Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (24.11. - 27.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

anica16-děkuji za nabídku,ale on dost dlouho asi poslat nepůjde:)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Orel by měl jít poslat.
    Ten nový chlívek je Sokol.

švestinka tohle ocenil(a).
  3. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Přeji krásný večer.Odtajnila jsem 84 tajemných nákladů a dorazil 2x kamzík a 3x hrábě,a co potěšilo byly růžový chamíci,netopýři,rybky a koně.Dále jsem obdržela parfumerii,továrnu na plachty,textilní mlýn(6x takže pokud někdo bude chtít tak ať se ozve při OaD,protože jich mám 16)trezor 2x a zbytek labutě,berušky a samé oranžové a červené stáje.Za mě tedy spokojenost :) ;).

danielka0000 a kiki2305 tohle ocenili.
  4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tuhle akci s vlakem mám ráda, jen kdyby bylo možné odeslat v jednom vlaku těch nákladů víc. Vůbec mě nebaví ten vlak plnit, myslela jsem si, jak se zbavím všeho oranžového, ale to by ten vlak musel jezdit alespoň do pátku možná ještě déle, protože teď zrovna není moc času u toho sedět, takže jenom opravdu po chvílích.
    Jak se včera vydařily z tajemnic továrny na hrábě, dneska jsem měla štěstí na kamzíky. Teď je tedy mám přes noc na ploše všechny, ale hezky se uklidí do lišty, v krmení je 2x jehněda břízy a ta je teď na mém trhu přes 7 tis., takže tohle krmení jim opravdu nehodlám 3x denně dopřávat, protože by mně to stálo skoro 400 tis. To jen pro ty, kteří smutní, že nemají kamzíky, jsou to zmlsaná zvířata, jejichž krmení vyjde v tuto chvíli draho.

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mňo, koukl jsem se Tenistovi na mýtinu a úplně jsem se zděsil. Takřka totéž, co u mne. Jen mám růžové prasátka, a místo těch pštrosů(výrobna a chlév) mám 2x červené pávy. Co mu tam chybí(mám dojem) jsou ti oranžoví osli a oranž bobři,grrr. Neva, v liště je jim dobře. Posílal jsem přednostně žluťásky všech relací. Ještě cosi čeká na ploše a v liště, ale naději na kamzíky si moc nedělám. Hrábě dorazily 2x.
    Tak jsem si kontroloval stav hrabí, bo jsem si nebyl jistý počtem a zjistil jsem, že dozrály chlévy. Lidičky, já tu pažravou potvoru mám! A k tomu oranž husy,oranž kuku a třetí skunky. Kamzík je na ploše a přidal jsem tři TN, aby viděli, co mají dodat.
    Asi mu pomohl na svět Demis Roussos, kterého si už hodinu pouštím... Chytla mě nostalgie a vůbec nevím, kam těch 40 let vzalo roha, ach ach.
    Tak mi tak došlo - je ještě tolik růžovek, co nemám.. a dorazí čuníci, které mám z minula... Demisi - potřebuji ještě růžové pávy, vrány, netopýry,včely,koně,kuku... o výrobnách nemluvě

Naposledy upraveno: 27/11/17
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já také děkuji všem za vysvětlení, měli jste pravdu, myslela jsem domek pro drůbež.

tenista - a ty nemáš tyhle domky na každé ploše? Mít ho na jedné ploše a mít ho na každé je dost velký rozdíl v počtu nářadí denně. Ptám se jen protože se divím, jinak mi nevadí i kdybys neměl ten domek žádný. Já jen že jsem vděčná za každé prkýnko co mi přistane do stodoly.
    ;)

A abych nebyla zcela mimo - mám všechny novinky (i starší jako žirafu a červeného mloka) krom těch z vláčků. Zatím ani kamzík ani hrábě. Ale ještě mám pár tajemniček v invu, tak se těším jaký poklad si to tam šetřím.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

U mně sedí sokol dál na lavóri a lev sežral žlirafu a chrápe někde pod palmou... :( Nicméně jsem hráběnka a kamzík už žere v kotci.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Vláček jsem plnila, postupně dávám na plochu, kamzík se zatím nedaří, ale jedny hrábě jsem již dala do úkolu v družstvu. Nechám se překvapit a uvidím, snad se tam alespoň jeden objeví. Doufám, že to nedopadne jako se stájbolou, kde jsem utrácela floreny a novinky mne minuly. Pěkný den.;););)

