Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (24.11. - 27.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Vláček dávám vždycky.Zbaví mne toho co nepotřebuji a třeba bubu mít i trochu štěstíčka.

2. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

No nevím kam budeme pomalu dávat všechny ty chlívky a výrobny, ale nutně potřebuji oboje :-D :-D, jinak na baha mám krmivo pro lva, mi něco uniklo?

Prepperka a myš59 tohle ocenili.
  3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

myš59 tohle ocenil(a).
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kdyby jenom krmivo pro Lva. Ještě jsem oběvil krmivo pro Kamzíky, Šneky a Sokola !!
    Jen smutně vzpomínám na dobu, kdy přidávaly maximálně 1 zvíře za rok. Teď to berou pomalu každý měsíc a rovnou po více kusech.
    To už dávno není farmerama.

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hrabě ? HRABĚ ??? bankovky poškozují,mince nevezmou a na listí potřebuju pořádnej vysavač ! I když ...listí je lepší nafoukat na hromadu a sklidit vertikutátorem.
    ;)

myš59 a DANKA722 tohle ocenili.
  6. babako

babako Expert fóra

No to jsem zvědavej, jdu na nádraží.. ;)

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babako - není to trochu brzy ? :eek:

Xenie6161, DANKA722 a krakoramaja tohle ocenili.
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Babako, sousede drahý, mě si nechal doma? To bylo pořád řečí...-.-

pajuska5 a DANKA722 tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak toho kamzíka budu mít opravdu rád,stejně jako kohouta! Doufám že se z toho sena a fenyklu nepotentuje!o_O:p Ta jehněda,to už je taková třešnička na dortu.

Trepifajksl, tykadlo a bbowling tohle ocenili.
  10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kaolíne , ty jsi poslední dobou strašně negativní ... najdi si v těch novinkách něco pozitivního ... třeba jen to, že máme ve hře
    spoustu nových zviřátek ... z těch si vychováš spousty nových mláďátek ... zamysli se, zamysli ... :music::music::pxD

waldemar71, njklmn a DANKA722 tohle ocenili.
  11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

a ešte keby sme našli, ktoré z tajomných sa bude najbližšie šľachtiť, nech to rýchlo všetko naložím do vlaku späť do Hamburgu, kým stihnú devalvovať-.-

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

bbowling Se mně zdá,že už ti otrnulo!xD
    Jinak samozřejmě kamzíka už teď miluji !Sena bych mu dal rovných 100ks! Ať se chlapec trochu nažere!:eek: Kamzík vyžaduje kvalitní stravu,aby nám náhodou na těch skalách neuklouznul!:eek:
    Až teď sem zjistil co nám papá sokol,to snad musí bejt nějakej kříženec pštrosa,jinak to není možný,aby toho tolik sežral!o_O

Naposledy upraveno: 23/11/17
  13. monča81

monča81 Pilný autor

Prosím , šnek, sokol kamzík lev, vše lze náhodně získat ve vláčku ? Já to jaksi nepochopila :(

14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Monča81,

sokol je z podivuhodných výběhů, kamzík z vláčku a šnek + lev je ze souběžné akce stájbola.

babako tohle ocenil(a).
  15. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Pujdou do expresu i staje z baha, vi to nekdo. Ja to nenasla diky

16. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

A, prosím, do kdy je vláček ? Do 27.11.2017 dle .de. ? Nebo dle Čechů ?

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

maminecka53: díky za připomínku, jdu to dát do pořádku. Omlouvám se za chybu.

babako tohle ocenil(a).
  18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mám strach aby se z toho nestala Vražda v Orient expresu (od Agathy Christie).... A nebo vražda kvůli Orient expresu? Uvidíme jak se těch mých pár stájí otelí. Moc vlaků poslat nemůžu, takže buď to bude jako to čokoládové vejce uvnitř s překvapením nebo ta Agáta.

Mimochodem znáte ten vtip: když to hodíš, je to hnědé, když to dopadne je to bagr. Co je to? No přece .....reklamu asi nesmím (tak to vejce s překvapením uvnitř).

19. babako

babako Expert fóra

Krásné ráno přeji všem kdo bude se mnou čekat na nádraží..

Skali přiznávám,je to malinko brzo,ale štestí přeje připraveným.. Nemohu se dočkat a tak tam budu sedět a čekat..

Ráno bleskově vyzvednu doma Gordonku,aby se tam v noci nebála,ve dvou se to lépe čeká.. Je tam taková pěkná

kantýna,tam se to bude čekat..
    Přeji vám hezký den..:);):inlove:

20. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Díky za opravu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.