Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Tak to já si nepamatuji,ale pamatuji dobu kdy byl rohlík za 30 halířů a chleba za 4,- :D

Naposledy upraveno: 21/11/15
  2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD lahvové pivo bylo v té době za 1,70 Kč a čtvrtka másla za 10 Kč ... ale rohlík za 0,3 haléře nepamatuji, asi to má být 30 haléřů (to si pamatuju xD)

javorová šťáva je u nás na trhu teď za 90 kr

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Gratulujem všetkým, čo dosiahli topku a zvlášť piatim Slovákom.

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo a za první republiky bylo kilo buřtů za šesták (20 hal) xD
    Javorovka dnes 94 Kr ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  5. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

xDxDxD no a ještě také je možnost nakupovat za lístky :p já osobně jsem ráda, že naše životní úroveň stoupá ;)

evainfo a EdmondDantes tohle ocenili.
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pesfany To si mohou pamatovat jenom pamětníci a ne nějací zelenáči!;) Tyhle ceny byly ještě před dynamickým trhem!:eek:

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

mlíko za 2 nebo 3,10 a výplata 2 000,- Kčs

Jinak já si taky nepamatuji javorovku za 10 Kr, ale vím, že loni pro nákup javorovky jsem měla strop cca 35 KR.

8. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Ahoj jak tak čtu tak se zde objevil klub pamětníkůxD.................. chci popřát těm našim TOP co se do toho pustili a zdárně dokončili ať to jsou ČR-SK VELKÁ GRATULACE:cry::cry:..............jo a k těm pamětníkům RUM stál 33.50 ..atd. ...............I farmička už není to co bývala :p...ale to je vše dobou a tím uspěchaným životem krásnou neděli všem;):D

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nojono, když ono to bylo v pravěku hry! Moc dobře si pamatuju slepičky za 3 KR,králíci maximálně za 14 KR a plodiny až po jahody do 10 KR za kus! Ono to ani za víc prodat nešlo! Kdysi jsem měl i udělanou tabulku na plodiny za kolik se mně to vyplatí nakupovat, abych neprodělal! Za levno jsem nakupoval a za maximální cenu prodával! Pokud si dobře pamatuju ,tak na našem trhu tyhlety krátké plodiny byly nedostatkové zboží a pořád vykoupený! Nebyl problém skoupit celej trh např. se salátem za 60-70 haléřů za kus a pak jej obratem prodat za 1 KR! Takhle jsem skoupil třeba půl milionu salátu a maximálně do hodiny jsem jej zase prodal! A na trhu bylo zase pusto a prázdno!
    Ale to už je fakt hróóóózně moc dávno!A to tak ,že už si to skoro nikdo nepamatuje!xD

10. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

budeš se divit ale pamatuju si nato moc dobře

Naposledy upraveno moderátorem: 22/11/15
  11. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

no jo no, rychlokvaška xD

12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Nevíte, jaký měl nick ten, který byl v Topce asi pět minut po začátku akce. Nějak se nemůžu vzpomenout, jak se ten nákupčí košíků jmenoval a chtěla bych se podívat, jestli nakonec zůstal a nebo se propadl do zapomnění :)
    tomokoco - díky moc ;)

Seznam jsem projela, ale "fotograf" žádnej. Takže pak tedy zpětně nechápu tu rychlost skočit do Topky a potom v ní nezůstat. Ale našla jsem příbuzné toho kluka ze Šestajovic. Teda alespoň v podobnosti farmářského erbu xD

Naposledy upraveno: 22/11/15
  13. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Twinulka: Prvních pět lidí bylo určitě: Fotografin1958, mstrn, rohreker, CYT0GEN, dillik76.
    Ale kdo z nich byl ten první, to nevím.

14. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Twinulka - teď jsi našla akcionáře našeho Jezedáka , prý vyplácel dividendy :D

15. honzi

honzi Komisař fóra

Ten 348, SkyViewerOnFarm, má stejný trh jako já (AV) a neustále něco prodává. Dokonce i teď něco prodával. Dokonce i plody stromů. Tím pádem nechápu, že má pořád dost protihodnoty na TOPku :D

dannger11, Janina0971 a tomokoco tohle ocenili.
  16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

honzi to není jediný, já mám na trhu Němce a topkaře *Gilli* a ten mě trvale štve, protože mi kazí ceny - a dělal to i během TOP xD

EDIT: Ria30 - tebe asi taky štve, že jo xD

Naposledy upraveno: 22/11/15
  17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Kaolare, uklidním tě :) i já pamatuju na trhu javorovku za 10 a salát za 0,60 a opravdu asi co trh, to rozdíl, ale u nás na trhu to tak bylo taky. Pamatuju i laciné produkty, když jsme s přítelem zahájili závody, kdo bude mít nejvíc produktů :D
    No nic, ty doby už jsou stejně fuč. A promiň už hrozně dlouho ti chci říct, že mi tvůj nick připomíná kaolar a mám na něj navíc chuť :)

danda

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mlíko za 1,10 Kčs, osminka másla za 5 Kčs - mlíko bylo od kraviček, vozilo se v konvích a mlíkařka je odměřovala do hliníkovejch bandasek, máslo se odkrajovalo z velikánskejch bloků a vajíčka se prosvěcovala, jestli nejsou pukavci. A fronty se stály na jablka, která tehdy byla kilo za 1.80. Pomeranče byly tuším za deset a pro opravdové lahůdky se chodilo do Domu potravin. Jo kdo měl výplatu 200é, byl stranickej tajemník, normální lidi hákovali za 800, a to měli maturitu.

19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Jé, jé, tu sa vspomína... Ale to nebolo len o peniazoch. Ľudia sa spolu rozprávali, aj keď si zanadávali. Nepísali si SMS, ale listy a pohľadnice k sviatkom, v krčme spolu pili, ale aj debatovali - a v jednom kuse netelefonovali a hlavne ráno, keď prišli do práce, si povedali: dobré ráno, a nezdravil sa len meilom

20. silviec

silviec Mistr fóra

to je vyvoj , vzpominam si , jak mi ma babicka rikala, za nasich casu toto nebyvalo)), pomalu to jiz rikam i ja, a o par let tuto vetu budou pronášet i dnesni dvacatileti;)kazda doba ma sve + i -, my starsi si minulost občas idealizujeme, jelikož jsou to vzpomínky na nase mladi)),

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.