Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (24.11. - 27.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danielasoviusova

danielasoviusova Perspektivní autor

hura dočkala som sa aspon jedneho kamzika ten už žiari a ružový pštros ostatne posielam vlakom spät...

2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Pro mě totální propadák, posílám vlak kolem dokola a vypadnou samé zbytečnosti, kterých mám plnou lištu - slepice, husy, výrobna vajec a podobně. No co, zase jsou zpět s přídavkem

zvoneček, hruštinka69 a dedabobek tohle ocenili.
  3. lase2

lase2 Magnát fóra

ejchuchu, juchuchu, už nebudu "na suchu" :D

celý víkend tu na ně čekám, a teď mi naráz vyhopkli tři kamzíci, tak nezoufejte, určitě i u vás se naskonec najdou. Takže pro mne vláček končí víc než úspěchem, mezitím se našli ještě jedny rezaté hrábě ve dřevníku (tedy mám 2), takže já jsem naprosto spokojena :)

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

lott_lott ale bylo to fakt na poslední pokus - jak jsem se včera málem zalkla radostí nad dvanáctým hrochem a sedmým krokodýlem, tak jsem ty potvory omylem nakrmila...tak holt poslední dvojice musela počkat. Ovšem žirafa a oranžoví tuleni, to bylo super pokoukání.

A ty nesmutni, po loňské zkušenosti s klopotným sháněním už nevím čeho, to bylo za pár dnů v adventním kalendáři - tak letos v něm třeba bude žirafa

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

čarodějka007
    Tak už mám žirafu taky - inspirovala jsi mě k nákupu posledních asi třech stájí, rovnou jsem je odtajňovala a byla tam :p, nicméně mám stále silnější pocit, že kdybych na začátku rovnou koupila balíček, tak by mi to ve výsledku vyšlo levněji. Do balíčků se mi ale stejně nechce - někdy přijde novinka hned a to je pak radosti :D

6. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

tak novinka zatim nic ale jsem rád za trezory a růžovky mam tam teď ještě dalších asi 20 pokusů :)

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Komu z vlaku vypadli oranž.zajkovia,oranž.kravy a do tretice oranž.pštros?Rád ich majitelovi vrátim chúďatká xD;).

8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

tenista - pěkná sbírka, gratuluju k růžovkám a trezorům. Jen na ploše marně hledám domek na nářadí. Ty ho nevyužíváš? Hráči mají s nářadím většinou problém, tak se ptám ze zvědavosti.
    ;)

tenista99 tohle ocenil(a).
  9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

U mě zase rády, parkují bobří hrady!!!! Jinak vše do lišty, no co - prodělek je taky kšeft.

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak konečně přijeli i jedny hrábě,uvidím ještě na druhých farmách.Na hlavní farmě jsem spokojená.Jinak tajemné chlívky nekupuju,tak uvidím v jakém úkolu se dají získat.:)

Trepifajksl, hruštinka69 a evainfo tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Furt se divím, proč mi neskáčou kamzíci, když to mají v popisu práce - a ono je to tím, že házím do vlaku náklad 2 a ne jedničku......:eek:

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Vlak dneska při chvílích jezdil za floreny, 1 floren za stáj je stále lepší než dávat 15. A po odtajnějí 30-ti stájí na mýtině jsem byla mile potěšena byť tedy stejně růžovky na ploše nemám. Z tajemných stájí jsem odtajnila růžové husy, pávy, prasata a včely, pak 2x trezor, který tedy také půjde do lišty a nakonec 6x hrábě a to dvoje hrábě jsem měla z odpoledne i s 2 kamzíkama. Takže teď ještě by to chtělo nějakého kamzíka.....
    A výrobny na hrábě? Stejně z nich budou lištovky, protože krmením je 2x ježek a to bych musela mít minimálně 16 chlívků na ježky, abych výrobny nakrmila. A chovat něco čím zas něco nakrmím, kdepak, to na farmě ráda nemám.....

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kuteno, kocourku můj, jsi na tolik zkušený, aby jsi věděl, že po příjezdu vlaku se náklady pěkně zalištují a vytáhnou se až den před dalším orient expresem,aby bylo co dodávat, i když ten obrázek nahoře není až tak špatnýxD

Naposledy upraveno: 27/11/17
    hruštinka69, evainfo a -Kuteno- tohle ocenili.
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, Lyžařko,kdybys byla ostrostřelec jako já, domnívala by ses dva měsíce, že s budou šlechtit ježci a teď bys jich měla do hrabárny slušnou zásobičku.xD

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

-pechfógl-
    a právě proto, že se mluvilo nebo mluví o šlechtění ježků, tak je cena na mém trhu za ježka skoro 17 tis. a krát dvě + 5 tis. za klasické krmivo a jsme na skoro 40 tis kvůli jedněm hrábím. A to neznám ani jejich kvalitu.....A za kolik budou po chvíli hrábě? To si radši na ně do úkolu počkám až pak někdy trh zlevní a buď si skromnou zásobičku ježků nechám na to šlechtění a nebo si počkám až do akce ještě trochu zdraží ..... ;)

16. anvan

anvan Dozorce fóra

Z této akce jsem totálně zklamaná - jak už dlouho ne. Tolik tajemných a podivuhodných chlívů jsem nikdy neměla, utratila jsem stovky florenů a nemám ani sokola, ani kamzíka. Myslela jsem, že když se blíží ty svátky, že na nás budou hodnější, ale opak je pravdou. Čím jsem dál v levelu, tím míň dostanu. A růžovky? Ty padaly jen první den - a to jsem dostala kachny (kdo chcete, věnuji...) a husy. Sama jsem husa, když tolik investuju a nedostanu nic. Žluté mlíkárny a oranžoví králíci mi opravdu žádnou radost nedělají.
    Palec dolů.

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja sa tých trajlákov nezbavím,čo mi vlak vozí všetko nakladám.Tiež som sklamaný,lebo toľko oranž.stajní najmä pštrosov som nedostal z jednej akcie z vlaku čo teraz a k ním žlté výrobne.Naložím oranž.pštrosy a privezie mi ich naspäť:mad::mad:.Palec dole.

18. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

prepperka: Ahoj děkuji ted nevim co myslíš :D
    jinak ted z 15 pokusů 3x mlok :)

Naposledy upraveno: 27/11/17
  19. švestinka

švestinka Velmistr fóra

prepperka - prosím o jakém domku na nářadí je řeč? Nevím, fňuk.

Prepperka tohle ocenil(a).
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.