Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky,;)
    já chci moc poděkovat mým sousedkám Rampepurda a Dagmar7,za nezištnou pomoc v podobě nejdražších věnců a hlavně hráčce Mamalenka,kterou dá se říct ani neznám a přesto mě poslala taky dárek ten nejdražší věnec.Holky moc děkuji,vážím si dárků od Vás,i Vás jako nezištné hráčky a ještě jednou moc děkuji.Už jen kvůli Vám,se budu snažit v TOPce udržet.
    Taky moc držím pěsti mé sousedce Erča101,at se udrží co nejvýše v tabulce,takže Erčo- drž se !

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Andulíí, moc Ti držím palce i pěsti, ať máš více štěstí a ať se v TOPce se udržíš!!!! Moc Ti to přeji. Všem ostatním také přeji hodně sil a ať se daří!!! Krásnou neděli i když venku to za moc nestojí!!!;););)

3. honzi

honzi Komisař fóra

V TOPce zaostávám o 22 milionů... Tady už mě nic nezachrání... Nebo je tu snad někdo z trhu AV, kdo by mi prodal javorovou šťávu, milion kusů po 0,10 Kr? :D

Tak teď seriózně - je tu pro mě ještě záchrana? Na trhu AV?

babako a STYBI tohle ocenili.
  4. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak nějak farmu flákám, ale jak jde o TOPku, tak tu si nenechám ujít. Tedy pokud stihnu napěstovat, začínám až teď :p. Tak všem kdo jsou v tom TOPovém šílenství, ať se daří vybojujeme to ;)

Hezkou hru ...

5. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Před chvilkou jsem zaokrouhlil své konto a dostal se do obklíčení zřejmě maďarskými kolchozníky;). Vzhledem k vývoje na konci tabulky předpokládám, že by to mohlo i stačit.

Všem, kteří se také zapojili držím palce. Ať je tam čechů co nejvíce. Mějte prima den.

Čarodějko, díky. Odkud máš tu tabulku se zkratkami států, jestli se mohu ptát?​

Naposledy upraveno: 17/11/15
  6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak další sousedka se přidala ..... [​IMG] A pravdu má v tom, že většinou málokdy ceny odpovídají úsilí, které hráč na akci vynaloží. Ale je to hra a hra se má hrát, jinak by to snad ani nebavilo stále syslit zásoby.

Já jsem něco málo také přihodila, pak jen dohodím polívky a vermikulity. Alespoň doufám, že to tak bude, že už do zásob sahat nebudu muset.

Obdivuji první hráče za miliardové protihodnoty, ale stejně nechápu jejich myšlení, protože ceny jsou pro všechny hráče stejné. Ale každopádně umí, protože taková k.Tynka tyhle protihodnoty má každým rokem. Ale jak se říká, peníze dělají peníze, tak tady platí, že krejcary dělají zas krejcary. Asi se svým krejcarovým kontem může dopředu hodně nakoupit, pak hodně výhodně prodat a proměnit to zas na plody pro Top. Otázkou ale také je, jestli celý rok hraní neobětuje jenom dožínkám. Neznám jí, nemohu soudit.

Všem krásné odpoledne, mizíme s dětma někam do přírody, i když nás možná vítr bude poponášet. Tedy mě určitě ne, já budu zásluhou své hmotnosti pěkně na zemi jištěná.

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

máťochov drž se....v nejhorším se z oblíčení maďarské jízdy probiješ :D [​IMG]

máťochov čekej poštovního holuba ;)

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

čarodějko díky moc. Nabízím nezištnou pomoc TOPkařům u kterých má cenu pomoc, tozn. kdo je kolem 700 místa pro mě. Jsem trh AM farma Pučmelounci. Buď pomocí trhu a nebo posláním čehokoliv, pomoc jak pro českou tak slovenskou lokalitu. Zašlu to nejdrašší co jde nebo vykoupím na trhu pokud jsme na stejném co nabídnete, něco na kontě mám, spíš prosím řemesla než mutanty, moje konto je 9ti místné takže to by pomoc asi dlouho nevydržela. Piště si holuba, ale opravdu jen ten u koho to má cenu, nechci být nelida ale chci aby pomoc na něco byla a měl jsem z toho potom v závěru dobrý pocit i já. Nestyďte si napsat, jsem sice protivnej ale ne hluchej a bezcitnej a slepej 8). Klidně pomůžu i někomu s kým v něčem nesouhlasím nebo si vyloženě nerozumíme. Takže kdo padá střemhlav a má na to pište, já bohužel dnes státní svátek neslavím, tady se neslaví a tak pracuji ale jakmile se dostanu na farmu všechny případné holuby vyjímčně nepostřílím ale odbavím tak aby se snad dostalo na každého. rampušák teď ale Pučmelounci.

A jinak k akci, je báječná abych nebyl off.

