Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Clif9671

Clif9671 Zelenáč fóra

Farmářský expres - parfumerie nepřišla, rybáře trefí šlak až vypustím všechny bobry.
    Minulý system byl mnohem lepší.
    Tour de Farma - BBZ nikde, odměny jsou spíše výsměch, Kuba by dostal
    od Pandrholy víc.

2. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

hmmm me uz to fakt prestava bavit... 30 vlacku a zadna ruzovka, zadna parfumka... tak dve cervene staje a tim to hasne :-( a moc vymen uz se nestihne...

a mimochodem, je vam jasne, ze pokud se nekdy vrati stromovlak, tak ze nam tam obr stromy nedaji? :-(

3. Preceja

Preceja Mistr fóra

U mě byl vláček nakonec přece jen úspěch. Ze 6 vlaků po 4 zbytečnostech nakonec parfumerie a textilní továrna, jupí. Sice jsem bez bílých netopýrů, ale ti se časem nastřádají.

4. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak jete provedu dve vymeny. vic uz bych sahla pod mnou povolenou hodnotu poctu chlivku.
    losiksobik: to ze uz nam obriky nedaj si myslim uz hodne dlouho, popravde si myslim ze si rvou vlasy ze nam je vubec nekdy dali. ja bych je moc uvitala, protoze se mi nelibily a tak jich mam jen par kousku a ted sve vybiravosti lituju

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Oni to spíš udělají vykutáleně - dejte nám obříky do vlaku a dostanete za to ...žlutou jabloň xD. Jedinej obr strom jim nedám, ani kdyby slibovali hory i s horákama ;)

6. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Poslala jsem dnes posledni vlacek s oranzovyma kotlarnama a jednema liskama... A co vlacek dovezl? Parfumerku - druhou, takze super... Poslala jsem celkem 11 vlaku za tech par dni - nejak nebyl cas.

7. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Zatim nechávám všechno co vlacek dovezl na ploše at mam prehled...

posilam sovy, orly, myvaly, zaby, capi a další podobno havet... poslu 3ks a pridam k tomu treba 2x slepice nebo kozy

a zatim je vysledek toto

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

bych jim do krmení klepla pár žloutků, trošku rumíků a bude z toho výrobna "vaječného koňaku" :)

9. honzi

honzi Komisař fóra

Tak já jsem odeslal poslední vlak - odcházím... Nedočkal jsem se parfumerie ani žádné růžovky z těch cca 25-ti vlaků... No nic.. mimochodem, dnes ráno bobři ++ a obyč. psi :(

10. karolinka79

karolinka79 Perspektivní autor

Na ploše mi zraje poslední expresní tajemnice a doufám, že na mě, po dozrání, vyjukne textilní mlýn ;).
    Z předchozích, již odtajněných expresnic xD, stojí za zmínku snad jen osel červený, chameleon růžový (což je moje úplně první růžová stáj :D) a dvě parfumerie. Takže pokud ten textilní mlýn nevyjukne, tak ráda při OaD s někým vyhandluju tu jednu parfumérku :p, teda pokud nebude příští OaD za rok a bude taková výměna možná ;).
    Jo a taky se musím pochlubit, že mě zatím nepoctil návštěvou ani jeden bobr xD, ale nerada bych to zakřikla, když se ještě jedna tajní :wuerg:;)xD

11. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Ahoj všem. Taky se musím podělit s tím jak jsem dopadla. Poslala jsem hodně vláčků, raději jsem je nepočítala Tak jako všichni jsem měla žluté chlívky, bobry, ale taky jsem byla trochu úspěšná. Jedna parfumerie, dva textilní mlýny a růžové prasátka. Ještě jsem poslala jeden vláček, tak jsem zvědavá, co bude. Už to nepůjde vrátit, tak určitě opět nějaký žluťásek. Těm, co čekají na parfumerii přeji, ať jim výměna na poslední chvíli vyjde.

