vypínám a zapínám a stále nic :-((

magnum1977 tohle ocenil(a).
  12. flexka

flexka Hrabě fóra

já počkám - mám na ploše pandu červenou a 30 jejích tajemniček, po 7 dám vědět, co z toho vylezlo, snad mě nepotrestají, že jsem to neurychlila za floreny...

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Evča55: a hledáš ji na Bahamaramě?

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Mám dovolenou, to je skoro jako noční xD K moři jsem nejela, takže mi zbylo plno peněz na koupení stájí. Už se těším na ty zástupy tygrů a plameňáků. Jen teda od každého krmiva mám jen deset kousků, takže prosím RT, aby zase neblbnul a dal mi to nějak rozumě xD
    Vlak za 500 se mi líbí, vidím to na sjetí kolejí a padnutí do mdlob výpravčího xD

15. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak mě z vláčku za 750 přijel oranžový kurník- paráda to jsem si vždycky za tu protihodnotu přála. :mad:

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

flex: Ahoj jak pandu? A co má panda společnýho s FF... spíš jsem tipoval toho plaměňáka ,-) No nevím, než ti to dozraje, tak ti ostatní vysosaj novinky a těch 30 papouchů C+ tě určitě potěší :-D

17. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Tak ja jsem neodolala a koupila na baha JEDNU tajemnici a vylezl MRAVENECNIK - super mam radost. Zkusim zase potom koupit jednu jedinou chuderku a kdyz vyleze nejaka brebera, tak se na to vykaslu - mravenecnik staci:)

18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tak nevím..jestli má ještě smysl se pokoušet o zbývající novinky..mimo tohohle ještě několikrát anacondy xxl..lenochodi xxl..opice xxl.. oranžové a červené pandy.. na farmě se zadařil ze 4 tajemných 1 jezevec..jinak poslán zatím jeden expres za 500..chtěla bych vydry..stájí na posílání je spousta..tak snad to vyjde..ostatním držím pěsti.....
    .......

19. šebejda

šebejda Baron fóra

jujky->vláček se mi vrátil s prázdnou, nebylo tam vyzvednout náklad, rovnou jenom dodat nové stáje???? nebo se pletu, a někde je náklad schovaný ????

evainfo tohle ocenil(a).
  20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

podívej se do inventáře

danda-vnovis a šebejda tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.