Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Tak Topkaři gratulace a ostatním díky za skvělou a nezištnou podporu, posledních pár hodin bylo věru napínavých, 3 z mojich úžasných sousedů se také umístili a to je skvělé.
    Je mi přece jenom líto, že nevidíme cs a sk dohromady, takže na sk vítěze budu muset jít na výzvědy :)
    danda

2. megi1967

megi1967 Rádoby autor

Hezký den přeju všem.
    Obrovská gratulace všem českým a slovenským hráčům k topce 1000. A hlavně svým skvělým sousedům, byli jste pouze 3 čeští, včetně mého muže pod nickem -travnikar- byl lepší než já :p Jste všichni skvělí.

3. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

To je úleva, Topka za námi a i na ten štrůdl ve stodole zbylo :p

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Takže dáme děkovačku... snad nevadí že zde? Děkuji všem za podporu v TOP. Hráčům a hráčkám... JZD Sestajovice za jeho famozní langoš... příště prosím více česneku ,-), .Večernice. , Monicka79 za poslání řemesl produktů a evainfo za odkup šlechtěnce na BB. Dále gratulace všem co se v TOP udrželi a těm co se jim nezadařilo aspoň slova útěchy a je to přece jen hra ... nejde o život (teda pokud někoho nekleplo) ,-)

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Mno o prsa japonský baletky, ale mááám to xD....Tovar jsem ještě měla , ale stačilo to...
    Všem kdo mi posílal dárečky a nebo jen slova podpory moc děkuji...Nebudu jmenovat jednotlivce, určitě bych na někoho zapoměla a to by mě mrzelo...
    Teď budu doufat, že projdu;)...

6. kocab79

kocab79 Rádoby autor

A teď schválně po pravdě?! Kdo vložil jen věci které měl získané z vlastních zdrojů - myslím tím vlastnořučně vyprodukované (žádny trh po celý rok).

JMJH tohle ocenil(a).
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Velká gratulace těm, co jste vydrželi až do konce a těm co spadli, tak nesmutněte, třeba ještě pár farmářů vyhodí, jako loni, a ještě postoupíte. Za rok, když bude florenovník xDxDxDxDxDxDxD tak do toho jdu také

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

VELKÁ GRATULACE VŠEM NAŠIM TOPKAŘŮMxDxDxD:p;)

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kocab79: Co tě hlodá? Hra je nastavena tak jak je a to i s trhem. Trh je základ pro úspěch ve hře ,-) Pokud budeš počítat, tak na to jistě dojdeš sám, že každoroční účast v TOP není možná bez trhu ,-) Tak "oslavuj" s ostatními a neřeš...... ,-) Nebo nevím jak jinak si vysvětlit již tvou druhou "narážku" na tohle téma?

10. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

@kocab79 můžeš mi, prosím tě, vysvětlit, proč bychom jako neměli využívat ve hře trh?
    a jakýpak vlastní zdroje? myslíš, že reálný farmář taky pěstuje a chová úplně všechno a s ničím neobchoduje? :eek:

EDIT: @Casey27 byls rychlejší, ale myšlenka je stejná ;)

11. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

Velká gratulace všem Topkařům, kterým se zadařilo a i těm ostatním, co se nepodařilo udržet, nesmutněte,příště to určitě vyjde

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Od rana teda spis sleduju vyvoj v Mali -podle poslednich informaci je v hotelu stale 138 rukojmi :(, takze jsem si az ted vzpomela na konec TOPky a: vsem, kdo do toho sli bez vyjimky, at uz se umistili nebo ne veeeelka gratulace - jste dobri :)

13. reno122

reno122 Pisálek fóra

Slovenský hráči v TOP 1000
    Najlepších česť českých ráčov,je ich tam podstatne viac ako
    slovenských.Všetkým GRATULUJEM.

Naposledy upraveno: 20/11/15
  14. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Připojuji se s gratulací všem,kteří se zůčastnili v TOP 1000.;) :)

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

kocab79
    ty si svých 237 021 120 protihodnoty udělal na své farmě a nebo si použil trh? Ano tato protihodnota se dá udělat ve vlastní režii třeba jen se 3 plochama s javorama XXL, ale nebudeš se zúčastňovat akcí a budeš svou farmářskou aktivitu soustředit na dožínky celý rok a nebo téměř celý rok.

16. kocab79

kocab79 Rádoby autor

nic mě nehlodá, jen jsem nic nekupoval - všechno byly vlastní zásoby.

JMJH tohle ocenil(a).
  17. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

kocab79 Normálmě jsem důvěřivá osoba, ale tohle se mi nějak nezdá...:music:....Opravdu všechno???

astrid888 a megi1967 tohle ocenili.
  18. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

jste nej nej nejlepší......moc gratuluji Topáci

19. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Nevím jak si vysvětlit, že po 14. hodině naskočil nápis skončeno a v TOPce bylo 46 českých farmářů. Že by proběhla později ještě jedna aktualizace? Protože jsem je spočítala ještě jednou před chvílí a dospěla jsem k číslu 43. :(

anickamalirka tohle ocenil(a).
  20. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

velký gratulace všem komu se podařilo udržet a obdiv všem co tu zkusili

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.