Vzpomeň si na mě. Ráda vyměním.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/5/15
  12. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

vypravila jsem asi 30-35 vlaků, konečně se usmálo štěstí a jedna parfumka je doma- ze začátku se vracely samé žl. výrobny mléka i kozího, bobři, i losí podia, výrobny vajec i barvírny, také přišlo docela dost psů, ale hlavně alespoň ta jedna parfumka a to jsem poslala docela dost myší, mývalů, krtků, zpátky všechny žl. výrobny i obyč. výrobny...přeji všem aby alespoň z posledního vláčku byla ta vytoužená parfumérie

13. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Parfumérie není a nejspíš ani nebude. Mám poslední taj.náklad na ploše a i když naděje umírá poslední tak si už raději žádnou nedělám. při O+D měnit taky nepůjde. To i včera porota při mistrovství republiky byla vstřícnější než je RT k mé farmě. Mějte se primově. Tera

14. burds

burds Titán fóra

Tak mi zraje poslední sazenička z vláčku.Z celkem cca 40 vláčků 2x parfumerie,růžové ovečky,3x textilní mlýn a 3x LP desky.Jinak bobři ++,psi,oranžové kurníky atp.ale celkem úspěch.Z dráčka 2x želva a tak také spokojenost.Ještě vlci,kivi a prozměnu čápi.Posílám je stále vlakem a stále se vracejí a vracejí

15. silviec

silviec Mistr fóra

uspech , jedna parfumerie se ke mne omylem zatoulala, stejne je jich potřeba zatím jen 10, tak toho bude brzy plny trh, jiz se mi jich par podarilo koupit, úkol splnen, a jelikož zadani ctu hoodne nedbale, prodala jsem téměř všechny krtky a v druhem ukolu na me vykoukli znova, tak zas na trh a pokoupit, na pestovani není místo(, vlacek jezdi dal , v liste se vali hromada nepotřebného,
    casey27 -velmi trefna poznámka))),ty me vždy rozesmejes)

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak se priznejte, kdo nedostal bobra C++? Asi nikdo takovy nebude, pokud vubec vlak poslal :)
    Ja mam jeden ruzovy a jeden parfemovany chlivek, takze ukol splnen, ale priste snad budu mit vic casu a dam si praci s tim, co posilat... zatim mi to vychazi na vyrobu butiku u opic, protoze ma nejmensi protihodnotu ta cast stroje... pak taky ty co maji "svoje" naradi, jako treba hulky... rozhodne ani dreveny kladiva nebo sberac pirek - za ty roky jich tolik nemam a pekna protihodnota....

17. -čertík2-

-čertík2- Zelenáč fóra

Zdravím vás,
    vláček neposílám jelikož chce jen stáje z TCH, které nedám, obr stromy také nedám a obyčejné chlévy i žluté, výrobny základní mají malou protihodnotu, že vlak nenaplním.
    Je to moc přísně nasazeno, ale to mi nevadí.
    Vadí mi, že uložené podivuhodné výběhy, které byly v liště postupně odkrývám a hle "KIVI" Velká radost:D, pak ale opadla.
    K výrobě krmiva to chce "VAVŘÍN" , který je asi až v 95 Lv. Jde koupit krmivo, ale to by byla sebevražda. Mám nějakou zásobu ( z akce) na 45 krmiv a pak půjde do lišty.
    Kdo to takhle nastavil ?????:cry::cry::cry:
    Jinak všem přeji ať získají co si přejí, já vše mít nemusím .

18. ajtyk11

ajtyk11 Pisálek fóra

Ahoj,
    tak odjel poslední, asi 51, vláček a je čas na rekapitulaci. Bez ohledu na to, co přiveze, slavnostní oheň zapalovat nebudu a křepčit rovněž ne. Výsledná bilance: bílí netopýři=0, zásoby nářadí značně prořídlé, růžové chlívky=0, parfumerka=0. Jestli Varun bude chtít někde postavit všechny kobercárny co dostal, určitě narazí na ekology. Já nyní do žádného vlaku nevlezu ani za nic. Napadají mi přívlastky typu – pirátský, zlodějský, podvodný, šmejd….. a dále to graduje do přívlastků nepublikovatelných.
    Poučení čím víc platíš, tím méně dostaneš. Proto se stávám nejméně na měsíc, spíš více, neplatičem, aby se úspěšnost farmy vylepšila. Ušetřené peníze mi vyjdou tak na dva lístky do renomovaného divadla, kde se budou špičkoví umělci snažit ze všech sil, aby mě poskytli co největší zábavu.
    Moc přeji těm, kteří dopadli lépe a nemají stejnou zkušenost.

Naposledy upraveno: 17/5/15
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

-čertík2-
    čertíku, krmivo (3000 kr u nás). Kiviho prodáš okolo 26000 kr. Myslím, že se ti ta investice do krmiva vyplatí, dokud bude poptávka po ptácích ;)

20. -čertík2-

-čertík2- Zelenáč fóra

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    ahoj, u mě na trhu zA 8.000,- a prodej zA 30.000,- a to nemáš jistotu, že ho někdo koupí a cena rychle klesne.
    AHOOOJ

Naposledy upraveno: 17/5/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.