Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Začínám opět s vláčkem,od začátku nic moc,akorát několik textilních mlýnů,parfumerie nikde

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zdravím farmári.Ja aby som s draka získal toho pyskatého a korytnačku musel by som si kúpiť za 650 fl balík potom by možno pyskatý bol.Ako to bolo aj z balíkmi sadeníc kde bol novinka Kowhai.Kúpil som oba balíky bola z obidvoch istota.Ale keď lietali tie potvorky tak mi v truhličkách nadelili 3.Tak u mňa balíky neprichádzajú do úvahy.Budem netrpezlivo čakať kým ich nedajú ako odmenu v nejakej akcii.Vláčik mi doviezol zo včerajšej várky losie pódium,textilný mlyn,oranž.havkáčov a bobrov c++.Neviem kde ten vláčik bol pre tých bobrov ale dlho sa u mňa nezohriali a putovali odkiaľ prišli.Už som nechcel nakladať ale zase preplnená lišta s nimi.

3. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak jsem se přece jen nechal nalákat a opatrně jsem koupil jednoho draka.
    Světe div se co jsem to získal,žlutou výrobnu vajec,což je v levelu 92 opravdu výhra.
    Dobře mi tak opět jen ujištění že nemám nic kupovat.:wuerg:

4. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak mám další psí oranžovou boudu a rodeo ranč oranžový (ten jsem ještě neměla), takže vzat na milost. Zraje poslední náklad a asi končím

5. boruvka1950

boruvka1950 Rádoby autor

ja jsem zklamaná,zakoupila jsem balík stáji a mam jen same smrti co mam už v liště,aspoň kdybych dostala tu parfumerie,zbytečných 630 fl.

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Troje bobři ++ ze třech stájí mě fakt dostali .... :cry::wuerg::cry::wuerg:. Už se sakra RT zamyslete, dneska už nejsou bobři v módě, tohle je jako retro ze 70. let ...

Vsadím se o co chcete, že stejnou kulišárnu jako je tohle, na nás vymyslí RT se stromy. Ty obřáky dávající SH nebo vrtule, tak ti leží
    tutově Varunovi pěkně hluboko v žaludku, že někdy ani není kvůli nim schopen posnídat ...

7. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Zdravím, nechci brečet, jen se přidávám na stranu rozlobených a naštvaných sama na sebe.Dlouho jsem TCH nekupovala a když, tak jen aby se neřeklo 2-3 ks...co kdyby.Ale už mě docela krkalo, že nemám ani ptakopyska, kiwiho a teď i želvu.Nechtěla jsem kupovat celý balíček, tak jsem koupila jen za 300 FL...a světe div se nic...co by stálo za řeč, pár pichláčů, nějaký holoubek, červený prasečák a kozenky a ostatní odpad...tak jsem postupně nakupovala další a další...omylem se ke mně zatoulal jeden ptakopysk, tak jsem radostí zajásala..no konečně.Tak tedy koupím ještě něco ...a ono zase nic....že já trubka nekoupila ten balík hned, měla bych želvu a byla spokojená.Takhle ze mě RT vytáhlo víc...jojo...kdo umí, ten umí a kdo neumí, ten .....soptí ....jo a aby se neřeklo, tak vláček vozí jen žluté chlévy a bobry..jak jinak ....

8. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem přeji dobré ráno a nádherný sluníčkový den.
    Došla jsem dnes po ránu k zjištění, že bobři asi došli nebo

kouká na mě ze všech koutů a škvír ,
    je to krtek , snad se nemýlím,
    v hojném počtu se u mě usídlil .

A největší bomba dnešního dne se také koná ,
    výrobnu vajec - oranžovou , tu určitě nikdo nemá :p

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

moc ráda to tady čtu: " jeden má to a druhý tohle .. a všichni dohromady máme toho dost" xD .. je to vážně hodně nesouměrné k tomu, co tam všichni nacpeme :oops: ... teď jen čekat na další O+D a určitě budeme všichni spokojeni ... je co měnit :p a novinky? ... určitě nebude O+D dříve, jak za čtyři měsíce ;) ... no jediný problém je, aby RT nezačal "přemýšlet" a neudal zase jiná kritéria, co se týká novinek a starších věcí :sleepy: ... no klidně bych se na to vsadila, jak to dopadne ;) [​IMG] ......

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Milí spolucestující, já se teď vrátila z druhé farmy a jsem pěkně nakrknutá. Moc tam co posílat nemám, ale 8 vlaků se už vrátilo: A z toho 3x obyč žluté kozy (no mě šlehne) :wuerg: Si ze mě dělaj ( několik teček ) asi o_O Ty žluté plívy, co se válí bez užitku v liště ani do vlaku nacpat pospolu nejdou, bo je nechce ani RT, ale ládovat mi je furt dokola budou :eek: No jsem tak rozčilená :mad:
    Lacrima - já mám, já mám, mám je :D :p To asi bonus k těm kozám xD

