Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (23.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak nevím podle čeho jsou vybírány farmy, kde přistane roháč, je to zajímavé, já nemám nikdy štěstí něco získat, a to toho posílám docela dost, jsem z toho dost zklamaná, a nejsem asi sama, když už využiji tyhle akce a dodám určité množství vláčků, mohl by být nový výběh prostě dodán už pro to, že se to mu věnuji a mám snahu, vždyť těch výběhů neustále přibývá a pokud nekoupím floreny a neinvestuji reálné peníze, tak vše získávám velice pomalu a zdlouhavě, hlavně, že už je stálý úkol na nová zvířata :cry::oops:

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No 20 vlaku a chrobak nikde... tak pojedu dal, par milionu do toho padlo, nejak jsem linej pocitat to z tech co nepotrebuju...
    aspon ze ten sokol je doma...

3. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...už sedm roháčů, co já s nimi budu dělat :)) ?

4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak za mne palec dolů..oranž.krávy,lasičky,prostě samé chlévy zase na odvoz:wuerg:
    roháč nikde

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Já zatím jen růžové kozy.... ale na odtajnění toho je ještě mnoho...

6. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Huráááááá, ze 14 - předposledního vláčku, protože už neposílám, na mne vypadl konečně chrobák!

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Milé RT běžte do někam!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
    Opravdu z 28 stájí nemoh přijet jeden jediný ušmudlaný brouk?!?https://prnt.sc/iw48fk

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

kaolín11 - co pyskuješ, koukal jsem na obrázek a máš to moc hezký, barevný, krásná žlutá, oranžová, i růžová by se našla .... :p

Zatím 10 roháčů a ještě mně 43 TS dozrává .... pak už na to kašlu.

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Urychlím možnosti...vrazil jsem do hry ještě 360 000 kr + 1 Fl x 30 a to jsou moje poslední pokusy.Počkám do 20:30 hod. na dozrání,ať na to nemusím myslet celou noc.Pokud přijde druhý chrobák-OK,pokud ne,ráno už se snažit nebudu.Musím taky něco dělat,třeba si déle poležet.

10. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Novinka z tajného nákladu mi ještě nevyšla ale vycházejí mi oranžové a červené stáje a sokol

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vypotřebovala jsem všechny žluté chlévy a výrobny, vyšlo to na 31 tajemniček.
    Počkám, co se z nich vyklube a pak ještě možná něco vypravím.

EDIT
    Dva brabrouci tam byli, jinak vše ostatní v oranžové, pár červených a jedna růžovka (slepice !?!). Tak mise splněna, dál už nemusím.

Naposledy upraveno: 25/3/18
    karbar, evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. miska006

miska006 Pilný autor

Cca 150ks tajomný náklad,to je 150flor. a ak by niekto rozmýšlal zo zriaďovatelov hry,teda z RT a uviedol do hry hromadný chov cez farmársky expres poslal by som aj tisíc vlakov..Načo sú mi grajciare a tie koaly a slony nevychádzajú až tak draho..
    Aby som nebol mimo témy:
    Farm.expres--12ks roháče+5ks ružové stajne+5ks sokol+8ks bizon,lasice si nepamätám..Vôbec to nebolo zlé,z môjho pohladu je iba na zamyslenie celkové využitie stajní..
    Wien--velký balík za 630flor.,totál prepadák,zhola nič..

karbar, evainfo a sisinka tohle ocenili.
  13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Přesně, co já bych dala za růžový kozy xDxD
    Doufám, že co nevidět bude nějaká akce na pávy s obtížností Vysoká, aby se dalo uplatnit to množství přijíždějících oranžových pavích stájí, kterými se vlak poněkud zaplevelil :wuerg:o_O
    Brouk v počtu 1 kus, takže z toho to bude do stodoly přibývat jak po másle a ještě zaplavím trh xDxD

14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Já makám na vláčku od pátku večera a mám jednoho roháče,růžovou krávu a myši.Jinak bych potřebovala rychlík,abych tam stihla poslat všechny bizony,pávy,chameleony a stáje,které mě vypadly k těm,co jich mám hafo v liště.Je to skutečně nespravedlivé,někdo neví co s něma a jiný se těší aspoň na jednoho.Chtělo by je dát do OD, zrovna jako kamzíky,kteří z vláčku ne a ne vypadnout.

LV123

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

Poslala jsem vláčkem všechny žluté stáje a výrobny co jsem měla, z toho je 2x roháč a 1x růžovka pštrosí. Oranžových je mi škoda tak teď jsem koupila žluté pandy za krejcary a posílám vláček dál .. Zná někdo levnější variantu jen za krejcárky?

kaolín11 : díky, takže další vláček pojede se slonem a koalami :) a to se vyplatí :)

evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  16. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, tak mám jednoho brouka, ale nepřijela žádná růžová stáj. Zato lasička, holuby, bizon, červené kozy.
    Začínají docházet ježci.

evainfo a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Twinulka Když já radši neonový!! [​IMG]
    petaakubik [​IMG]

18. Janka79

Janka79 Mistr fóra

U mě zatím no roháč asi 5x dorazil super(68 ještě čeká v liště a 15 mám na ploše ...ta zvědavost je ale potvůrka...:p:p:p ale růžové stáje ne a ne jen králíci jinak snad pár červených ale u zvířat kde jich mám už více. Kde je potřebuji tam nedorazí a k tomu chodí stále ty oblíbenéxDvýrobny vajec kozí mlékárna atd ty nesmí chybět tak šup zpět do vlaku a pryč nešlo by aspoň trochu přidat aby konečně přišly ty růžovky mě se po nich stýská a moc ...:inlove:je jich pořád málo fakt ...opět jsem náročná hmm Janča

evainfo tohle ocenil(a).
  19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jeden roháč chjo:(

zahradnice4, evainfo a Kolomajzník tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Venuše, říkej si: Zaplaťpámbu za něj!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.