Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dadunek

dadunek Aktivní autor

:cry: Tentokrát přijely oranž. včely :cry:

Nadávám, ale jedu dál.
    Gratulace všem co se daří.

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak rozhodně stres ve mě vyvolá oranžová výrobna vajec. Nestresovala bych se, mít také
    parfumku, alespoň jednu, ale nemáááám. Tu výrobnu vajec si může milé RT strčit někam ....třeba
    před své sídlo na trávník, vybírat vajda a dělat si je míchaná nebo jako omeletu, aby neumřeli hlady,
    až budou dnem i nocí přemýšlet a usilovně pracovat na tom , jak mě totálně nakrknout .
    Tak, jak jsem po odškodnění za řádek v nebi, byla ochotná povolit uzdu v čerpání paysef a
    RT nějakou tou korunkou přispět na dovolenou, tak ochotně stavidla opět zavírám . To už není
    18. neúspěšný vláček nebo 20., abych měla naději, že snad konečně parfumík dorazí, je jich
    mnohem víc a mnohem větší šmejdovinu přiváží.

3. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj tak jsem odtajnila poslední dva tajemné chlívky a už nedám RT za chlívky ani zlámanou grešli,kohouti mám několikrát a oranžové krůty těch jsem se nemohla dočkat,a u vláčku to samé posílám docela slušné chlívky a místo alespoň jedné parfumerky mi chodí jen bobři a nebo žlutý výrobny a chlívky,nějak o mou farmičku to štěstí ne a ne zavadit ,no ještě pár pokusů zkusím v liště mám toho na odvoz ještě dost,tak snad se zadaří ta jedna parfumerka ,a nebo budu muset počkat zda se mi někdy ji nepodaří získat při O+D jest-li někdy bude a nebo bude úkol viset na věčný časy.Hezký večer všem farmářům.

4. emkop

emkop Perspektivní autor

Tak mně na druhý pokus přišla textilka,hurá.Jinak chodí sami pejsci a nebo bobříci,pořád je vkládám,a pořád se vracejí.Asi parfum nezískám.

5. sasasa

sasasa Stálice fóra

tak 18 pokusů a jedna parfumerie. Když spočítám bz, tak jsem totálně prodělečná. Nevím co tímto RT sleduje,neboť se cítím přímo okradená za bílého dne. Je to pro krimi na TV Prima.

6. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si koupila 4 TCH a první, co na mě vyskočilo: žlutý kurník:cry:
    Pak to napravil čáp, ale pokračovalo to bobry+ a myšmi (těch mám z TCH nejvíc v liště)
    To pak má člověk náladu něco kupovat dál-.-
    Ještě pár koupím a uvidíme, jestli ten trend bude pokračovat, pak možná zkusím i jeden vlak.

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne po tých ružových koníkoch zase bobor c++.Neutiekol niekomu z vlaku,alebo ste ho nezahnali do toho môjho?Priznajte sa kto to má na rováši?Ja si už vyzdvihnem s neho poslednú várku a končím lebo som sa tých bobrov striasol už ich nechcem ani vidieť,ešte sa mi bude o nich snívať.Musím nechať ešte zopár smetí,ale hlavne je že čoho som sa chcel zbaviť tak sa stalo.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

jesterka74 ... k těm růžovkám gratuluji, to je moc hezké. Já nemám šanci ani na to..jen
    bobři, bobři, žluté harampádí , výrobny vajec. Jedno jediné losí podium přišlo a těch mám dost,
    takže o ně nestojím , ale budiž. Pak asi jednou mýval, kterého mám asi přes 30 stájí. Vše
    vždy z TCH. Tak buď šťastná, že máš štěstí na stáje růžové a přeji a držím palce, ať ti
    parfumerii vláček přiveze. Eva

