Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (24.11. - 27.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

ja vláčik stale posielam ,aby nemal meškanie, no ani kamzík, ani hrable,hmmm,,,ešte pár pokusov a končím

babicka72 tohle ocenil(a).
  2. BetySofa

BetySofa Pisálek fóra

Ahojky farmáři, měla bych dotaz. Pokud pošlu expresem chlívky hodnoty vyšší než 1250 přiveze mi expres 2 tajemné chlívky? Nebo vždy doveze jen jeden? A jinak hrábě už se vyrábí hned 3x, ale kamzík se mi vyhýbá obloukem.

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj BetySofa,
    jakákoliv hodnota nad 625 ti propadne. Z expresu ti přijede vždy jen jeden náklad, i kdyby se naskládala protihodnota na více kusů.

4. BetySofa

BetySofa Pisálek fóra

nezmarka.cz Škoda a díky za rychlou reakci ;)

5. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak za mě z jedné strany mám radost kamzík 2x, výrobna na hrábě 3x :D:inlove: sokol počká ...ale růžový chlívek jen 1x prasátka při tom kamoš má růžových asi 6x takže zklamání na kole se růžové také vyhýbají padá často to co nemusí jako například Broskev XXL ...ale aspoň něco že, nemuselo být nic. Hold se růžovek nedočkám a nedočkám ach jooo :eek:Ještě mám jeleny lišky oranž. berušky, labuť, bobry, včely i skunky i mlok skvr. atd pak i přibyl trezor a nějaké výrobny žluté i oranžové po většinu to co už moc nepotřebuji jo a samo že kozí mlékárny výrobny vajec nechybí nikdy už to stačí už mám hotovo Janča
    Musím opravit zázrak 1x růžové ovce no aspoň něco tak už mám 2x nooo

Naposledy upraveno: 26/11/17
  6. -jollanka1-1962

-jollanka1-1962 Pisálek fóra

mne sa nedá odoslať expres,už tri krát som vložila chlievy,a nedá sa odoslať.

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Štěstíčko si dalo volno. Nemám nic a ještě se mi vrací ty chlívky co jsem odeslal.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A máš dostatečně vysokou vloženou protihodnotu - alespoň 630 bodů, abys mohla vláček odeslat ?

Vložíš chlívky v hodnotě 630, pak klikneš dole na jednu z variant, kterou chceš, aby ti vláček přivezl.

Pokud to zlobí - zrestartuj hru (odhlásit a znovu se přihlásit).

Edit: pokud ti vyskočí okno, že nemáš dost zboží , může být problém i v tom, že dáváš do vlaku například oranžové husy, které jsi získala i se základem - jsou složené. Musela bys je postavit někam na plochu, pak je znovu zbourat do lišty a potom už jde oranžový upgrade použít do vlaku.
    Potřebovala bych znát více podrobností tvého problému. Třeba lépe popsat, co ti to dělá, nebo screen...

9. lase2

lase2 Magnát fóra

Tak první hrábě přistály, alespoň bude čím poklidit zahradu, když už se mi vyhýbá kamzík co by to mohl sežrat abych to nemusela hrabat :)
    Ale že jsem si na ně mákla - celý den zrychluji vlak na okamžitý příjezd (asi 60x) + cca30 pokusů z pátka a soboty. No 20 šancí na skotačivou horskou kozu je ještě na ploše tak snad to vyjde. Jinak se u mě vyskytli i růžové slepice, myši, bobři a ještě jedna růžovka, už nevím co to bylo, ostatní ani nestojí za opotřebování klávesnice při psaní přehledu :)

Trepifajksl a kytka50 tohle ocenili.
  10. segi08

segi08 Pisálek fóra

Už jsem poslal tolik vláčků co to šlo a stále čekám na hrábě a ty né a né přijít. Kamzíky už mám dva, tak snad se dočkám.

kytka50 a danielka0000 tohle ocenili.
  11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

kamzík stále nic ale růžovej bobří hrad to beruxDxDxDxD

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Vláček posílám pořád,kamzíka už mám na každé farmě dvakrát,ale hrábě se mě pořád vyhýbají.Padla i nějaká růžovka,tak ještě aspoň jedny hrábě a jsem spokojená.:)

Trepifajksl, kytka50 a danielka0000 tohle ocenili.
  13. Boty

Boty Magnát fóra

KAMZÍK :)) hurá už jsem myslela ,že si založím oslí farmu :))

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Boty - kdybys potřebovala ještě pár oslíků, stačí říct. Také mě jimi dost zásobují xD:eek:

sisinka a anajavonuj tohle ocenili.
  15. turbocuzina

turbocuzina Zelenáč fóra

Proboha proč stále nové a nové zvířata ? to už není farma, to je zoologická zahrada....

anajavonuj a hrabenka1951 tohle ocenili.
  16. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

huráááá kamzík

marcelina0007 tohle ocenil(a).
  17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

sisinka a davidson00 tohle ocenili.
  18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahoj lidičky...tak se taky podělím o radost..jeden kamzík vyskočil:D...ostatní jde zpět do expresu...ale jak se ale říká..děkuji velebnosti za ty dary:p

19. lott_lott

lott_lott Stará škola

čarodějka007

závidím :wuerg: ;)

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  20. koljan74

koljan74 Aktivní autor

Kamzík na první pokus, ale výrobna hrabiček ani na dvacátý... potěšil trezor od křečků :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.