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Honzi, neznám Tvé krejcarové konto, neznám Tvé zásoby ostatních komodit, co by šly prodat, aby si vydělal na plody stromů, které jsou asi na protihodnotu nejvýhodnější k cenám. Ale viděla jsem Tě v Topce myslím včera, pak si vypadnul. Něco jiného je se opětovně dostat do Topky, a něco jiného je pak držet krok alespoň s poslední stovkou, aby si měl alespoň trošku jistotu, že v posledních chvílích nevypadneš. Aby ses nevydal ze všech krejcarů, ze všech zásob a nakonec nezůstal někde pod čarou. Jestli by nebylo lepší to dobře promyslet, letos třeba účast v Topce zavrhnout a připravit se na příští dožínky (bude-li hra ještě vůbec existovat). Ale je to samozřejmě na Tobě, na Tvé chuti riskovat. Jen Ty víš nejlépe, jak si Tvoje farma stojí, co z ní ještě jseš schopný dostat.

Přeji Ti, aby ses rozhodl správně.

10. tavos7

tavos7 Expert fóra

Lyzarka, k.tynka byla myslím dlouho první i při krmení kočiček a až na konci ji někdo přeskočil. Taky bych rád věděl jak ona to dělá, ale už u kočiček se jí někdo z českejch sousedů ptal a recept nedodala :)
    máťochov, drž se a nenech se zkolektivizovat ať z tebe není další jezeďák. Co mlýny? Melou, melou? :)

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

No jo, vlajky :) Možná bych si mohla po dobu akce uklidila mou ovci zářivku z erbu a šoupnout si tam vlajku.

plyšulín - udej souřadnice GPS, pošlu ti tam Caseyho s dvoukolákem...to se teď bere jako nová míra. Z RT prý nemá nikdo čas obcházet hráče decimálkou xD

12. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Twinulko, ty lhářko..vůbec nejsem první, i když poctivě papám..nikdo mě nebyl převážit..skandál!!!
    No, a teď seriózně, střelila jsem bílýho chameleona za 20000000, tak mám chvíli co nakupovat, ale na trhu AV není moc co..

13. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Ahoj poslala jsem Ti holoubka.

14. máťochov

máťochov Stará škola

Čarodějko, ještě jednou díky, projel jsem si celou tabulku. Těch maďarů je v topce habakuk, budu se držet mezi nimi, evidentně ví co dělajíxD. Také mě překvapilo kolik je tam řeků, to bych netipoval.

Tavos7 - melou, radost pohledět:p.

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

máťochov to víš....reálné zemědělství v troskách, tak to napravují tady :D. Ale věřím, že se československá komunita nedá zahanbit, bylo by zajímavé spočíst na procenta zastoupení jednotlivých komunit v té tisícovce....

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přecenil jsem své sílyxD, ze začátku to vypadalo, že nebude tak těsno, hodil jsem pár milionů na zkoušku a díval se na poslední místa. Tam hodnota rychle stoupala, tak na to nemám (možná jo, ale to by se mi ve stodole proháněl jen vítr) :)
    Věřím, že ostatní se udrží mají vloženo hodně. Trh kde jsem já, je plný cizinců tak snad za rok ;)

17. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Tak mám ve stodole 112 ks houbiva, 3 polívky (zapomínám ji sbírat), 301 vermikulitu, mele se 100 ingredience... houbičky ještě nějaké rostou..
    Pročítám tady, jak to je s těma botama a čím ještě (ty cizí názvy si nějak nepamatuju) a s pomocí topkařům.. občas se mi zdá, že už to trochu chápu, pak zase, že ne...
    Napsala jsem K.tynce, povzbuzena polskou vlajkou na jejím erbu (polsky), odepsala mi, tak už trochu něco vím..
    Obchoduje na trhu, šlechtí zvířtata a celý rok skupuje ovoce (takže to, co vy ostatní)
    Farmaří už 6 let a ten nick jsem chápala správně - jako Katynka - Katka, Kateřina. Ne Týna (Tynka), jak tu někdo psal..

Edit:
    Ingredience hotové, už se mele další stovka houbiva.. A vermikulit mi zůstal jen 1
    Tak nevím, co budu dělat s těmi dalšími houbami.. :eek:

A jak jsem dala mlet krmivo pro anakondy, abych měla nějaké anakondy do úkolu v družstvě, tak mi zbyly jen 4 slepice.. a pěstuju ještě houby.. tak nevím, kdy budu pěstovat ty slepice.. Kupovaný na trhu je moc drahý - jak krmivo, tak anakondy..

18. honzi

honzi Komisař fóra

Mé krejcarové konto, to je osmimístné číslo začínající číslem 3 :D avšak nevím, jestli mám něco na prodej... zřejmě ne :(

STYBI a babako tohle ocenili.
  19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj Honzi,
    můj názor je aby jsi to raději zabalil. Nevím jaká je situace u tebe na trhu, Ale asi nebude moc rozdíl. Takže pokud by jsi nakoupil za všechny krejcary tak uděláš cca 70 mil BPH a do topky bude třeba podle mě alespoň 150 mil BPH. No rozhodnutí je na tobě

20. honzi

honzi Komisař fóra

bropyk: máš pravdu...

silviec a STYBI tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.