Lyzarka tohle ocenil(a).
  9. JahůdkováPetřička

JahůdkováPetřička Pisálek fóra

Ahoj jsem ráda i za trezor dorazil :) Hrábě někdy budou taky ty mi nepřišli.Ti kterým se podařili získat hrábě gratulka.

bbowling a danielka0000 tohle ocenili.
  10. davidson00

davidson00 Baron fóra

Na TCH a stájbolu jsem neměla štěstí ale nakonec štěstí dorazilo ve vláčku, dovezl mi 3x hrábě a 2 kamzíky, již makají na plochách a jakmile se uvolní plochy s akční květenou, hned dám ježky, aby byla nějaká zásoba.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak mám i hrábě :) :D Z této otočky ještě stojí za řeč 2x trezor růžový pštrosy :)
    Prepperka - Víš mam tolik nářadí že to nepotřebuju :D A navíc skoro nic nestavim v dílně ono mi to zase napadá :)

12. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkný den, vcelku úspěch, mám dvoje hrábě a dva kamzíky. Taky mám jedny oranžové a žluté holuby, ani jsem nevěděla, že takové stáje existují. Z balíčku mám jen jednoho sokola - toho na jistotu, což se mi zdá fakt málo, podařil se mi i lev, no, na šneka už bohužel nezbyly floreny. Nevadí, i on se určitě na moji farmičce za čas objeví. :)

13. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Tak skoro suma sumárum (ještě se mi na ploše líhne poslední TCH) - se na mě smějí: 2x kamzík, 3x hrábě a dokonce i 1x trezor, ten jsem také neměla, tak mám velikou radost :music: děkuji pendolinu.. teď by se akurát hodilo aby se vláček vrátil se stromkama, určitě bych mu nějaké naložila :D

kiki2305 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

:D můžu napsat jen jedno, že dvoje hrábě mám, ale v nářadí na zahradě, kamzík skáče po horách dost daleko, růžové vidím akorát červánky, trezor mají v bance ...
    Já bych mu naložil cokoliv, horší je co přiváží... ,-)))

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já bych chtěla jenom říct, že mně přijde na hlavinku ten "chlívek" pro kamzíka o_O Kdo kdy viděl kamzíka v chlívku :eek:
    No, nakonec se dostavili dva, hrábě 4x - to neuživím - tákových ježků....:(
    Nejvícekrát přijechali oranž medvědi, labutě, 5x trezor a zbytek se tak roztrousil porůznu. To by šlo, příště zase jedu s vámi ;)

Naposledy upraveno: 28/11/17
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, důvod ke stížnosti se vždy najde, já mám dost ježků na dvě výrobny, ale abych uživila kamzíky, musela jsem zase vytáhnout už zazimované břízy... z ostatních, už jsem si zvykla ,má to louži dostanu to... labutě, žáby, z růžových jako obvykle nezklamaly kachny a ryby:)

Skali a kiki2305 tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kamzíky mám nakonec 2x.
    Hrábě ani jedny (v kůlně jsou patery ale ty sem nenacpu ani kouzlem)

Továrnu na trezory jsem dostal při O&D (už ale teď nevím od koho)

kiki2305, sisinka a MatysekKamilek tohle ocenili.
  18. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Já jsem také celkem spokojená, vlaků sice moc neodjelo, protože nebylo tolik času sedět u pc, ale i tak.. 2x kamzík, 1x hrábě - což zvládnu v pohodě uživit :p a z růžovek 2x myšky + 4x trezor. Takže, jak říkám dobrý....+ 15 mega do konta za ježky a krmivo pro ně. Po topce jako když najdu xD

kiki2305 tohle ocenil(a).
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Za mně je akce velkým zklamáním!:oops: Někdo pošle jeden vláček a málem mu z toho vypadne 10 kamzíků,5 růžovek a 3 hrábě. Další pošle vláčků skoro 50 a má jednoho ušmudlanýho kamzíka a jednu růžovku,což byl můj případ.Na hrábě se můžu jít podívat tak akorát do kůlny.Fakt mně ta náhoda pěkně píp! Škoda,že za určitej počet odeslaných vlaků novinka nepřijede automaticky.:sleepy:
    Jediné pozitivní na celé akci je ,že jsem drobet vyčistil lištu od nepotřebných věcí.

20. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

kaolín nejsi v tom sám ,je to i můj případ,já nemám ani toho ušmudlanýho kamzíka, a nemůžu pochopit, když dám do vláčku za 650 a doveze mě za 230 oranž husy, ale nic asi nenaděláme ,

sisinka a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.