Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (23.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...tři brouci najednou, spokojenost :)

2. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Ahoj farmáři, nevíte proč je parfumerie téměř bezcenná? Vždyť nejde vyrobit ani koupit, je vlastně unikát, který se vyskytuje vzácně. Přeji všem pěknou hru a ať vláček vozí to, co si přejete. Za mě tentokrát velká spokojenost - 2x roháč a růžové husy.

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ailuro - je to nahlášeno k prověření. Kuk tady

kiki2305, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  4. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

10 pokusov - 1 rúžovka a inak samá mrkva :)

Helena1313, evainfo a burds tohle ocenili.
  5. karbar

karbar Vévoda fóra

No a už mě to nebaví.
    Naplnila jsem 10 vlaků, zadám dvě písmena (žl) - Dám tam stáj, chci přidat další a opět musím zadat písmena.
    Je to otrava.
    Asi už mi to stačí a nechci vlak už vidět.

6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Z vláčku mi padl 3x roháč, jsem spokojená, ale z podivuhodných stájí novinka žádná.

7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Odvezla jsem odhadem 15 nákladů, roháč vyrostl jeden, je vítán, další score - růžová 0, červená 0. Z oranžových nejvítanější oranžová výrobna prach. peří - tak si umíte představit ten zbytek. Oranž. koně a husy mi způsobovaly kopřivku už někdy před rokem, drbu se neustále. :)

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Peknú slnečnú nedeľu vám prajem.Ja som už vláčik odstavil.Ráno som z nákladu odtajil druhého roháča.Predsa nebudem do vlaku nakladať to haraburdie z lišty a po odokrytí nakladať alebo napchávať s nimi lištu.To sa bude ešte hodiť nabudúce.

9. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahojte,rano padli 2 rohace a jeden sokol,ruzovka ziadna ani nic cervene,ale som spokojna :D

10. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Z dalších pěti vlaků stojí za zmínku jen roháč ale celkové skóre mi připadá dobré - z patnácti vlaků dva roháči a růžové husy. A já tedy využiju i nějaké oranžové, takže fakt spokojenost.
    Skali, Ailuro: tohle u vláčku bývá, když se chystá převedení zvířátka z tajemných do obyčejných. Takže to považuji za potvrzení blížícího se šlechtění motýlů.

11. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, zatím nejlepší jsou dvakrát bažanti, jednou červení pštrosi což by ještě šlo, poslední úlovek - oranžový kravín :mad:. Beru to jako redukci nevyužitelných stájí - naložím do vlaku tři, vrátí se mi jedna, když to udělám každou hodinu, bude v liště o poznání míň odpadu.

12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Expres by měl býti výborná věc.Můžem se zbavit nepotřebného a ještě dostat lepší,či novinku. Ve skutečnosti ale je vlak otravný.

Musím se přihlašovat každou hodinu a to kvůli jednomu kousku.Proč ? Copak nejde navagónovat celý vlak,aspoň 6-12-18 až 112 vagónů ? .Tak jako při šlechtění,tam mohu dát více možností.Za druhé,to vybírání vkládaných chlévů a dílen,je fakt něco.Co položka,to nové zadávání hledání.A nakonec, 625 BPH,tak vysoké číslo v žádném případě nemohu docílit tím plebsem,kterého mám plnou lištu.
    Já si jako výhodnou hru představuji např.:
    100-150 B, ceny do oranž+starší TCH.
    300-400 B, ceny do červených+novější TCH
    625 B,ceny do růžovek+novinka.
    Ať si každý vybere co může dávat a hlavně,ať se může zbavit i toho žlutiska po 30 B.

Jako první mě přišel Roháč,říkám si ,ještě jednoho a končím....zlatý voči,vod tý doby tady hodinu co hodinu blbnu a co příjde,to hned posílám zpět.Škoda času.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Pokud někdo posílá žlutý koaly se slony tak je možnost vložit rovnou 5 ks koal naráz!Nejpre zadám do vyhledávače https://prnt.sc/iw1hwq a pak už jen počet koal [​IMG]
    stejným způsobem si pak najdu žlutý slony https://prnt.sc/iw1n3d .
    Je to takové drobné ulehčení na které sem přišel bohužel až včera.:eek::cry:

GordonSargent a tydýtková tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Myslela jsem, že to otravuje jen mě, protože dřív se tu o nepraktickém plnění vlaků moc nehovořilo. Jsem ráda, že teď to téma někdo otevřel, sice to nepomůže, ale jak se říká, sdílená radost je dvojnásobná a sdílená starost poloviční ;)
    Plnění vlaků mě přestává bavit a o roháče zas tak moc nestojím, takže toho nejspíš brzy nechám. Navíc, pro mne hlavním přínosem expersu bylo zbavit se zbytečných stájí. To ale moc nefunguje, protože přibývají mnohem rychleji než se jich stíhám zbavovat (zejména "díky" jejich nicotné protihodnotě):p

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: Ty si to zadával po jedné koale? ,-) Starej pardál a taková školácka chyba ,-)

kaolín11 tohle ocenil(a).
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Caey27 V tom rozčilení mě to vůbec nenapadlo,že to de jinak!o_O
    kiki2305 Ono by úplně stačilo kdyby RT zapátral jak to bylo v minulosti a měla by si lištu brzo prázdnou!:p Tehdy byla skoro 3x menší protihodnota stájí ,než je tomu dnes!!!!:p

kiki2305 a GordonSargent tohle ocenili.
  17. fortunela

fortunela Pisálek fóra

ze 7 nákladů roháč, sokol a růžové vrány, super

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Za ty oranžový pávy by měl někdo dostat pěstí .... sedm za sebou .... :wuerg::wuerg:

michalka59, karbar a Xenie6161 tohle ocenili.
  19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Dát tam 5 stejných zaráz je brnkačka. Zkus dávat mix různých žlutých chlévů a dílny k tomu.

Úplně super je,když začne blbnout vyhledávání.

20. dedašikula1

dedašikula1 Zelenáč fóra

Ahoj,takhle zlodějsky nastavenou výměnu jsem ještě nezaži z PADESÁTI odeslaných vlaků ani jeden ROHÁČ tak nevím co tímto bylo myšleno likvidace farmy?

danielka0000 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.