Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Koukala jsem do TOPky. Mám tam jediného souseda - Casey27 drž se, moc držím palečky. Z české komunity se momentálně drží 52 farmářů. To je zhruba 5 % z tisícovky. Na to, že asi nebudeme příliš velká komunita, je to skvělé číslo. Vydržte do konce. :)

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Monicka79 Jsem na AN... napis o co mas prioritne zajem - vyhodim, jestli budu mit nebo se dohodnem na necem jinem.

tatkanas1 a danda-vnovis tohle ocenili.
  3. PavlínkaDv

PavlínkaDv Pisálek fóra

tu jsem četla, ale tohle jsem úplně přehlídla, proto jsem se ptala... děkuju :)

4. koudyova

koudyova Rádoby autor

všem děkuji za dárky, moc a moc, už kvůli vám to dám i kdyby na to mělo prasknout úplně všechno :)

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak jsem tam chtěl mít skore 555.555.555. Počítal jsem to na kalkulajdě, sedělo to na jednotky a ejhle je tam o 29 víc o_O Nějak blbě jim to počítá.

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

bbowling - prý od jedné miliardy a výš, už to počítá dobře xD:p

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: tak musíš znova na 666.666.666 a potom 7.. 8... ale hlavně prosímtě nepředběhni K. ,-D

8. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Hezky se tu hecujete, jen což. Já jako roček, jen zírám, co je možné nasyslit. Na to se asi nevzmůžu. Strašně mě nudí , neustále porovnávat ceny, pak tam něco hodím, zaručeně nejlevněji a pak se najdu na sedmé stránce. A dávám tam větší počty 500, 1000 a není mi to na nic. Jsem to vzdala, koupila jsem něco a končím. Jo, akce skončena už před třemi dny, a tak jen sbírám poblivku a občas umelu houbivo( to jak si vypěstuji drobet hub). Jinak pěstuji na krmivo a do úkolů - jsou nekonečné, fakt. Eleanorelik1
    :p;):sleepy:;):p:wuerg:

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Twin + Casey
    Haha, koukám, že cizí neštěstí potěší .... :cry: Jako mě to fakt nasštvalo, protože se tady s tím půl hodiny počítám jak k.r.e.t.é.n,
    míchám salát s hruškama nebo olivama, dohazuju už nevím čím a pak je to ve finále blbě :wuerg:, protože to neumí sečíst dvě debilní
    hlávky salátu.

Nejde si to z toho sudu vysypat zase zpátky??

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Chvíli tu nejsem a ono ejhle poslední je kolem 118 mega, estli to bude takhle svižně postupovat. tak se dám na modlení, nakoupím preclíky, zahraji si na popelku, vyloupu každičké zrnko soli a použiji na výnosnější produkty dle receptu bbowlinga a to by bohdá nebylo abych to nedala :D

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Moc bych za to nedal, že ten pode mnou měl úplně stejný nápad a teď na to taky civí jak tydýt xDxD Jediný rozdíl mezi námi bude v tom, že on se vzteká na jiném fóru a v jiném jazyce xD

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Je mi líto, ale vrátit zpátky se to nedá :D a domnívám se, že to bude mít souvislost s těmi podivnými čísly +2, +8, +1 apod. :) holt na sčítání ala farmerama nikdo z nás nemá dostatečné vzdělání :D
    danda

13. kocab79

kocab79 Rádoby autor

Zajímalo by mě, jak by vypadala Topka, kdyby byl uzavřen trh a vy byste si měli vystačit jen se zásobami ze stodoly.

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím kocab79, většina hráčů, co se na Topku celoročně připravuje pomoc trhu nevyužívá. Dobře ví, že v tu dobu je na trhu zbytečně draho a občas jsou ceny doslova úlet.
    Většina těch, co do top jdou je tedy dopředu zásobená a soudím tak i podle sebe. S prázdnou stodolou bych se do top určitě nehnala.
    Nicméně fandím i těm odvážlivcům, kteří to takto chtějí zkusit, je to každého rozhodnutí :) a zase mají můj obdiv, že do toho jdou.
    D.

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Kocáb79: ;);)No tak to je z říše snů. Topkaři mají dost zásob ve stodole po celý rok a trh je jen pojistka pro případný sestup (aby měli dostatek na přihazování)

16. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Hmm, tak to dělám asi něco špatně. Že půjdu do topky jsem se definitivně rozhodl asi dva týdny před akcí a když jsem se podíval do stodoly, bylo mi jasné, že to musím téměř všechno koupit na trhu. Jestli bude ta moje protihodnota stačit, to ale nevím. Už to ale řešit nebudu, přihlásím se zítra na konci a třeba to dopadne dobře, třeba ne. Jinak díky všem přátelům z chatu, kteří mi po celou akci drželi palce.

17. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

Chtěla jsem se zeptat začala jsem dodávat ale bohužel, už se nedostanu dál .Tak když se nedostanem víš jestli nám bude co me dodali vrácené

tomokoco tohle ocenil(a).
  18. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

co sud schvátí, nikdy se už nenavrátí :p

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

nada1968 Bohužel ti nikdo nic nevrátí...Každý si musí rozmyslet, zda do Top jít nebo ne....

20. mousicka

mousicka Guest

Ahojte,
    Ja som prípravu zabalila po cca 2 mesiacoch, kupovať do 100ks sa mi fakt nechcelo
    :sleepy:išla som do TOP s tým, že dám do 60 mega len tak aby som sa zapojila(, keďže som to minulý rok slúbila ale už mi to potom nedalo, držala som sa pár dní v čo som ani nedúfala a teraz keď vidím opať tú súdržnosť aká tu vládne, tak som rada že pokračujem aj keď to bude o nervy :)

Ďakujem vám všetkým za podporu, darčeky a za odkúpenie vecí z trhu, ste zlatíčka :inlove: už len vydržať, všetci čo ste tam lebo začína ísť do tuhého ;)

-Zdenka, ďakujem :) neboj, ja sa nedám pokiaľ to pôjde :)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/11/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.