Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ještě 5 aktualizací a je po všem...Teď hlavně , aby mi nenašli ňákou botu..:sleepy:

2. milteska

milteska Expert fóra

tak nějakých 40-60 lidí kvůli kontrole vypadne,ale je to mazec-držte se;)

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

áá musím odjet... no snad stihnu finiš... a bude mi to stačit... ta půl hodky snad.... pááá

4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Jak hluboce jsem se v úterý 17. listopadu mýlila. Nechat to být a nepřihazovat, tak bych byla - kde? No pod čarou.

5. JMJH

JMJH Znalec fóra

Taky jsem koukala, že jestli fakt se ta dolní hranice vyšplhá na 250, tak ti, co jsou níž, pokud včas nepřihodí, tak budou pryč... :(
    No, a pokud někomu vypadne net, nebo komp, nebo elektřina, nebo cokoliv.. tak...
    Takže pokud nebudu mít na dodání aspoň 500 milionů (a jistotu, že mě nevyhodí kvůli botám, nebo čemu jinému), tak se radší do toho nepouštět...

evainfo, kometak96 a Lyzarka tohle ocenili.
  6. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

250? neblázni, tak 220 maxxD

7. máťochov

máťochov Stará škola

No ještě že není v odměnách 5x florenovník, to by tam někteří přes to zelené + narvali i tu prázdnou stodoluxD.

Tak teď stabilizovat trh a začít šetřit na příští rok, aspoň 300 mega;).

Edit. No dobrá ukecali jste mě, něco málo přihodím, přeci jen bych rád zůstal v top500, jen tak pro dobrý pocit:p

Naposledy upraveno: 20/11/15
  8. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Děkuji všem za podporu a holoubky jinak se omlouvám sopti a matlafous123 byla jsem dnes celé ráno u lékaře tak jsem se na net nedostala.Něco málo jsem přihodila a snad to bude stačit,ale od včéra spadnout o 100 míst tak to je síla

9. Chromajzlík

tak schválně....jestli tam mám samé dvoječky?:D

10. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

búúú húúúú a já tak chtěla pěkný číslo :cry::cry::cry:

Lidi to jsou zase nervy do poslední minuty.
    A fakt teda haluz na entou...

EDIT: Tak už jsme přes 210 melo, no potěš... :eek:

11. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

Také jsem chtěla hezké číslo, ale nějak to nejde :cry: ještě, že to dá o málo víc a ne o hodně méně xD
    jsem jim tam šoupla všechny zbytky at se napapinkají xDxDxD

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já tam ty naše poslední snad přitluču, aby vydrželi. Držím jim moc pěsti. Jsem nervozní a jde mně o prd..... Držte se! Už je skoro konec. Snad tam před koncem mnoho hráčů nenaházelo.

13. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

bože bože, lidi moc vám držím
    já to nevydržela s nervama a ještě něco málo přihodila
    jestli já se loni touhle dobou nezaříkala, že už nikdy víc?!?

14. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Dvě minuty do konce a 46 Čechů je ve hře :)

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem tam nakonec ještě přihodil něco málo navíc, ale to je vše, tak snad už tak toho lidi moc nepřihodili v posledních minutách ;). Všem držím palce, ať vydrží, ale je to opravdu hodně těsné :p.

tomokoco
    To je škoda :(.

16. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tak jsem přišel domů a vidím, že mnou vhozených 172 mega rozhodně nestačilo. Už ale není čas nic kupovat ani prodat. Nevadí, jsem rád, že jsem se konečně po všech těch letech zkusil taky zapojit a na příště si toho nachystám víc.
    Všem, kteří ještě bojují o umístění držím palce.
    Jinak díky všem, kteří mi během akce zaslali řemeslnické produkty.

17. Chromajzlík

tak prd.....mají kalkulátor z doby bronzové....:mad:

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Konéééc za minutu:)
    Moc děkuji za podporu a za vybičování, splnila jsem si loňské předsevzetí :) ač jsem počítala s trošku no trošku, o hodně nižšími čísly.

Děkuji: Tonda333, čarodějka22, -Zdenka, janajenka, fretkove, Mahira72, Mikeš7, -kejzinka-, lada2t, -samadoma-, marcipánka74, .Večernice.,pajaable... snad jsem na nikoho nezapomněla... Za dárečky, odkup zboží na trhu... Díky :)

19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

14:00 a můžu jít spát :p
    Akce jako taková se mi nelíbila...divné pěstování hub, které měl skoro každý druhý den hotové a pak jen koukání do žebříčku a to je sice zábavné, ale nebýt zdejší velmi plodné diskuze, musela bych se snad dát na osmisměrky, abych se nenudila.
    Děkuji všem za milá slova do pošty, za dárky i v podobě blbinek a za to, že i když se tady někdy hádáme a máme na věc rozdílný názor, tak ve finále spolu držíme.
    Od zítra začíná příprava na příští rok, tak prosím ať je na mém trhu všeho dostatek za mírnou cenu. Děkuji xDxD

20. Chromajzlík

tož jsem zvědav sousede, jak jsme si to vlastně vedlixD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.