Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michnaj

michnaj Pilný autor

tazvenuse, přeci tě tam nenechám samotnou;) a Mahira72 ten hnidopich mě poňoukalaxD

2. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

To je fajn, věděla jsem to , že se přidáš...pořád jsem kontrolovala sousedy :D

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pokořena hranice 172 mil. protihodnoty u tísícího topkaře..... a stále se protihodnota zvyšuje .... Už hodně dávno byla překročena hranice protihodnoty posledního hráče z loňské topky.

Jinak já mám 9 sousedů v Topce, také hezké číslo. A co mě těší ještě víc je to, že věřím, že všichni sousedé se už v Topce udrží, o tom jednom z jezedé se nemá cenu ani zmiňovat, ale i těch dalších 8 sousedů je v té první polovině. To už by se muselo stát něco opravdu nečekaného a ještě ke všemu nebyli u internetu, aby nemohli třeba přihodit.

Jinak pokud je někdo na trhu AG, je ve spodní části tabulky a hlavně čte toto forum a dochází mu dech, nabízím pomoc. Zásoby mám ještě celkem slušné jak v plodech tak i v produktech, můžu ve větším naházet na trh a nebo naopak odkoupit od něj něco, aby získal na nákup krejcary.

Jinak všem českým i slovenským účastníkům držím palce, věřím, že už to - třeba i společnýma silami - dáme [​IMG]

4. michnaj

michnaj Pilný autor

to jo, ale ta vymetená stodola:cry::cry::cry: to puká mé farmářské srdce, ani si nic nalejt na sklidnění nemůžu, protože jdu do práce:wuerg:

5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahoj, na trh AN můžu dát 2tis.javorovky, za 60kr., ozvěte se, kdo máte AN. Jestli ta trocha přijde někomu vhod, více nemám

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Skáče to nahoru opravdu rychle, což mě hodně překvapuje :). Z mého sousedství vidím 3 členy, bohužel 4. už vypadl ;). Tak snad se ještě tomokoco dostane do hry a přihodí, byla by to škoda ;). Ke konci akce tam ještě přihodím zbytek akčních věcí a potom budu netrpělivě vyhlížet na hodinách 14:00 :D.

7. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

175 mega....docela masakr...

8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jestli to takhle půjde dál, budu mlátit do vrat v JZD Šestajovice a prosit synovce o materiální podporu xD

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Já už zkoušel "Hrnečku dost!" a nepomáhá to :-D Napadá ještě někoho něco? :-D

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Možná tak ekology s kontrolou, zda naše výplody nemají nadmíru Éček, či více pesticidů než je povolený limit. Apropó ani bych se nedivila, když kropíme zelenou vodou z bájných obrs stromů :D
    Možná by po kontrole konečně zavřeli krám o pár hodin dříve :D

11. michnaj

michnaj Pilný autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    že by ABRAKADABRA? xDxDxD

No a Mahira72 co ty? Si to tam škudlíš, se ti to zkazí, na účet ti ty krejcary stejně nepošlou tak šup šupxD

Naposledy upraveno moderátorem: 20/11/15
  12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kdybych měl padák, tak ho někomu daruji, je to vichřice, tornádo či co, taková suma. Je vidět, že nejde o ceny, ale o prestiž.
    Kdo potřebuje cokoliv poslat, odkoupit rád pomůžu. Trh je viditelný. Vím jen o jedné farmářce a ta se zatím drží.

13. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Holka to není napínavý hodit do sudu hned ráno čekám na půl druhou a pak to začne.......to bude teprve adrenalin poslat něco do soudečku:cry:zda se povede či nééééé
    Edit .....ono se to nehází do sudu já se spletla - ale ježek to zarývá do země či co

Naposledy upraveno: 20/11/15
  14. michnaj

michnaj Pilný autor

Tak to máš štěstí a držím palečky, ale nedávej tam toho moc ať nás nevyšoupnešxD

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Chtít samý dvojky, to by mohl chtít každý. A nevyšlo to, viď ...... :pxD

16. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Ahojky, mám na skladě 1353 houbiva a když je chci hodit pod krtka tak je nikde nemám, :( na podporu psát nebudu, stejně napíší že mám pročistit počítač a o to opravdu nestojím, jen se ptám zda to někomu dělá také?

EDIT: zazmatkoval jsem, už je to jasné

danda-vnovis, evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  17. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jako v tomhle povyku se nedá spát -.- Noční příšerná, vzbudím se a s ospalkami v očích nestačím koukat jak prý ty odměny nestojí za to, aby se vyplenila stodola xD Na tom konci to teda frčí a bude to asi napínavý jak kšandy až do konce. I když to je vlastně každý rok.
    Moje číslo se zase zvrtlo v nehezké. Přihodit jedno vejce s protihodnotou 300, tak dole mi naskočilo pouze +286, protože na konci byla čtyřka, jevilo se to, jako že to bude dobrý a nakonec ne. Je to kravina, já vím, ale jestli tam dole na ocasu rozhoduje třeba pár bodů, tak možná bude ještě kvůli tomu řev.
    Topinkáři - držte se!

18. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

@bbowling jo jo, neštěstí cizích potěší, obzvlášť když tobě ty počty taky moc nejdou xDxDxD

@Twinulka pravdu máš, ženo z hor, frčí to teda neuvěřitelně

vážně bych nevěřila (obzvlášť po těch počátečních vlažných reakcích), že se posledních 24 hodin vyšplhá protihodnota přes 180 mega o_O

EDIT: @Casey27 já bych byla s komentářema na pesfannyiny "dvojky" velice opatrná, když to hodíš takhle do prostoru, přece jen to pořád ještě prý hrajou i děti :p

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling, Twin: Vaše starosti.... jeden řeší neřešitelné... dvojky pesfanny a Twin zase co je dole na ocasu ,-D Já se to budu pro změnu snažit uviset nebo ustát? No oboje může být.... hlavně když zůstanu v TOP ,-D Zatím krásných 190 a 2 hod před náma ,-)

Witchy.D: A má snad v té TOP čtyřky nebo osmičky? Haf to pobere v poho a pokud si to někdo přebere jinak, tak jeho válka ,-) Komentuji dodané číslo ,-)

20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem tam hodila všechny ty padátka a polívky, pochopitelně hezky zarovnala a končím, ale už opravdu;)

jéé mě se 3 nechce přičíst:(

hubas1 a koudyova v ohroženío_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.