Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (24.11. - 27.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. liduška14

liduška14 Pilný autor

sokol je,nemám krmivo,tak šel na 100hodin do lišty

evainfo a burds tohle ocenili.
  2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Kolomajzník, poslušně hlásím, že ani u nás v Humpolci hrábě nejsou, ani sokol, ani kamzík, prostě asi odešli a letěli raději do ZOO do Jihlavy a tam pro ně určitě nepojedu, ikdyž ta je od nás jen 26 Km.

3. burds

burds Titán fóra

Kamzík byl celkem brzo ale ty hrábě mi daly zabrat.Házela jsem přesně po hodině v pátek i celou sobotu a hrábě se vyklubaly až dnes ráno,když už jsem ztrácela naději že je získám.Sokola mám také tak jsem spokojená.

4. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

juchůůů, tak už i na moji farmu dorazily hrábě, vláček to bral ale pěkně obklikou xD

burds a evainfo tohle ocenili.
  5. danielasoviusova

danielasoviusova Perspektivní autor

mne hadže zatial textilnu vyrobnu

burds tohle ocenil(a).
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Huh, vyvlakovala jsem trezor, ovšem tím jsem zjistila, že nemám křečky....xD

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja už neviem koľko som naložil vlakov ale vozí mi samé blbosti čoho mám v lište habakuk:(:(.Všetko nakladám naspäť však v Hamburgu sa to stratí.

8. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Neztratí, neznáš zákon o zachování hmoty ??? :p všechno to přivezou ke mně :cry:

9. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Lidi, kdo jste dali omylem do vlaku oranžovou výrobnu vajec, tak ji máte u mne - takovou vzácnost si určitě nemůžu nechat xDxD

10. rak328

rak328 Rádoby autor

že se vůbec namahám novinka nikde nojo nekoupíš floreny tak nic nedostaneš proč se snažím hezký den všem

kytka50 a k.vitek tohle ocenili.
  11. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Bodová hodnota celkově uložených stájí musí být minimálně 625.
    A nikde není protihodnota s 5. Tak vlastně musí být vždy 630. Na každém vlaku dáme vždy alespoň 5 navíc.

12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

rak328-tak to není pravda:)FL jsem koupila a dost a hrábě,sokol a žirafa se mi obloukem vyhýbají:cry:

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

čarodějka007 že by můj vklad zhodnotili? Já jsem tam hodila výrobnu vajec postiženou žloutenkou.

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

nezmarka.cz žlutou vajíčkárnu jsem obdržela ráno - příště tomu dobytku kup lístek, průvodčí černé pasažéry vyhazuje z vlaku ke mně na peron. Že se nestydíš, moderátorka a posílá infekční chlívek a ještě ke všemu načerno xDxD

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hrábatům se uráčilo už dvakrát a,le ten kamzík je jakosi líne nechce ke mě a nechce

kytka50, burds a lase2 tohle ocenili.
  16. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Hlásím samé hrábě...už mi s toho hrabe:pŠkoda,že budu ještě dlouho čekat,až půjdou měnit:)

17. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak už jsem otevřel asi 24 stájí obou kalibrů. Výsledek zatím velmi skromný - hrábě, trezor,2x mlok,berušky,textil,xxl guano. Také oranžády koní, oslů atp. Růžovky zatím ani omylem.
    Ostatní zvířátka také nebudou - 60 florenů zahučelo u stájboly - 2x kivi, oranž žáby a oranž sloni - ti také jako jediní ještě ujdou.
    Další floreny už dám jedině do urychlení pendolina a již umleté krmivo nejspíše prodám.
    Všem úspěšným kupcům - gratulka!
    Tož jsem učinil poslední pokus a ze stájboly vypadl žlutý křeček. Zavírám šrajtofli definitivně...

18. lase2

lase2 Magnát fóra

pechfóglová : jedny ti tu schovám na O&D, mám je 5x, ale musíš mu pravidelně promazávat kolečko, jinak bude při běhání vrzat a to se nevyspíš :)

Prepperka a burds tohle ocenili.
  19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Bože-čo som komu urobil?Zase som odtajil oranž včelárstvo,oranž.medveď,parfumériu,žltú mliekareň to mi je treba na dve veci.

20. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Tak se to konečně otočilo a mám zatím 3x kamzík,3x hrábě a 1x trezor.Uvidíme co bude dál.Těm co to nepadá držím pěsti.

kytka50 a burds tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.