Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já pořád nemohu pochopit to nastavení náhodných čísel.
    Z 25 vlakových stájí samý šrot, krom jedněch červených koní...
    Manželka na svojí farmě 14 vláčků - 3x parfumerie a asi 4 růžové stáje.
    Přijde vám to normální...?! :cry:

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné dopoledne. Vláček jsem mohla nakrmit teprve nyní , UPC mělo problém
    s optikou a nešel net...a to jistě měla radost moje mravokárkyně, že tu nemám dnes
    ještě žádný blábol ..xDxDxD
    Nicméně , net už jde, sklidila jsem noční tajemnou z vlaku a výsledek červený včelín.

Všem, kdo ráno vstali a na farmě na ně vykoukla parfumka, velká gratulka.
    Kdo ještě nemá, cítím s ním a držím palečky, vím, jak to drásalo nervy mě.

llew65...nepřijde mi to normální, ono od určité doby na farmě není nic
    v normálu xD

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

llew65 to víš, u ženy se parfémy a růžová barva uplatní...u normálního mužského už tolik ne - tak co bys s tím dělal xD

ale jestli tě to utěší, normální to asi je - taky není ani voňavkárna ani textilní mlýn, zato hordy bobrů a psů

4. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

u mě parfumerka na 17 pokus,ale 6x pejsek aspon bude co měnit

5. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

odeslan dalsi vlacek ;) 4 mam na plose a cekaji na odkryti ;) odkryvam za 45 minut ;)

zbavil jsem se nadbytecnosti a lehce jsem se pomohl akci chvalim

njklmn, -Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ajtyk11: určitě s Tebou souhlasím a nebudu sama ... ;) .. Tvoje přívlastky jsou přesné [​IMG] a určitě slušné :D a divadla miluji! a navštěvuji :)..... ale věř, že i ostatní hráči mají stejné zkušenosti .... jen jsme v tom někteří namočení asi více, než chceme [​IMG]a proto riskujeme , ale spíš tu máme už hodně "svoje" a chceme hrát na 100% .... jen "vedení" se už jako dříve nepřiklání našim potřebám, ale se snaží "vytřískat" co se dá [​IMG] .... a si všichni přiznejme, že se jim to vážně daří :cry:

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Odtajněny další 4 stáje. A zase 4 propadáky - pes, pak oranžový pes, pak oranžová kotlárna a pro mou farmu v tajemnicích novinka - vraní úkryt žlutý.
    Dány na plochu 3 tajemné stáje. Jestli nebudu mít zpoždění, tak bych měla pak získat z vlaku do konce akce ještě 3 náklady. Takže ještě 6 pokusů na něco lepšího. Čím víc vlaků odesláno, tím mám na RT větší vztek.
    Mně by se snad líbila i výměnná akce najistotu - 20 000 protihodnoty = 1 parfumérie, 15 000 protihodnoty = oranž chlívek ..... To by bylo alespoň najistotu. Ale to bychom nevrátili RT tolik chlívků z tajemnic a nebo vyrobených v dílně, tudíž nářadí.

8. anica16

anica16 Aktivní autor

tak uz budou posledni vlacky a zatim nic:oops: parfumerie se me obloukem vyhyba jakozto ruzove chlivky,asi proto ze jsem na ruzovou barvicku v os.zivote zanevrela.....:cry:ale sve slovo dodrzim kdyz nic tak ja take nic:mad:jinak vsem tise zavidim:p

9. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

tak já jsem s vláčkem spokojená, i když cena by mohla být i nižší, aby se daly dát do vláčku i nižší stáje. Dostala jsem parfumerii, textilní mlýn, červený pštrosy a psa, více štěstí pokoušet nebudu :)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

takže jsem ráda, že moje příspěvky utvrdili " pravidlo " .... [​IMG] ... spodní řada jsou tajemný a vrchní jsou "dráček" ... vážně supr xD ... no se těším na "anketu" v kině a nikdy neodmítnu napsat názor, proč? ...
    ale určitě přeji všem, co ještě odkrývají, ať získají to nej :p ... pak bude hodně toho, co měnit xD ....

11. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

odeslan posledni vlacek.... dalsi 4 na plose ... takze dneska bude jeste 5x prekvapeni ;)

anickamalirka, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  12. babicka38

babicka38 Magnát fóra

já jsem vyplenila ve stodole nářadí zbyla mi 4 prkna ze 35.000 kusú vláček jel snad 50x a teprve dneska se na mě usmála parfumerie takže alespoň trocha štěstíčka za tu námahu. ale je fakt že tolik stájí co jsou v liště a není je kam dát si vláček nějaký mohl vzít. myslím ty za 20 atd.

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Za chvíli vyložím a pak ještě vypravím jeden vláček . Kdo stále doufá v zázrak ,
    tomu štestí přeji a držím palce a posílám čtyřlístky pro štěstí.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Evi, nepomohly (čtyřlístci) - oranž psi >:(
    Ještě jedna šance bude. Stále čekám tu růžovku. Ale RT se lepší (soudě podle toho, že mně psíci již nechodí v základu xD)

15. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Přeji krásný den. Tak mě z vláčku vystřídal bobra pes, z 6 nákladů mi přivezl 5x psa to už je slušný počet. Pořád si říkám už vlak neodešlu , ale pořád to hlodá a hlodá. Čekám , alespoň na 1 růžovku ;)

16. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. uf, tak na mě vykoukli 2 parfumérie. ale byl to nervák. žádná růžovka se nekonala. škoda, brýle se skly nemám třeba by pomohly. mám ještě pár tajných. dobrá akce

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak poslední vlak odeslán parfumka přišla 2x semtam nějaká ružovka a červenka ale co je hlavní lišta je vyčištěná od zbytečností takže super akce:psnad mohl přijet kivi nebo ptakopysk:sleepy:

18. anica16

anica16 Aktivní autor

tak druha hodina odbyla a ja cekam na posledni zazrak;)za 4hod.se uvidi a pak se RT tes bud bude hrac nebo ne:mad:

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak mně vlak ve 13:59 odjel a vlastně neodjel, šlo do něj dát náklad ještě jednou, tak jsem zkusila a zase nic. No nevadí, jestli mám mít o jednoho psa nebo bobra víc, tak to už je jedno. Stejně by nic pěknýho nepřišlo, nějak tomu nevěřím. Takže nejdřív sklidím 3 tajemné stáje, potom tam dám už jen 2 a tím bude úplný konec akce i u mě.
    A celkové zhodnocení? To si nechám až odkryji i těch zbylých 5 kousků.

20. Janice4949

Janice4949 Pisálek fóra

Akce končí, lidé dobří,
    vyskakují na mne bobři.
    Z toho množství stájiček
    mohlo být víc želviček.
    Ve skladu snad želvy došly
    nebo žalem po nás pošly.
    Hejno čápů natahuje krky
    a křičí na nové vlky.
    Vlkům se tu asi líbí,
    vyskakují také holubi a kiwi.