Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (19.5. - 23.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vypravila jsem poslední vlak z Gun Hillu a poslala za ním srdečné pápá. Z mnoha várek mi přivezl patery berušky, pokud po nich někdo lační, má je u mně a jednoho mloka. Skunéčci taky potěšili, jinak svrab, bída a neštovice.

2. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Víte někdo, co bude, když pošlu vlak před druhou? Objeví se mi potom výměna v liště?

evainfo, eli2006 a babina51 tohle ocenili.
  3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Minulým vláčkem mi přijeli růžoví osli, ti mi udělali radost :) Začínají se mi růžovky množit :D

4. WhiteCarrie

WhiteCarrie Pisálek fóra

Ještě aktualizace po odkrytí všech 50 tajemných nákladů, které jsem vyslala - mlok 0x, trezor 0x, berušky 1x (první), růžovky 2x (kachník, kravín), labuť 6x!!, skunk 4x, atd... pak pár oranžových, většina žlutých a nějaké výrobny... Investováno více jak 5 mil. kr. a 20 FL na urychlení dopravy... Že jsem se na to...:cry:
    Kdyby se tu našel někdo s přebytkem novinek, kdo by byl tak hodný a podělil se, ráda se domluvím při příštím O&D na výměně...

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

V poslednej minútke som ešte vyslala jeden vláčik - tiež som zvedavá, či nájde cestu späť :)

6. Levlef

Levlef Baron fóra

mam 3 mloky, 3 trezory a 1x kokodýla z tajemných ... by šlo pro tentokrát :)))

a jeste 16 nakladu na odtajneni ceka, tak uvidime

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Také přidám svou trošku do mlýna (naštěstí včas reagujícího na nečekanou poptávku po krmivu):
    Toto je ten nejvýznamnější výsledek dosavadní kontroly navrátivších se cestujících expresu na mé farmě (2 x obydlí pro mloky skvrnité, 1 x továrna na trezory a 2 x růžový včelí úl), to vše z cca 30 spojů.
    Ostatní byly různé "oranžády" (+) či "malinovky" (++), samozřejmě i nějaký ten "citrónek" (ale ten byl obratem vrácen expresem zpět coby nepříliš vítaný imigrant, který snad najde za sebe nějakou hodnotnější náhradu).
    13 dalších cestujících nyní čeká v liště na to, až budou moci projít celní a pasovou kontrolou.
    Snad bude některý z nich přínosem a pomůže v produkci zajímavých (a hlavně početných za málo stravy) zvířecích potomků.
    Teď ještě najít na mýtině místo a odvahu pohlédnout pravdě do očí.

EDIT: "Pohled pravdě do očí"
    mi dnes (ve středu) sdělil, že si i pro produkci krav mohu nasadit růžové brýle (1x kravín růžový), případně mohu vidět rudě (1x prasečí chlívek červený), občas se mohu napít nějaké té oranžády nebo kravského mléka (výrobna mléka žlutá) či si pomocí z něj podojeného mléka udělat omeletu z vajec (výrobna vajec žlutá). Ale asi bych se přitom mohl dobře maskovat (maskovací obchod 2x) a navonět (parfumerie 2x), což bude třeba, až budu z rybníka tahat ty japonské kapry (1x rybník s japonskými kapry II). A pokapat bych si to mohl všechno medem z oranžového včelína (1x), i když i v tomto případě upřednostňuji pravidelnou sklizeň ze stromů (vejce, mléko kravské či kozí a med na oslazení). Aspoň mám připravené zásoby pro příští příjezd nepravidelného expresního spoje.
    A až to všechno sklidím, či jinak použiji, utržené krejcary si prý budu moci strčit (tam, kam možná myslíte, ne) do nových trezorů, pro jejichž výrobu mi expres "vystavěl" ještě jednu továrnu na trezory (1x).

Čili závěrem:
    2x obydlí pro mloky skvrnité
    2x továrna na trezory

3x růžová stáj (2x včelí úl, 1x kravín)

Za sebe mohu říci: "Milí cestující, potěšili jste mě, i já vás (snad) potěším."

Naposledy upraveno: 24/5/17
  8. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak na všech farmách žluté stáje a výrobny odjely vláčkem a už se nevrátily.Na každou farmu přijela jedna výrobna trezorů a jeden mlok(minimálně).Takže jsem nadmíru spokojená.Tahle akcička se mě moc líbí a mohla by být i častěji a taky na stromy,ten vláček bych taky uvítala. :)

9. Brumík

Brumík Aktivní autor

Jsem nekoukla na hodiny a před příjezdem vlaku dojel akorát čas. Dostanu to nazpět, nebo je to všechno v tahu?

babako, eli2006 a babina51 tohle ocenili.
  10. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak z těch 40ti tajemných jen jedna továrna na trezor, mlok žádnej.
    Ještě jsem vypravila 13 vlaků urychlených FL, tak večer uvidíme.

11. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Ahojky vespolek..všem kterým se poštěstilo získat novinky gratuluji,já jsem poslala asi 30 expresu a novinka se nekonala :(..nu což,nemusím mít všechno...třeba přístě...jestě mám teda dvě tajemna na ploše tak budu doufat ;)..

12. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak další odtajněno tak jeden Mlok Růžový chameleon a hned 5x Beruška (10ks) tak pokud někomu chybí tečkovaná tak at si napíše

13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Ze šedesáti vlaků 5x mlok, jeden trezor, jedna beruška, růžové myši, včely a kachny. Minule bylo líp ale vzhledem k tomu, že jsem investovala pouze krejcary, jsem spokojená.
    Milka66, Brumík: děvčata, já jsem také poslední vlak poslala pozdě a asi ve čtvrt na tři se objevilo info, že mám náklad v inventáři, tak tam mrkněte.

14. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahojky všem gratuluji k novinkám a komu se nezadařilo,nezoufejte ,máme taky akci OaD,tak se dočkáte
    mně se podařilo po 1ks novinek,jinak hodně berušek a z TS 2x krokouši ,tak hezké slunečné odpoledne a zítra si zašlechtíme

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Všetko OK, vlak doviezol aj posledný náklad - ráno budem vedieť, či sa zadarilo niečo hodnotné. Mám aj novinky, pribudli ružové včielky a zvyšok radšej nekomentujem - potešil oranžový kurník (doteraz som ich mala len 5).

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem ještě nestihla odkrýt všechno dovezené, nakonec mi to vyšlo na 37 vlaků, z toho 21 "trezorových" - trezor vylezl před momentem z 19.nákladu v pořadí, tím se akce stala úspěšnou stran novinek. Mlok vylezl ze 16 "mločích" nákladů jeden, ale dvoje berušky, tím se skóre vylepšilo, měla jsem jen jedny :). Jinak bohužel nic extra, za dobrý výsledek pokládám dvoje červené bobry a jednoho skunka. Růžového nic, ale moc mě to nepřekvapilo, protože i minule jsem měla růžovku jen jednu - kozy, tak asi na to nebudu mít šťastnou farmu. Mám zase zlaté spoluhráče, protože jsem dostala růžovky při OaD a to dost na to, abych z nich měla radost hodně dlouho :) - ještě jednou touhle cestou srdečný dík, takže mi asi chybí jen třeba nějaký červený chlívek, u spousty zvířat je ani neznám a mimo ty bobry jsem z vlaku získala jen jedny červené králíky, těch už mám asi 5ks a tudíž nic coby novinka k zaradování.

Z nových tajemných jsem koupila jen jednu vzorkovou sazeničku (+3 ze splněného úkolu) a krokodýl tam nebyl, tak to beru za uzavřené, i když o krokodýlka budu hodně stát, líbí se mi skoro jako hroch a určitě víc, než avizovaný tučňák, tak přede mnou nebude žádná tajemnice obsahující možnost krokodýlka v budoucnu bezpečná :). Tak asi celkově úspěch, no 8), i když tedy těch krejcarů za ten počet nákladů taky odjelo hodně, lišta plná oranžové... no, radši jsem měla zůstat u toho vyjádření úspěch. xD

17. simca67

simca67 Rádoby autor

Akce super povedla se:)

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer :)
    tento recyklomat stájí z kola neštěstí, stájí získaných z akcí i nákupu za tvrdou farmářskou měnu
    beru jako nejlepší čistku na farmě
    ;)
    nejen že moje zvířátka před volbami převlékla žluté a oranžové kabátky
    za červené a růžové
    dokonce jsem postřehla i nepovolený mítink hnutí YES
    když mě obklíčila čapí hnízda
    :D
    tuto akci hodnotím velmi kladně a jsem velice spokojená
    trochu statistiky
    cca 150 vlaků vypraveno, vše ládováno z lišty,
    potěšily 2 maskovací obchody, 3 bedruny, skunci co doplnili potřebnou mnou nastavenou normu, čili deset :D
    červenice červené, které postupem času nahrazují oranžády
    a hlavně růžovky a novinky viz níže

19. babina51

babina51 Veterán fóra

Suma sumárum 2x mlok+2x trezor+1x růž. osel.Já jsem spokojená.
    FA110...BAHA344

20. babako

babako Expert fóra

Přijmi ode mne gratulaci.. Když se daří,tak se daří..

petaM2001, evainfo a anickamalirka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.