Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, extra odměny od team již nejsou dovolené a proto jsme nemohli letos topku zpříjemnit jako tomu bylo kdysi :( Moc nás to mrzí, ale rozhodnutí shora musíme respektovat.
    danda

PS: ale kdyby si Lyzarko šla, ták já bych si teda u tebe taky jeden zamluvila :D

Naposledy upraveno: 17/11/15
  2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Já jsem od svého souseda obdržela langoš [​IMG] Jak se říká - "darovanému koni na zuby nekoukej"..... nejhorší ale je, že já dostala chuť na opravdový, křupavý, nadýchaný, s kečupem, sýrem, česnekem ..... uáááá, teď ho dělat nepůjdu.

3. Borek51

Borek51 Rádoby autor

Dal jsem si do erbu naši vlaječku, ať je nás taky vidět

4. mária61954

mária61954 Zelenáč fóra

Ahojte. Potrebujem poradiť. Akciu som už urobila, do TOP-ky nejdem. Ostali mi rastliny v rozmedzí 1000-2500 ks z každej. Mám aj 800 ks humusu. Mám to nechať tak alebo mám vyrobiť Tajnú prísadu, potom Hnojivo na huby a skracovať ním výrobu Hubovej polievky. Alebo sa to asi kvôli pár BS a GR ani vôbec neoplatí? Kto mi poradí?

STYBI tohle ocenil(a).
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky jsem o tom uvažovala - nejlíp si zjistit, kolik dostaneš za hotovou houbovku a kolik za materiál, co do toho vložíš. Ještě jsem to nepočítala, protože hotovo budu mít až zítra. Jedu na pohodu.

STYBI a eleanorelik1 tohle ocenili.
  6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já už mám akci hotovou,ale do TOPky nejdu.Taky jsem přemýšlela,co je nejvýhodnější a trochu jsem počítala.Za hotové houbivo dostanem 125 BZ+KR(počty jsou stejné).To se skládá vermikutu-5BZ+KR a tajné ingredience 100BZ+kr,takže celkem 105 BZ+kr.
    Ingredienci umeleme z
    12 modrých houbiček to je 12x2=24
    8 červených houbiček to je 8x3=24
    4 oranžových houbiček to je 4x5=20
    6 zelených houbiček to je 6x3=18
    takže celkem je to 86 BZ+KR za houbičky použité na ingredienci.
    Tak jestli jsem počítala správně,tak nejvýhodnější je vyrobit houbivo a vařit houbovky,protože ty se vymění za 500 BZ+500 KR.
    Já namlela co mě zůstaly houbičky,další už jsem nepěstovala,raději doplňuji stodolu.Mám hotových 20 polévek a ve stodole přes 1000 vermikutu.
    Doufám,že jsem to spočítala dobře a napsala aspoň trochu srozumitelně. :p;):)

7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím, tak mám také akci hotovou, ale na Top tedy rozhodně nemám, a proto si raději nechám vše pěkně ve stodole, má se ochladit, tak aby měla zvířátka co žrát a netrpěla hlady, jinak všem, kdo se z našich udrží v Topce předem velká gratulace a držím palce.

8. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj bludičko49, drobný problém je v tom, že na jednu polévku potřebuješ to houbivo v počtu 8 ks :).

Trepifajksl a STYBI tohle ocenili.
  9. NeonTheo

NeonTheo Rádoby autor

Akci jsem dokončil, ale v TOP mají minimálně vloženo okolo 85 milionů. To bych tam musel nacpat asi vše co mám a to se mi nevyplatí. Kromě té TOPky (nic moc ceny) se mi akce líbila. :)

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

to je omyl, to houbivo potřebuješ ke zkrácení času "vaření" polévky, nemusíš na každou polévku jich dát 8

STYBI tohle ocenil(a).
  11. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ahoj Medvánku, to sice nemusíš, ale pořád měníš 125 BZ/kr za 62,5 BZ/kr (500/8 ).

Naposledy upraveno: 18/11/15
    STYBI tohle ocenil(a).
  12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

No vidíte,chybička se vloudila,na to jsem nemyslela,takže nejvíc na tom člověk vydělá,pokud udělá jen houbivo a polévky pokud nepotřebuje do topky,tak počká až se udělají samy.Já věděla,že mě tam něco nesedí.A je to vyřešeno. ;):):p

13. papulice

papulice Veterán fóra

akci sem dokončila už v neděli a když koukám na ty sumy v topce točí se mi hlava a přemýšlet na čem vydělám se mi nechce,takže za mně konečná mějte se hezky...pa

14. Margziam

Margziam Stará škola

Tak tak, nejlepší je vyrobit ingredience, pokud mi stačí houby, a pak namlet houbivo, pokud mi stačí vermikulit a ingredience (toho prvního mám nějak málo oproti těm ingrediencím). A polívky sbírat, až se uvaří samy (pokud nezapomenu).. Taky to tak dělám..
    A protože zapomínám sbírat tu polívku po 8 hodinách, tak jich mám zatím jen 5.
    Houbiva 249, ingrediencí 196 a vermikulity ve stodole 2.
    Ještě pár červených jsem zasela (zbyla mi 1 a pak přibylo 5) a nějaké oranžové (těch zbylo přes 20, myslím).
    Pěstuju slepice a klikám salát, protože při plnění úkolů v družstvu (a získávání hvězdiček) jsem dostala jen částečné pomocníky - jenom na sklízení všeho zralého, a na obstarávání zvířat. Takže sázení na minipolích musím ručně..
    Ještě že ten salát nepotřebuje vodu.. :)

15. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tak já akci dokončil až dneska. xD Jsem rád, za ten řádek. :inlove:
    Hodně štěstí hráčům, kteří ještě plní. ;)

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mně se akce moc líbila a ten řádek mě vyloženě potěšil, protože těsně před akcí se mi podařilo aktivovat stonek :). Tak do něj mám hned co dát.
    TOP samožejmě neřeším, moje 2 měs. stará (mladá ;)) farmička má opravdu zásob poskrovnu, snažím se udržovat stavy plodin kolem 1000 ks, to je tak na mletí krmiv a pomaloučké plnění úkolů v družstvu.
    Ale všem našim účastníkům TOPky (tzn.českým a slovenským) držím palce :)

17. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Z mého pohledu je nejlepší už nic nesázet a nemlýt, raději bych dal zpět na plochy stromy a je to;). Jinak v topce nic nového leze to pomalu, uvidíme co s tím udělá páteční dopoledne. Já jsem se probojoval z maďarského obklíčení a posunul se k Té z venuše;).

Margziam - sázet cokoliv ručně je utrpení ale salát ???? To než dojdeš na pole č. 200 tak je ten první hotovýxD

18. Margziam

Margziam Stará škola

Máťo, já tam těch políček na ten salát tolik nemám mezi těmi slepicemi a houbami.. :)

evainfo, Trepifajksl a máťochov tohle ocenili.
  19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

máťochov No vítej, konečně známá tvář :D....snad to s touhle sumou dobojujem ne ????

Co ta Tipovačka ? Někam se nám propadla a moc lidiček tam není...tak lidi , dejte tip na poslední místo,,,

20. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Tak konečne hotovo stonek aktivován :)

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.