Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

tak oranzovy prasa a parfumerie ;) a na ploste na me cekaji jeste 4 naklady .... jeden cerstvy ;)

na konci podam hlaseni o celkovem prubehu ;)

anickamalirka, Simík21 a evainfo tohle ocenili.
  2. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Předpokládám (doufám), že náklad, který jsem nestihla vyzvednout z vlaku se objeví v inventáři, bo vlak už odhvízdal někam do depa

pajaable, evainfo a jahudka81 tohle ocenili.
  3. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . nade mnou krásná báseň :). . . až na ty bobry - mně padali z vlaku samé blbosti do lišty :mad:(žluté chl. nejdou strčit ani zpátky do vlaku) - největší úspěch byl červený kravín :p tak jediná nedělní radost bude ta bronzová z hokeje :D:D:D

4. janesy

janesy Pisálek fóra

Světe div se, zrovna jsem z vlaku opět dostala bobra C++-už 12. grrrrr :(

no a teď ze zapumenuté stáje z vlaku se vyloupla oranž. mlékárna - fakt SUPER věc v 92. LV :(

Naposledy upraveno: 17/5/15
  5. emkop

emkop Perspektivní autor

Vláček zlodějáček už odjel,já zapomněla vyzvednout náklad v daném čase,takže i zvířátka jsou včudu,a nebo je doveze?

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  6. veselékopýtko

V minulosti se náklad vždy po nějakém čase objevil v invu. Budem čekat...Snad to bude stejné.

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  7. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

emkop - zlodějáček je tentokrát prihliehavý názov pre expres. Ale náklad ti prinesie. Mne práve nabehol ten posledný. Len keď zasa z neho budú bobry, tak si ho mohol kludne nechať. Padla mi našťastie jedna jediná parfuméria z políčka na ktorom bol predtým obrovský strom. Inak samé nepoužiteľné smeti, ktoré sa nedali použiť ani do vlaku.

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

je to divné, ale mě vlak ještě nabízel ... tak jsem zvědavá a se nechám překvapit xD ... i když už delší dobu neodesílám ... bych vzducholoď sestřelila ... tu asi nemá co dělat? ...

-Jara05-, nanyblacks a pajaable tohle ocenili.
  9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ať již to v minulých akcích byly obr stáje nebo obr stromy, tajemnice byla připsána do inventáře i po skončení akce, o nic jsem nikdy nepřišla.

Další odkryté a co by člověk čekal ....
    pes obyč., a k tomu žlutá výrobna vajec ..

10. honzi

honzi Komisař fóra

Tak na ploše mám poslední (nakonec) dva chlívky. Co by bylo nejlepší a totálně by mi to vyrazilo dech - parfumka a růžovka. Co očekávám - Bobr ++ a obyč psi jako ráno :D

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) taky mi odjel vláček do neznáma, ale po znovunačtení hry se objevila hláška, že mám "tajemný náklad" v inventáři ...
    stále však přemýšlím, proč se to jmenuje tajemný náklad, když jezdí jen psi a bobři :D

ha ... změna :D, přijela oranžová pštrosí farma, hurá, to bude vajec :cry:

12. llew65

llew65 Vážený autor

Kvanta bobrů, holubů, mývalů a krtků... Dva červené a o trochu víc oranžových chlévů, růžový ani jeden. Takže děs. Kromě dvojích želviček, ale ty mám jen díky nákupu dvou balíčků...

13. babioli

babioli Osvícený autor

Zázrak se nekoná, mám losí podium a parfumérie nikde.

