Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

bbowling
    [​IMG] to se tam určitě sousedi drží těma Tvýma darama, jinak to nevidím.

Jinak přibyl další Čech do Topky.
    Sousedka, co jsem se Tě navyhlížela, nevěřila jsem tomu, že letos nepůjdeš, tušila jsem, že si to nakonec ujít nenecháš [​IMG]

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Njn, to já jsem tam ze sousedství sama, tak jsem utopila 90k avokáda snad to už bude stačit :)

3. majojo

majojo Rádoby autor

Víte co se nasměju? Až Varun v příští akci vytáhne papouščí pírka. To si budeme škubat chlupy na holeni, co?xD
    Proboha tenhle podpis mě drásá. Můžu tu s ním psát něco jiného než že jsem Manon z Arrasu nebo Já píšu vám, co mohu více? Prostě nic, co nesnese nedělní škola.:eek:

4. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Byl jsem si tipnout kolik bude stačit na topku a vypadá to, že kdo vyhraje tipovačku, dopadne lépe než topkaři samotníxD. Dostane spoustu cen, dle toho, co jsem četl;). Přiznám se, že neumím odhadnout, kolik lidí se do top ještě nepustilo a učiní tak až zítra dopoledne. Snad to nebude velké množství hráčů. Každopádně držím všem palce, ať nám to klapne.

5. *CZ*

*CZ* Pisálek fóra

Ahoj,
    tak jsem jen tak koukal na ten Vermikulit, kolik ho za akci vypadlo, akci jsem bral do klídku, nebylo tolik času, ale zvládnout se to na vypěstění dalo pěkně, za což jsem rád. Ze stromů a okolo vypadl 1202 ks do teď a to jsem už ráno jen zrušil pole a neměl čas doplnit...tak od rána leží přes půl farmy ladem...
    Jdu dát zpět stromy na lesní atd. atd. ;) a pak dobrou.
    Do topky jsem nešel, syslím na později.
    Škoda, že není ve stodole kalkulačka, třeba jen za produkty v dané sekci. Např. plody stromů sklad x výkup při dodání všech. Sekce po sekci. Myslím si, že by to mnohým ušetřilo, a pomohlo, si předem o trochu líp spočítat jestli na topku mají... Než vyhodí pár desítek mega a víc ...

6. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj všem já jdu spát, už na to nemám nervy..ráno tam ještě přihodím 500 salátů, to je jediný, co mi zbylo a pak půjdu s klidem do práce a odpoledne uvidím, jak jsem dopadla..Ach jo, to budou nervy..Ale zase na druhou stranu mě tu ušetří od snahy klesnout až na dno zaprášené stodoly...))
    Takže, Češi --hop. hop. hop držte se ! A kdybych z toho zítra zešílela, měla jsem vás ráda...:inlove:

7. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Já mám v Topce 6 sousedek ....a to pokukuji kdy tam vlítne další ....michnaj.....jestli vydrží to pokušení a nehodí tam svoji javorovku:p

8. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Ráno v 5 měl poslední necelých 152 mega, teď o dvě hodiny později je poslední na lehce přes 158. Tipovačka skončila, teď už to bude jen o držení palců všem pod 200, aby se dokázali v topce udržet. Jste skvělí, dáte to! Teď už to určitě nevzdávejte! Já osobně jsem na vás všechny moc pyšná, reprezentujete i nás, nezúčastněné.

9. Shaun972

Shaun972 Zelenáč fóra

Dobrý den moc moc prosím jestli by jste akci Sběr hub neprodloužili o jeden den. Chybí mi doplnit jen pár modrých chub do konce ale nestačí mo na to čas. Děkuji

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Tak utíkám do práce a budu určitě sledovat :p .. nemám tam žádného souseda a když mi to píše "povzbuď je" :sleepy: tak soused nesoused no já držím palečky všem, co za nás bojují a všem velký obdiv :inlove: .. držte se.
    To je napínavý jak kšandy xD

Naposledy upraveno: 20/11/15
  11. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, akce již delší dobu ukončena, do sudu jsem vložila dva saláty,
    držím palce všem co soutěží za naše dresy, ať ty nervy ustojíte, Alena

12. michnaj

michnaj Pilný autor

Jsem trh BC jestli někdo potřebuje pomoc písněte.

13. milteska

milteska Expert fóra

od večera 20 mega nárůst-to je síla,takže topkaři,držím palce! já su táák ščasná,že jsem do toho nešla Vloni to bylo o fous,šetřím zásoby na jindy;)
    Stále platí nabídka na trh AC,pokud by chtěl někdo něco přihodit na trh................pište holuba na milino54

anickamalirka, evainfo a megi1967 tohle ocenili.
  14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Na Topku nemám, na výpomoc - jak to tady sleduju - taky ne, tak jen tiše pročítám a moooc držím všem pěstičky :inlove:

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

165 mega poslední, kdy první odhady se pohybovaly +- kolem 100 mega, kdy jsou chabé odměny. Jak je vidět, nejde o výhry ale zúčastnit se :) přijít teď k PC, tak bych byla z topky venku, jaký to nabralo obrátky. No přihozeno :D mám dovolenou, tak snad se podaří uhlídat, ikdyž přičítání je zakopané a jak již bylo psáno. Kolikrát si člověk musí 2,3 aktualizace počkat. RT chtělo by to zaměstnat více účetních, uzávěrka za rohem :D :D

16. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

jáááá to věděla vyhrála jsem tipovačku má 7 sousedka je tam.......michnaj jsi borec takhle dlouho odolávat:cry:

17. michnaj

michnaj Pilný autor

No páč mám úúúúúžasnou sousedku co ví jak na měxD

18. Margziam

Margziam Stará škola

Kde je ta tipovačka? Nikde ji nevidím.. :(

Jinak - stav hub: 5 modrých, 0 červených, 7 oranžových a 1 zelená (to se dá, to už můžu nechat :) )
    2 vermikulity, 136 ingrediencí, 314 houbiva a 22 houbiva se mele. Nasbíráno 9 houbových polívek (tu s hříbkama už jsem snědla)..

a pěstuju mrkvičku pro králíky... :)

Včera (nebo kdy) jsem viděla, že už můžu mlet krmivo pro labutě. Tak jsem namlela 10 ks a teď jsem dala mlet stovku.. Ještě ty labutě nemám..

Naposledy upraveno: 20/11/15
  19. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Tak já se za ten bbowlingovo dobrej oddíl taky hlásím.
    Celkem mě překvapil ten fičák, co to od včera nabralo. Ale strach nemám, hodnotná podpora od nezištného souseda mi nadělala takových krejcarů, že můžu skoupit půlku trhu :p

A teď trochu vážně - opravdu děkuju za podporu, i když je to takovejhle čistej hec. :)
    A moc děkuju jedné dobré dušičce (ona ví kdo). Když mi ráno jen tak z ničeho nic přistál dáreček, nestačila jsem zírat. MOC potěšilo. :inlove:

Kdyby někdo potřeboval podporu (odkup) na trhu AP tak písněte. Na kontě ještě pár krejcarů mám a ráda vypomůžu

20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Jupííí, tak jako jediná moje sousedka naskočila michnaj....:)

Jsme se báli, že to bude letos slabšío_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.