Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Tak já nevím no. Pocity rozporuplné. Akce mě nezaujala, ale dekorky se mi moc líbí, ale bourat celou farmu kvůli 7500 b/bz a kr? Nevím, nevím...

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja do akcie idem ako vždy naháňať sa nebudem.Do Top-ky určite nepôjdem nevyprázdnim si stodolu.V akciách dostávam tajné ktorých mám v lište habakuk a o ničom.Tak že nevyprázdnim stodolu kôli žltým a oranžovým stajniam za také smeti mi to nestojí radšej čo to predám na tržnici a za to kúpim čo mi treba a dorobím v hale nejaké úlohy.

3. Margziam

Margziam Stará škola

johanka65 - taky je ale možný, že nám to připomíná Fantasyramu proto, že nám byla tak blízká..
    Ale to, že autorem toho všeho je jedno BP a ti stejní grafici a všichni další tam, to v tom hraje taky svou roli.. si myslím..

4. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Ahoj zde.
    Těším se na akcičku. Růžové holiny mám, takže zítra obout a do akce.
    TOPku nedám, nechci si vyprázdnit "skladové prostory". To by u mě potom bylo jako v pohádce... bylo nebylo, dávno to mu. :p.
    Přeji pěkné odpoledne a správnou přípravu na akcičku.

Madulka_cz

5. johankai65

johankai65 Pisálek fóra

Margziam- to máš jistě pravdu, ale dokud fantasy byla, tak rozdíly her byly větší.........Každopádně, byla moc pěkná a mnohé animace hoooodně povedené.Mohli by je tady použít třeba právě při děsivkách apod.

6. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Takže to vidím na pohodovou akci, ani nebudu dělat příliš velkou restrukturalizaci farmy, za týden se ty 4 úkoly dají myslím vklídku stihnout, ale popravdě jsem trošku zklamaná, to už mi přišla zajímavější ta akce s hallowenskými kostými než tohle

7. fgs001

fgs001 Pilný autor

Akce nevypadá náročně. Jen jsem po prvním čtení nějak nepochopil to s tím časovým odpočtem u TOP úkolu, z toho jsem v lese :)
    Hurá na houby :inlove:

8. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

super klasicka pestovacka akcnich kytí,jůůůůů to je adrenalin,,,,,aspon nemusim tolik přemejšlet no a ne?;)

9. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Nic zajímavého,ale jako vždy do toho jdu.Na TOP nemám. Jen mohl být třeba ještě jeden úkol- třeba s dodáním něčeho namletého nebo vyskakovátek a mohy být 4 dekorky, aby byly všechny 4 houbičky hezky na stonku pohromadě !!
    Dekorky se mi moc líbí. Hlavně, že tam zase nezapomněli dát nálepku!! Kdyby alespoň k něčemu byly.
    Jinak by to celkem ušlo.

10. doben

doben Ikona fóra

Odměny ze základní části, jsou pro mě super. Na to že nemusíme dodávat vypadávátka a dost málo plodin, tak je to spíš akce lehká, protože nemusí být na farmě nic kromě polí. TOP 1 000 už je druhá věc. Uvidím, jak se to bude vyvíjet, ale zapojovat se asi nebudu, jelikož opravdu nemám skoro žádné zásoby. Všem co se do TOP 1 000 zapojí přeji hodně štěstí.

11. Margziam

Margziam Stará škola

Taky se mi mnohé animace líbily a uvítám, když tady budou taky - třeba ty dýně (grafika i animace) v Strašidelném hřbitově by byly hezké.. :) Akorát, že by to museli udělat asi znovu, aby to pasovalo sem - ty obrázky a animace měly asi jiné složení tam, než mají zde.. nebo jak to mám správně nazvat.. V ZOOMumbě ty animace taky mají jiné složení...

dana9494, babako a ell1956 tohle ocenili.
  12. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ach ty vzpomínky na FantsyRamu,škoda jí,přeškoda.Ale do lesa jdu,stejně vždycky vidím jen ty barevné houby,teď si je užiju!

13. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Do TOPky se samozřejmě hnát nebudu, takže tuhle akci pojedu na pohodu, myslím si, že ani nebudu muset bourat výrobny. Odměny mi vyhovují, hlavně to SK, po poslední šlechtící akci jsem na mizině.

14. Margziam

Margziam Stará škola

Ale zaujala mě ještě jedna věc - že se v TOPce budou dodávat i šlechtěnci.. Bylo to i dřív? Nebo nebylo?
    Napadalo mi, že by bylo fajn, kdyby se dali dodávat nižší šlechtěnci do zvířecího poháru - mohla bych splnit další upgrade.. jinak mám zvířat málo na ty sumy, co tam chtějí... Šla jsem se tam podívat, ale nejde to..

15. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Co pamatuji, nějaký čas jsem nehrála, tak jsem ještě nezažila akci, na kterou by nebylo nutné se připravit. Nechám farmu jak je, zítra ve 14 hod uvolním pole, rozpěstuji, a pak už jen sklízet a dodávat. Na Top jsem ambice nikdy neměla a mít nebudu, farmu mám pro krácení dlouhé chvíle a relax. Tudíž za vypěstování pár tisíc kytek jsou odměny docela super. Stonek dává dost a SK se někdy bude hodit.

16. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Margziam tady máš loňské dodávání do sudu :
    Vítězi soutěže se stane 1000 farmářů z celého světa, kteří dodají nejvíce zboží v celkové protihodnotě. Dodávat lze následující zboží, a to jak z farmy, tak Bahamaramy - plodiny, plody stromů, zvířata, šlechtěnce, akční plodiny slunečnice topinambur (protihodnota 20), kaštanové mrňousy (protihodnota 120). Průběžné pořadí soutěže můžete sledovat v žebříčku, který bude aktualizován každých 30 minut viz. časová informace přímo ve hře, kolik času ještě zbývá do další aktualizace seznamu. Žebříček se vám zobrazí po kliknutí zde:

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ať hledám, jak hledám... Nějak nemůžu najít ve skříni gumcle. Tak snad v botaskách v tom lese nenastydnu :D

18. Margziam

Margziam Stará škola

Tazvenuse - díky moc. Takže tam byli taky šlechtěnci na dodávání, jako jsou letos..

Ale stejně by měli umožnit je dodávat do toho poháru - myslím, že když ta hra a ty poháry začínaly, tak se ještě nešlechtilo..
    Takže když teď šlechtíme, tak bychom měli mít taky možnost nějaké ty šlechtěnce dodávat do zvířecího poháru... si myslím... Kdo je pro?
    Modici, prosím, dáte to do reportu, že je o to zájem ??

19. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Do TOPky nejdu a asi ani úkol nebudu plnit - protože odjíždim a nevim kdy se vrátim. :(

20. xXkajuskaXx

xXkajuskaXx Zelenáč fóra

Polívku houbovou nebo smaženici houbami s plackami miluji,tak že jdu do toho..

Naposledy upraveno: 13/11/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.