14. Simík21

Simík21 Znalec fóra

mám poslední tajemňák na ploše, dala jsem ho pro změnu na divošku... ale ať to bude, co to bude, dneska mi RT nenas... bo dcera v pořádku přiletěla a pěkně klidně hajinká v postýlce, až se vzbudí dostane svíčkovou a bude nám fajne :inlove:

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,
    už jsem skoro na 99% ztratila naději, že mi padne voňavka, ale na druhou stranu dosud z 49ti odtajněných mám velice dobré skóre...takže zklamání se nekoná, hold nemůžu mít vše, ale přeci jen ;) ještě 1 kousek hnízdí na ploše ;) zaokrouhlila jsem to na padesát vypravených vláčků ;)

7 růžových chlívků !!!!!!!
    2x růžové prasátka, 1x růžové oslíky, 1x růžové slépky, 1x růžové včely, 1x růžové chameleony, 1x růžové kozy

7 červených chlívků !!!!!!
    1x červené včely, 2x červené kachny, 2x červené ryby, 1x červené krůty, 1x červené pštrosy

9 lepších výroben !!!!!!
    3x losí podia, 6x textilní mlýn

Navíc jsem po několika pokusech získala i
    ptakopyska, pokoušela jsem se o něj co ho přidali do hry i při upíří akci jsem v něj tajně doufala, jako bonus jsem nečekaně získala i dva želváky :)

Takže prozatím až na parfumérii jsem si splnila nesplnitelné, dosud jsem byla hrdou majitelkou 3 růžovek, z toho dvou ze šlechtění kukaček a jedné z tajemného chlívku kolem vánoc :)

Takže jsem nadmíru spokojená, ač jsem obětovala mnohé, úsilí se vyplatilo, škoda jen, že né každý měl tak šťastnou ruku, moje mixy byly buď žlutý albín doprovázen mlékárnami nebo žlutým upnutím různých výroben. Nebo žluté obr kozy, prasata, koně také s výrobnami.

Andulííí

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Poslední odkrytý náklad z vlaku a textílie . Celkem jich mám 7 kousků,
    takže kdo nemá žádnou, může se mi při O+D ozvat a pokud půjde posílat,
    ráda pošlu.
    Jdu sundat prádlo a pak dám kávu a něco na zoubek. Hezké odpoledne.

17. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš a nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    To se snad mohlo podařit jen mně.Tak pro zasmání.Dala jsem chlívky -Drak na plochu.A po uplynutí času je chci odlyknout.A co palice dubová neudělám ?Místo odkliknutí jsem si jeden chlívek smázla.Málem mně šlehlo.A co když tam byla zrovna želvička?Ach jo.Nojo práce kvapná -prdlajs platná.:cry:

*odstránená zbytočná citácia*

no teda -to je ůroda.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/5/15
  18. Hajas

Hajas Pilný autor

Tak jsem opět pěkně naletěl.
    Dneska jsem zde pročítal příspěvky a tak jsem se rozhodl že s tenčím své florenové konto a nakoupil jsem 10 DRAKŮ.
    Ze 6 padly: 2xžába, mýval, holub, myš a bobr++:mad:.
    Dal jsem ještě ty 4 kousky ale už teď vím že jsem si radši měl koupit tu čokoládu a né nějaké stáje které jsou strašně nespravedlivé.
    No a co se týká tajemných nákladů tak celkově také zklamání:sleepy:

Milé RT ze mě už asi neuvidíte ani korunu. Tolik peněz jsem do vás investoval a Vy nejste schopni pustit jednu jedinou novou stáj. Jděte se bodnou.:mad:
    Všem co padla novinka velká gratulace.
    Fa90, Ba192, Pe5, Spa4, Mar3, Kvě3, AO

19. veselékopýtko

Tak hurá, náklad se objevil :D. Teď ještě, co z něho bude, že :eek: Růžovku chci, růžovku...,slyšíte ? Dupy, dupy...Vajcovny a podobné vykutálenosti si tam nechte, ju >:(

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Batory....jestli tam byla želvička, tak tam zůstala, tajemná stáj se ti vrátila do lišty a budeš
    jí muset dát znovu na plochu. Kdysi jsem tohle udělala také a měla šílený strach, že jsem
    o ni přišla a jeden velmi hodný soused mě uklidnil, navedl s klidem na lištu, kde opravdu byla.
    ;):p

Ne, tohle je velkochov ..xD a nepočítám ty, co skončily ve vláčku.
    Takhle dokáží být štědré TCH, když chci ale něco úplně jiného...xD

tavos7.... máš zamluvené a dělám si poznámku do blbníku, ale raději se při
    O+D připomeň...to víš, stárnu, hlava děravá, zapíšu si, ale pak najít kam ...xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.