Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (13.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 12/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

ahoj,,i já bojuji o parfumerku,,,,,,už jsem tam nacpala lišek myšek holubů ani nepočítám a nic,
    jedině tam nacpat starýho,ten by jim tam wokázál xD:oops:,,,,,,jinac 2želvy 3ptakopysky 3kiwi
    velká spokojenost,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,at se zadaří každýmu;)pa

2. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Hezké ráno všem:)
    Hokej jsme vyhráli, venku svítí sluníčko a na mě se konečně usmálo štěstí a mám parfumerii. Jako bonus i růžový krůtník, takže velká spokojenost. Ještě asi třikrát pošlu vláček s tím, co nepotřebuju a končím.

1. Psí bouda
    2. Kotlárna žlutá
    3. Výrobna prach. peří oranžová
    4. Psí bouda
    5. Psí bouda
    6. Rodeo ranč žlutý
    7. Psí bouda oranžová
    8. Koňská stáj červená
    9. Chovný rybník červený
    10. Losí pódium

11. Pštrosí výběh žlutý
    12. Prasečí chlívek oranžový
    13. 0slí stáj oranžová
    14. Králíkárna červená
    15. Krůtník červený
    16. Parfumerie
    17. Krůtník růžový

3. burds

burds Titán fóra

Tak já ráno jsem v Jiříkově vidění.Včera jsem koupila 3 poslední stáje ,po odtajnění 2x želva.A z vláčku další zázrak parfumerie.Jsem úplně vyšokovaná a mám hroznou radost.Vláček posílám dál.Zjistila jsem že mám 18x myš ani jsem to nevěděla.Tak je posílám vláčkem místo žlutých netopýrů.

4. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Dobré ráno všem tak jsem dnes odhalila večerní vláčky a prý aby mi to nebylo líto, že jsem tam poslala bobry tak mi je dneska vrací :cry::cry::D:D:D:D:D

5. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

krásné ráno farmáři,
    já jsem vlak už včera zabalila,oranžová mlékárna a žluté ryby rozhodly.Já vás všechny obdivuji,jak vám padají růžové chlévy.Nikdy jsem ještě takové štěstí neměla.Co nevybuduji,to nemám.

Všem přeji jen ty nejlepší úlovky.:D

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Produktem je deka, to aby těm Tvým psím miláčkům v boudě nebyla zima. Já jich mám z nákladů taky dost, kdyby Ti chyběli, ráda při poskytnu, jen doufej, že O+D bude ještě před letošní zimou, aby psíci nestrádali.

7. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj, tak to se máš (kiwi a želvy) já už tam nacpala všechno možné a jediné co mi vypadlo bylo losí pódium, jinak nic...:oops:

8. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Tak to já štěstí ještě pokouším i když se ke mně otáčí zády. Z vlaku mám textilní výrobnu a bobry classic++ už asi pátý. Vonět se zřejmně nemusím protože parfumérie není k mání. N.

9. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ahoj, obávám se, že do vlaku můžeš cpát dál všechno možné a ty želvy ani kivi ti prostě nevypadnou a nevypadnou :D. Na kiviho a želvu si musíš zakoupit příslušný tajemný chlívek, vlakem oni nejezdí :D

10. toibf

toibf Rádoby autor

nanyblacks, já mám zase z vláčku parfumerii, ale aby vypadl textilní mlýn, to ne, mlýn se mi vyhýbá,

11. *kajka2002*

*kajka2002* Pisálek fóra

Už je to opravil ;)) Díky za upozornění.

evainfo a EliM77 tohle ocenili.
  12. cicimana

cicimana Rádoby autor

Akce vlak tentokrát super. Mám parfumerii, textilní mlýn, červené chameleony, růžové koně a díky úkolu i továrnu na plachty.

13. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Krásne ráno farmári .-)

TCH som odolala a nekúpila, ale expres stále vysielam, hlavne po včerajších ružových ovečkách, ktoré mi priviezol. Stále mi ale chýba parfumérka. Dnes ráno na mňa vykukli...
    Tie hity si asi stále myslia, že sú hity :D

14. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj přeji hezké ráno. Pro mě je teda hezké, na šestý pokus mě dnes přivezl vláček parfumérii. Ani jsem se nemusela moc vydat ze zvířátek, ze stonku mám mraky netopýrů albínů, tak jsem nadělala žluté chlívky :) Všem přeji hodně štěstí.

15. mirae

mirae Perspektivní autor

Tak mně na farmu během včerejška přibyl krtek, psí bouda a tři textilní mlýny. Jsem celkem spokojená. Dnes už neposílám, není co.

16. LadyZet

LadyZet Pisálek fóra

Tak vlak s parfumerií u mě zřejmě nestaví, ale vzhledem ke třem růžovým stájím (ryby, včely, kozy) si nijak zvlášť nestěžuju. Ještě nějaký čas je, tak snad zase něco příjemného dorazí. Samozřejmě přijela spousta nepotřebných chlívků či výroben, ale růžovky to vykompenzují.

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ráno všem farmářům :) .. [​IMG] tak jsem konečně odkryla ty čtyři „draky“ :p velká radost, hlavně z červeného úlu … v předminulé akci jsem získala i růžový … jen želvička se neobjevila [​IMG] … no co se dá
    dělat ... když to shrnu jsem získala: parfumérii , červ. „Úl , kivi , 2x ptakopyska, 2x textilku , 2x Losí podium , ježky , čápy , různé chlívky a hlavně několik bobrů! o_O … tak mám odkrýt poslední dva „náklady“ a ostatní nechám i jiným … přeji všem ty nejhezčí odměny … :) a já se asi dám na výrobu medu :p .. mi prý zvířátka pomůžou …. [​IMG] xD ....

Naposledy upraveno: 15/5/15
  18. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj přeji hezké dopoledne z tajemných stájí se mi konečně podařilo vydolovat kiviho,což je u mně úspěch ,takže i když nemám ptakopyska ,tak alespoň něco.Z vláčku mimo růžového chlívku se pštrosíky ,mi vypadlo asi 5 bobrů C++ a dvě žluté stáje ,no ještě pokouším štěstí ve vláčku v tajemných chlívcích už ne ,mimo toho kiviho byl ostatní plevel do lišty.

19. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Bože můj, to snad není pravda, došla mi prkna, nemůžu postavit už žádné výrobny. Hlavně že mám 43 nádržek na chameleony. Jinak z vlaku samí bobři , ( jedna parfumérie), jinak samé boudy. Už mi dochází co bych mohla vyměnit, pošlu pět bobrů, vrátí se mi jeden. Tomu se říká výhodný obchod

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem ráno odtajnila poslední dva draky : krtek (bych ho lopatičkou vzala !) a myš mi k tomu přibalili.
    No a z vlaku: textilku a psa (fuj, měli by se stydět nahoře) o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.