Naposledy upraveno: 15/5/15
  11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já už bych chtěla taky nějakýho psa do oranžova, nebo aspoň žlutý kozy, protože jak psala Lyzarka, uživit ty parfumérky, na to bude potřeba začít se věnovat i odchytu motýlů na horské louce. Takže já už vlak asi omezím, přeci si neudělám z těch voňavých výroben celou plochu :pxD Horší to bude s tou jednou želvou, ta mrcha roste celý den, takže potom by to chtělo ještě nové zvíře šneka, který by měl tuplovaný čas růstu a pak bych si myslela, že želva je celkem i fofrnice :)

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Twinulka .... bože, to je nádhera. Hele, vyval to na nás, kolik jsi strčila Varunovi do kapsy ! xDxD
    Já farmu vyšperkovala do růžového , naivně se chlácholíc, že ta růžová ukecá tajemnice z
    expresu a nic, nic, ta parfumérka asi nebude. Prosím a to jsem tentokrát tak moc skromná,
    že by stačila jen jedna.
    Bobři tentokrát na chvíli odtáhli k někomu jinému, devastovat mu farmu, ale místo toho mám
    zase červený povl , který ani nemá do vláčku slušnou protihodnotu.
    Já chcíííí parfumku, já chcíííí !

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Twinulka
    u nás všady v okolí kvetou řepky a pylu je z nich víc než dost. Stačí se vyklonit z okna a máš kozy žlutý hned.

Tak mám 7 tajemných nákladů a stále odolávám je dát na plochu.

14. amalka2013

amalka2013 Pisálek fóra

Dobrý den u mě je dneska velká spokojenost vlačkem ke mě přijeli růžoví chameleoni,růžoví pštrosi, textilka i parfumerie děkuji moc :D:pxD

15. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak mi to nedalo a postavil jsem 6 butiku s plavkama a odeslal tim superexpresem..... Vrátila se mi jedna psí bouda.....
    Tak tohle už není od RT ani drzost, ani výsměch...to je něco daleko horšího, co se tu nedá pojmenovat....
    Jsem moc rád, že jsem nekoupil ani jednu luxusní skvostnou neodolatelnou jedinečnou (nebo jak se to vlastně teď jmenuje) tajemnou stáj.xD

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

pajaable to určite s toho tvojho vlaku prestúpili do môjho.Ale ja ich posielam tam odkiaľ prišli.Taktika u RT je takáto.Ponúknu balíky s novinkami.Kto si kúpi urobí dobre že ju dostane hneď.Neskôr dajú akciu a odmena?Pamätám keď dali novinky:Ježkov,kohútov,žaby,vlkov a kiwi.Ježkovia,žaby a vlci v odmenách boli.Teraz bude podľa mňa kiwi a postupne ostatné.Ak to nie je tak že RT najskôr musí zarobiť a potom takto.Keď to chcete mať tak si to musíte zaslúžiť a sadiť množstvo akcioviek.Tak to bolo vždy odkedy hrám túto hru.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-Kuteno- neboj, oni se brzy vrátí ke mě okusovat mi sakury. Ráno se mi zdálo, že je
    jich pár ohlodaných. Já sice na balíček v TCH paysef dobitý mám, ale nekoupila jsem ho.
    Dvoje želvy jsem obdržela, chtěla jsem ptačí pysk, protože mám jen jeden exemplář,
    ale nechodilo nic než bobři a žluté stáje, tak jsem to vzdala a přesedlala na expres.
    Ňu, nepomohla jsem si , také bobři . Dnes tedy na chvíli vyjímka v podobě červených chlívků,
    ale ty si RT také může strčit za kšiltovku, mám růžové. Pojedu z přebytků v liště jen
    vláček, snad alespoň jednu parfumérii získám.

Naposledy upraveno: 17/5/15
  18. _yankees_

_yankees_ Pisálek fóra

Pro RT : můžete mi poradit co mám nacpat do toho vláčku abych získala alespoň jednu " Parfumérku" ? Já už fakt nevím co tam mám dát !!! Hlavně mi neraďte abych si koupila T sazenice Drak - ty fakt kupovat nebudu protože kiviho a ptakopyska jsem získala při akci s netopýrama a na želvu si ráda počkám .... ještě vypravím pár vláčků a jestli Parfumérka nedorazí tak s akcí končím - nemám chuť i náladu stále odkrývat bobra, psa a žlutý vraní úkryt - je to furt dokola .... přeji všem fajn hru protože mě už hra pomalu ale jistě přestává bavit ...

19. slunečnice34

slunečnice34 Zelenáč fóra

Taky jsem se nechala nalákat na expres a dostata jsem snad 5x pes (nato že jsem do vlaku posadila 3x psa a 3x slepici a dostatal 1x psa:cry:), kozí chlívek oranžový a 3x bobr++, v 90 LVL je mám všechny tak jsem chtěla skončit, ALE dnes ráno parfumerie, tak tentokrát mám štěstí, jinak s tajemnou stájí štěstí nemám - ve stodole asi 10 kočičích farem, 10 psích, plno lišek, holubů, žab - divím se že se to nesežere navzájem ;). V euforii možná koupím ještě pás TS.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Twinulka: ... moc gratuluji ... vážně bomba :)
    pajaable: ... máš to nádherné :) ... a máš pak co měnit ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.