Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (23.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Začala jsem odtajňovat a zatím 2x sokol , já chci broooouka béééé :cry:

2. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak jsem zde dala akci palec dolu, šla na farmu, nasadila 4tajemné náklady, ted sklidila ...a ejhle 2 roháči se vyloupli:D:inlove:..
    tak odvolávám palec dolůůůů a dávám palec nahoru:D:p;)

3. Cukanová

Cukanová Zelenáč fóra

vláček je super jen škoda že se tam nedá dát třeba 100x kurník.

evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  4. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak mam zatím dva roháče a kupovat výběhy nebudu to počká :-D

Lišiak-Vuk a evainfo tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na 31 pokus je tam!!o_O [​IMG]

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

rampusak - ano, je to proti pravidlům - a to přímo porušení VOP. Příspěvek jsem ti skryla. Buď ho uprav, nebo ho uklidím.

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já se po..,šak víte. Na první a poslední pokus ! Mám tedy chtěný dva kusy,kdybych ale věděl,že mě ten druhej příjde na poslední pokus,tak jsem víc jak dva vlaky ani nevypravoval.

8. brnensky-zahradnik

brnensky-zahradnik Aktivní autor

Tak já doteď 4x roháč a růžový slépky, jinak nic co stojí za zmínku.
    Jinak ještě nějakej vlak pošlu a uvidíme,co přijede. Hodily by se nějaký růžovky :).

Lišiak-Vuk a Kolomajzník tohle ocenili.
  9. petrík31

petrík31 Rádoby autor

U mě nic moc- žádný roháč ani lepší než oranžový ne ,ne vláčkem už nejedu .

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
  10. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

No tím by se to dalo vysvětlit, ale nevysvětluje to fakt, že je za dvacku i téměř nedostupná parfumerie. Prostě se mi zdá, že ty protihodnoty jsou dosti haluzově vymyšlené.

Lišiak-Vuk tohle ocenil(a).
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.evalumar. - u parfumérie nejspíš někdo udělal chybu. Je to nahlášené k prověření, takže uvidíme, jakou hodnotu bude mít třeba příště, bo teďka už s tím stejně nic neudělají.

karbar, Lišiak-Vuk a pezt tohle ocenili.
  12. Boty

Boty Magnát fóra

Asi jsem si toho broučka vybrečela, a už mám dva kusy :)) , mám velikou radost :p:D:inlove:

13. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

To já brečím o sto šest, ale nefunguje to, pořád nic (zatím) :oops:

14. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahojky tak ja konecne 1 rohac, ruzovy chameleon ,ruzovy oslik a pejry ruzové,tak v poho jeste neco odtajnim,ale to az odpoledne ,drzim palce vsem.

15. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Já mám roháč, to su boháč!
    Na červenku nemám prachy, ta však jednou přijde taky.
    Tak jako ten lev a šnek, tak to bude, už jsem řek!
    Teda řekla. xD

16. Ivanka170

Ivanka170 Pisálek fóra

tak já mám z vlaku 3x roháče a 1x sokola, takže spokojenost veliká

Lišiak-Vuk a sisinka tohle ocenili.
  17. ver-cermakova

ver-cermakova Zelenáč fóra

Tak u mě 2x sokol, 1x roháč, růžové vrány a spoustu nepotřebného, snad ještě něco vyleze, prozatím spokojenost veliká! :p

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak mě zatím dorazily jen růžové myšky. Včely a netopýři ne. Já si je snad budu muset postavit. Ale šlechtěnce s přehledem prodám za x melounů a tady by mě stál chlívek odpad nebo 125000 krejcarů. Tak zatím se na ploše klube dalších 8 stájí, tak snad to zase nebudou lasičky, sokoli a jiné ještě nepotřebnější - třeba oranž husy Těch mám...
    Na jedné vedlejší farmě vylezly vrány, ty jsem si vytočil na kole štěstí - ale stálo to pokusů.

danielka0000 tohle ocenil(a).
  19. libakos

libakos Polobůh fóra

Žádné stáje nekupuji ,stále bych mohla posílat ty své i ty vrácené z vláčku ale už mám brouků 10 tak už nic posílat nebudu,jen těch lasiček co přijelo bylo 30,posílala jsem zpět i 2 bez ohledu na body o které přijdu.....

20. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

tak rohac zatim jen jeden par staji jeste ceka na umisteni na plochu, spokojenost je vlacek privezl jeste pet ruzovek. Tajemnicky jsem nekupovala nemivam stesti tak snad nove zviratko ke me, taky jednou dorazi.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.