Senzační barbecue (2.6. - 7.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak po telefonátu, že musím zítra na deset, už ted vím,že akci v družstvu nestihnu:cry:škoda ,no..

2. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Dobrý den, mám dotaz-lze Farmeramu hrát v telefonu?

myš59 a babina51 tohle ocenili.
  3. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

Zdravím, když už prodloužili královnu, tak by mohli prodloužit tuto akci alespoň o pár hodin, protože se to fakt nedá stihnout vzhledem k dlouhým časům a nemožnosti použití bonusů.

4. Ria30.

Ria30. Guest

Naposledy upraveno moderátorem: 6/6/17
  5. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ria30 - děkuji ti za pomoc a přeji hezký zbytek dne.

6. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Jdu si pro mloka a stihnu to tak-tak, nějak to přibývá strašně pomalu...ale mlok bude můj:)

jooo, mám ho, zbylo 12 růží :)

Naposledy upraveno: 6/6/17
  7. zdenka.591

zdenka.591 Pisálek fóra

tak já zase budu mít smůlu,na toho mloka se nedostanu

8. papulice

papulice Veterán fóra

hm také to nestihnu,přibejvá to strašně pomalu,chtěla sem také mloka,ale když nejde ta růže pohnojit,tak to nedám

9. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

NEchápu. Když teda nemůžeme urychlit zrání a nedá se použít ani ten sprostý hnůj, proč to je kratší než Malí pomocníci? Co je účelem? Abychom byly naštvaní, že se to nedá stihnout? Tohle můžou stihnout jenom povaleči, kteří nemají nic jiného na práci než si hrát na PC. Jsem znechucená. Jak jsem měla radost, když jsem objevila, že se dá v tomto úkole získat mlok, tak mne tato radost rychle přešla, když jsem zjistila, že tím, že jsem se starala o zvětšení plochy na pěstování, přišla jsem definitivně o šanci právě tento kýžený úkol splnit, protože holt musím do práce. :-( PROČ? Proč je tam takový debilní čas na splnění? Proč to není stejně dlouhé jako malí pomocníci? Vždyť je to úplně na hlavu. To, co mi má umožnit, abych mohla konečně pěstovat na celé ploše, končí daleko později a to pěstování samotné končí téměř vzápětí, co se ta plocha dá získat. Pokud teda člověk "ztrácí čas" s tím, co ho živí. No, fuj.

10. zdenass

zdenass Perspektivní autor

také jsem se těšila na mloka,ale bohužel.....práce volá :sleepy:

11. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Hódně jsem chtěla mloka a mám ho. :D Ale musím se přiznat s jedním nočním vstáváním, protože jsem nevěděla, jestli stíhám nebo ne. A potom jsem si řekla, co kdyby farmička zlobila .... sekala se, nebo nešel net. :mad:By mě asi piclo. Naštěstí všechno dopadlo dobře.
    Bohužel v práci si hrát nemůžu a že bych si hrála hodně ráda. ;)

Ale potřebuji poradit. Dnešní denní dárek je +1 z polí do stodoly, to platí i pro tuto akci na akční pole? Jestli ano, tak si dárek aktivuji až po příchodu z práce, když budu mít zasazeno duhovou kuku a k tomu bych si slupla ještě jako dezertík palačinku, to by znamenalo z každého pole +2? Jestli ju, bylo by to supr a palačinku bych si slupla s radostí a k tomu kafíčko se šlehačkou. Když kalorie, tak ať to stojí za to. :)
    Děkuji za radu, pěkný den a hodně štěstí s hrou. :)

12. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

bohužel dnešní bonus na akční pole neplatí(odzkoušeno:p)

13. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

-mikik-
    Moc jsi mě nepotěšil. Škoda. Ale i tak za info děkuji, alespoň si nebudu dělat plané naděje.

14. osmak2001

osmak2001 Pisálek fóra

Netruchlete, že jste nestihli mloka. V předminulém vlaku jsem posílala spoustu stájí, doufala v berušku a štěstí měla jen jednou. A nyní v minulém vlaku přijelo berušek 5. Já vím, že každý by chtěl novinku hned, ale myslím, že mlok určitě bude ve vlaku i příště. Všem hezké farmaření a hodně štěstí

15. -mariemk-

-mariemk- Pisálek fóra

Taky nestíhám mloka a je mi to jedno a koše kupovat nebudu, což byl asi jediný důvod této vložené akce do akce. :(

maribeja, myš59 a kován06 tohle ocenili.
  16. anvan

anvan Dozorce fóra

Bez nákupů košů a bez nočního vstávání a otoček bez časových prodlev to snad ani splnit nejde (nechce se mi to počítat). Ale jedu od začátku na plný plyn a barbecue prostě nestihnu. A to budu ráda, když stihnu stonek - ono totiž bez palačinky potřebujete 2 sklizně na jeden umletý špíz, a to je 9,5 hodiny. Urychlit nejde....a 10 špízů je hodně, i když na začátku to vypadalo jako brnkačka. Prostě ta akce v akci se nepovedla...byl to jen přilepšovák pro platící hráče, s návnadou mloka.
    Ale je mi to tentokrát fuk, protože královna vydala co mohla a já jsem nadmíru spokojená.
    Všem držím palce, ať stihnou, co stihnou, a já budu jen koukat, jak ta kukuřice roste..a roste...a roste...a roste...a nic se neděje...

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem na tom stejně,bohužel mlok nebude,nestihnu růže . Berušek mám stejně 5, tak zkusím stonek. Dnes budu doma až kolem jedné odpoledne.Tak zaberte at´jste na tom líp

18. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

První akcička kterou nedodělám a koše kuli tomu opravdu kupovat nebudu stonek stihám :):):).

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

.evalumar. - jen pro tvůj klid v duši - patřím mezi ty "tvé" povaleče, kteří
    mají neomezený přístup k PC, ale tento úkol ani tak nesplním a doufám, že svět se kvůli
    tomu nezboří. Asi jsem měl i něco jiného na práci.
    Můžeš klidně spát.
    :D

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak úkol Barbecue se ani nesnažím splnit celý, jen mě mrzí, že nedosáhnu na sekvoj. Plýtvat kukuřicí a čokorůží ale kvůli ní nebudu. Třeba se zase někde objeví a když ne, tak ji asi zkrátka a dobře nebudu mít ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.