Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak jsem to tam loupla víc už fakt nemám :D co bych tam dohazovala :D zlatého oslíka určitě ne, ojedinělinu jednu :D... teď už budu jen padat.... má nej pozice alespoň na dalších 10 minut :D

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

aničko, malej poslík, prodej.

JMJH, evainfo a anickamalirka tohle ocenili.
  3. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj.. úkoly s houbami jsem před nějakou dobou už dokončila a teprve včera (myslím) zjistila, že dekorky ještě mám v liště.. tak jsem je dodala do stonku a řádek už tam mám konečně barevný.. Taky jsem ještě pěstovala houby na mletí, polívky často zapomínala sebrat, takže současný stav je: 8 polívek, 3 modré, 69 červených, 25 oranžových a 8 zelených hub (už s tím nic nenadělám, když už akce končí),
    2 vermikulity, 353 houbiva (a 1 na umletí), 55 ingrediencí (a 33 se mele).

Děkuju všem moc za dárky a vše na počtení zde.. a TOPkařům přeju, aby vydrželi až do finiša :)

evainfo, anickamalirka a kometak96 tohle ocenili.
  4. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, koudyová - Hanka šla k lékaři, napsala - snad to bude stačit, nevím zda se vrátí do konce, celou dobu jí držím pěsti, i teď,doufejme že se vrátí dříve, Alena

5. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

"Teto z Venuše", teda ty mě dáváš, jsme pěkně zarovnané. Pořád klesáme a vůbec se mě to nelíbí. Hecovala jsem se, že bych se do té první pětistovky mohla vlézt a takhle asi teda ne.

Přemýšlím, jestli tam naházím ještě těch 100K jablek, co jsem si schovávala na štrůdl.
    A nebo se na to prostě už vykašlu a půjdu od toho.
    Celý týden je člověk v klidu v pohodě a v posledních pár hodinách se pak nechá takhle vystresovat :cry:

EDIT: A moc děkuju všem, kteří mi poslali dárečky, mnozí i sami Topkaři. Vážím si toho a děkuju, že jste takoví a tady! :inlove:

6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ahá, tak ono to nepřipíše jednomístný číslo pánové a dámy....

Witchy.D Ale já nejsem teta , ale jenom ta z Venuše :D...
    Jsme tam pěkně s dandou viď?

7. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Myslím, že ta "teta", kterou tě nazvala Witchy.D, vznikla jako reakce na tvůj příspěvek výše ;)

8. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

super hecovačka, dárky jsem už rozdala, ale ještě mohu nakoupit na trhu BC, napište mi co tam máte na prodej

9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Hranice 200 mega padne určitě... to je prostě fičák :D

10. máťochov

máťochov Stará škola

Ty brďo, člověk si odskočí na 2 hoďky ven a je o 100 míst níže. Čekal jsem finiš ale toto je mazec. Že by nestačilo 200 mega?

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Držím všem palce a snad to Koudyová stačí dohodit. Tedy pokud má ještě co, ono to není žádná sranda. Jinak jsem tu viděl tabulky rusů, poláků, ale co takhle němci - má to někdo vykoukané? Když už nám ji (tu hru) distribuují z toho Hamburku. Né, že by nebylo dost konkurence.
    Ve stodůlce se mi krčí pár hub - to víte, veverky, všechno mi vynosily, potvůrky zrzavý. Zdraví Trepifajksl

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No jestli ty největší dravci čekaj na půl druhou tak to teprve bude jízda....;)

13. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Trepifajksl vrků letí, jinak všem držím palečky a odjíždím do nemocnice

Edit: nic, vyzvednutí pacoše na 14 hod

Naposledy upraveno: 20/11/15
    JMJH tohle ocenil(a).
  14. JMJH

JMJH Znalec fóra

No, Máťo, přece tu někdo tipoval, že dolní hranice bude 250 milionů, jestli se nepletu.. A kde je ta tipovačka s odměnami???

tatkanas - Ty jedeš do nemocnice? Chudáčku, co se Ti stalo?

tazvenuse - možná, že někteří čekají na poslední minutu - jak tu někdo psal, že v té poslední minutě vyhodí k.tynku (nebo tak nějak)...

15. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Ahojky všem, ráno jsem tam něco ještě hodila s tím, že to nechám osudu,ale nedalo mi to a koukla jsem tam a tedy jsem zvědavá na konečnou sumu. Jinak co se týče sousedů mám jich tam také požehnaně. No jde vidět, že jako národ jsem pěkný vidláci :D a při tom si umíme i pěkně hrát .

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Kdo dal protihodnotu 200 mega a šel v klidu do práce či kamsi a nemá možnost kouknout na net a přihodit, ten bude asi velice překvapen[​IMG]

Hranice 200 milionů pokořena. Kam to půjde dál ......

17. iveek

iveek Pisálek fóra

Hezký den všem.
    I když se TOP1000 neúčastním, tak jsem se nějak zamotala v tom, kdy tedy přesně akce TOP1000 končí. Myslela jsem že bude o 96 hodin delší než akce Sběr hub...nebo se pletu (pro ty, kdo soutěží, ráda se pletu =) )? Já jen že všichni mluví o finiši... Jinak všem zúčastněným držím pěsti.

EDIT: děkuji za objasnění. a ještě jednou všem zúčastněným držím pěsti, ať jim to do tý 1000 klapne!

Naposledy upraveno: 20/11/15
  18. máťochov

máťochov Stará škola

Ještě včera ráno jsem měl na poslední místo náskok přes 100 mega, teď je to něco málo přes 30. Co ty lidi blbnou, vždyť ty ceny za to nestojíxD. Co aktualizace, to - cca 15 míst dolů v žebříčku. A já už nic nedám a hotovo, ať se propadnu do......xD

19. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

TOP končí s akcí Sběr hub, potom je jen náhled ;)

20. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

No myslím, že je načase se taky přidat, nebo mi ještě nakonec vypadne net:D .....jdu na toxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.