Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Psi, psi a zase jenom psi. Všude kolem samí psi. Už od 14.00 :wuerg::wuerg:

Nesnáším Kubišovou .....

2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak jsem se tentokrát nějak moc rozšoupla a koupila jsem první po 5 tajemničkách na každou farmu,samozřejmě nic co by stálo za zmínku.Teda aspoň bylo co posílat vláčkem.No a dneska jsem koupila ještě po 10 kouskách na každou a na hlavní farmě padl jeden ptakopysk,čáp,myš,červený-2x králík,krůta,chameleon,oranžový králík a včelka,žlutý chameleon a samozřejmě bobři C ++
    Na druhé farmě myš,ježek,holub,pes,oranžový chameleon a výrobna guána,žlutá kotlárna a výrobna vajec a samozřejmě bobři C ++ a zrovna 3x.
    A poslední farma želva,kiwi,ptakopysk,vlk a tu radost mě nepokazili ani oranžoví koně,žlutý osel,krůta,kachna a dva bobři C++.
    Vláček jsem poslala už mnohokrát,ale jen na té druhé farmě mám 3x parfumerii,pak přijelo několik červených stájí,jinak nic moc,co jde tak vracím do vláčku.
    Mohlo to být lepší (aspoň ta želvička mohla padnout na každé farmě),ale taky o hodně horší.Celkem jsem spokojená. :)

3. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

ze 30 vláčků samej plevel. psi psi a bobři. jakpak je to nastavený jedněm padaj růžovky a novinky a ostatní jen koukaj. to už není o férovosti hry. a spoustu lidí už to ani nebaví. ani se nedivím. ještě že nic nekupuji. hurá.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Už ani nemám odvahu posílat vláček!Nářadí mám sice mraky,ale fakt Bobry už nepotřebuji,16 kusů(v této akci i s TS 7ks) opravdu stačí!!:eek::music:Aspoň ušetřím Motýly...............

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Evka, čo to, čo to, ja Ťa nespoznávam, Ty, vždy dobre naladená,veď treba;) VYDRŽAŤ, napr. tak ako ja do 99 levelu - konečne som sa dočkala a dostala ružovky len tak, z vláčiku, a to nehrám ani celých 5 rokov xD, po 100vke je to už asi zase horšie - viď starých dobrých farmárov, pozri vyššie, vraj len psy, psy pre bbowlinga;), Lyzarka uz radšej začala taktizovať;), Twinulka dostáva samé parfémky;), a ostatní - no dúfajme, že sa ešte ozvú:).

Evka, rozumiem Ti, asi si ma nepochopila, ja len, že treba byť nad vecou, čo Ty vieš byť, preto som reagovala, chcela som Ti zlepšiť náladu;).
    Idem veriť, že zajtra na Teba vybafne taký chliev, aby si mala dobrú náladu, no minimálne ružová liaheň, tak sa zasmej.
    Dobrú noc všetkým.

Naposledy upraveno: 15/5/15
  6. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Tak já skončila..tohle byl jeden velký propadák..
    KLIK
    jediní kteří z téhle akce můžou mít radost..
    i když vlastně nevím..přemnožení..pro zvířátka..nikdy nevěstí nic dobrého..

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

DANKA722 ... jak mám být dobře naladěná , když se snažím, zkouším vše možné a nic.
    Kdyby alespoň ten pes i když jich mám dost a nepotřebuji ho, ale ani to ne.
    Dělám každou akci, poctivě jako blb, dřu , ale zase vím, že ji udělám a odměna je moje.
    Pěstuji, chovám zvířata, makám v řemeslech a prodávám a za to kupuji šlechtěnce, takže růžovky mám také vydřené. Ještě nikdy jsem ji neměla z TCH a ani ted z vláčku . Do vláčku rvu
    jen ty nejlepší chlívky a dostávám za to samej hnus. Asi proto jsem na RT naštvaná.
    Je to od nich lumpárna. Neřeknu expres, kde se daly získat obr stáje...tam člověk měl výběr za
    kolik a hned i co za to. Tady určili hodnotu 1250 , ale návratnost žádná.
    Možná tu pachuť odnese spánek, možná budu otrávená i zítra, kdo ví, také mám na to nárok
    a myslím, že právem. Nemůžu se řechtat jako kobyla , když cítím podraz . ;)

A příspěvky čtu a je nás dost , kterým to nejde a proto mě to štve, že si z nás
    RT utahuje.

8. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Zdravím.Keď že ja nekupujem TS ani TCH mal som pár zvierat z úloh tak som to riskol vypravil som 4 x vlak a mal som s nich parfumériu,oranžovú kotláreň,oranžových psov a žltú liahareň vajec.Tak som spokojný na to že hrám zadarmo čoho sa držím.Nebudem predsa platiť za niečo čo môžem dostať z akcií a podobne.Ako vás čítam tak vidím že RT má vidinu peňazí čím viac kupujete tak tým väčšie smeti dostávate.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

DANKA722 ...děkuji ti, pochopila jsem tě. Teď jsem si dala čokoládu na uklidnění nervů.
    Psala jsem to jen proto, že mě štvou ty kecy RT o tom, jak si váží dlouholetých hráčů a
    nakonec dlouholetý hráč v podobných akcích akorát ostrouhá. Co si nezaplatí nebo nevydře,
    to nemá.
    Ale už na to bobíkuju. A že se Eva jmenuju, vybafne na mě bobr a pěkně chlupatej. xDxD
    Dobrou noc ti přeji.

10. ajtyk11

ajtyk11 Pisálek fóra

Pajable

s vláčkem mám také obrovské problémy, rád bych se o ně s tebou podělil, ale nevím jak, abych neporušil pravidla fora

evainfo, anajavonuj a pajaable tohle ocenili.
  11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

ajtyk11 ... i já tady píši, co do vláčku dávám a co dostávám , tím pravidla neporušujeme,
    alespoň i ostatní mají možnost porovnat naše problémy se svými . Zkušenosti a
    úspěchy či neúspěchy zde sdílené , mohou každému z nás pomoci . A když se zde
    píše ve vší slušnosti k tématu , nejde o porušení pravidel. Tak směle do toho ! ;)

A já už udělala poslední pokus...nacpala jsem do vláčku motýlky a světlušky . A jestli
    už i z toho vylezou bobři nebo něco žlutého , budu to brát velmi osobně a vykopu válečnou
    sekeru . xD

12. ajtyk11

ajtyk11 Pisálek fóra

pajable
    no já jsem se spustil a výsledek tu nemohu publikovat, porušil bych pravidla jen mohu konstatovat, že jsem vyslal víc než 3 desítky vláčků s ještě mnohem horším výsledkem než máš ty , sekeru jsem vykopal a dopadl jak sedláci u Chlumce

13. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

I já jsem z vláčku otrávená. padají samé zbytečnosti za drahé chlévy. Ať dělám, co dělám, nic pořádného. A ještě těch 1250, to je fakt darda. Zlatý vláček dřív. Jde to do háje, jako konečně všechno. Hlavně je potřeba kupovat tajemné stáje a taky můžete místo dodávky zvířat plati 50 fl, ať má RT na dovolenou. Mějte se.
    Pajable fandím Ti, cítím to stejně

14. petbar22

petbar22 Zelenáč fóra

Já si tři p****e florenů koupím Obydlí pro želvy a pak jednu želvu můžu prodat na trhu maximálně za 450 florenů? To je nějakej joke, nebo mi něco nedochází?

15. Preceja

Preceja Mistr fóra

Dám do vláčku bobry classic ++, dva žluté netopýry, dva velbloudy, kachny a mám....bobry classic++, dám je zpět do vláčku, k tomu dva žluté netopýry, dva velbloudy, kachny a mám....bobry classic++, dám je zpět do vláčku, k tomu dva žluté netopýry, dva velbloudy, kachny a mám....bobry classic++. No to se vyplatí :mad:

pajaable a hokus002 tohle ocenili.
  16. silviec

silviec Mistr fóra

tak mne nejak vychazi z vasich prispevku téměř prima umernost, kdo ma zelvu nemá parfumerii a naopak, samozdrejme výjimky potvrzuji pravidlo, ale asi tez další prima, cim vic vlacku ci Fl , vetsi pravdepodobnost, celkem logicke, az na to , ze to naší bohove velmi neumerne osekali , takze bobri, Lp, psi atd, no co zmuzem, bud se na to vybodnout, brblat nebo doufat v lepsi zítřky)),ps.sci-fi mam rada, ale tu si to odpustim))

17. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

usmálo se na mě štěstí - sedmý koupený podivudodný výběh - a byli tam ŽELVIČKY !!!
    hezký den všem

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,

Ještěrka74, upřímně gratuluji, mě se zatím nepodařilo. Odtajnila jsem svou 28 vlakovou podivuhodnost a voňavka nikde :(
    Ale za to na mě vykoukly další dva textilní mlýny :D
    první hafani
    a světe div se má čtvrtá stáj zahalena do růžova ;) kozenky ;)
    Ale nevzdám to a ještě něco zkusím namixovat

Andulííí

19. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásné ráno všem. Mě vláček parfumerie přivezl hned 4 jsem moc ráda, ale jinak nic pěkného, natož nějaký růžový chlívek. Všem komu růžovky padly gratuluji a kdo ještě čeká na parfumerii držím palce určitě se to povede

20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Taky s podělím z výsledky z vláčkuo_Oz 30 pokusů jedna jediná parfumérie o_Oaspoň něco, ale jinak jen šrot co nestojí ani za řeč:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.