9. lena3576

lena3576 Aktivní autor

Tak mně dneska jezdí z vlaku skoro samí psi a bobři, takže je posílám zpět a vlak jezdí tam a zpátky-pes, bobr, něco žlutého nebo oranžového,
    ale parfumérie prostě ne a ne :cry:
    takže odtajním a už automaticky nakládám to, co přijelo + něco navíc
    a ted' jsem se úplně lekla, dojeli růžoví chameleoni, no ty už nepustím :D

10. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

,Ahoj tak s chlívky končím,žádný velký úspěch očekávaný ptakopysk nikde no,co není nedá se nic dělat,zato vláček je o něco lepší sice mám přebobrováno,ale také mimo žlutého smetí dovezl tři parfumérky ,za ty jsem ráda ,ještě pár smetí mám tak nějaký vláček bude.

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

jesterka 74, jsme na tom podobně odtajněno 23 vlavých pokladů a voňavka taky nikdy, nebýt těch tří růžovek tak zřejmě jsem na tom jako pajaable, plno kurníků, výroben vajec a pod ;)
    Bobr C++ a pes se mi z vlaku vyhnul obloukem, ale za to mám jiné perly :D :D
    Radost mám z toho jednoho želváka ale bez ptakopyska to je stejně k ničemu a vyfiknout 70 000 za jednoho nehodlám :D budu trpělivá.
    Jak se praví trpělivost i růže přináší :D třeba v mém případě i tu voňavku s ptakopyskem ;)

Andulííí

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Parfumerie v nedohlednu, ale zato žlutá stáj , ta velmi potěšila, tak jako žlutá výrobna vajec a všem, kterým to vyšlo patří velká gratulace. Nebudeme věšet hlavu a zkusíme to ještě jednou a pak až někdy příště. Krásný večer a zítra snad bude lépe!!!;););)

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak tenhle dostavník je nejhorší co kdy byl...parfumka nikde, a psů hafo... ať si to nechají...lišty už mám fakt plné:(

14. lenuska76

lenuska76 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Taky se přidám do diskuse - koupila jsem cca 12 stájí - alespoň jeden ptakopysk a kivi z nich vypadlo, jinak to nestojí ani za zmínku - v levelu 90 dostat žlutý kurník nebo oranžovou kozí mlékárnu fakt pobaví. Expres mi vozí psy a bobry, teď se povedli jedni růžová chameleoni, jinak to pořád měním a měním ..... Akce se nějak nepovedla, ale to je nás asi více.

Tak doplním - odtajněny další dva náklady - červené ovce a losí podium - zatím čtvrté. No nic, pojede na výměnu znovu :-D Tfuuuj, to je šichta.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/5/15
  15. bzatopkova70

bzatopkova70 Zelenáč fóra

Mam jeden tip, pro ty co maji hodne stavebniho materialu. Staci nakoupit potrebne mnozstvi "Butiku s plavkami", je za 260 a pak to jde do vlaku bez problemu nahazet.

pajaable a DANKA722 tohle ocenili.
  16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

bzatopkova70 ... to jsem zkoušela , butiků s plavkami mám dost, přišli vlakem výměnou bobři.
    Zkoušela jsem dát i obr chlívky, továrny na koberce, holuby, lišky, křečky, mývaly atd. a vrátí se zpět bobři nebo žloutenka nebo výroba vajec.

17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Třetí parfémovka dorazila, už na to kašlu :)

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak farmári pustime si túto pesničku.Jede,jede mašinka kouří se ji s komínka jede,jede do dáli a bobrov si odváží.Tralala.Už ich mám zase kopec neviem čo s nimi.Asi ich ešte pošlem o dum dál,nejako sa im u mňa na farme začalo páčiť.

19. _yankees_

_yankees_ Pisálek fóra

Zázrak :) už jsem ani nevěřila že parfumérka dorazí na mojí farmu a hle - je tady xD
    všem přeji ať jí získají a držím palečky ....

20. .mama789.

.mama789. Rádoby autor

vypravila som vlačik asi 20x>:( ....aaaaaaaaaa ..... konečne mi priviezol aj parfumeriu:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.