Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. honzi

honzi Komisař fóra

jsem v TOP 1000! na místě 987 :(
    Pokud je tu někdo na trhu AV, prosil bych o výpomoc (či aspoň její objasnění :D )

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný den všem :) a hlavně našim topkařům :inlove: je jich tam hodně a všichni, kdo to sledují ví, o koho jde. Vážně je škoda, že neukazují státy, ale jen erby různých farem. No my zde víme, kdo za česko-slovensko bojuje a to je vážně supr :D :p a všichni tam jste skvělí. Abych nebyla mimo, mám úkol od včera splněný ... na vrátníka do TOP 1000 mě nevzali - prý už teď není čas na nějaké občerstvení a tak jen sleduji další události :p

3. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Hanko- koudyova, sousedko, já bych ti rád pomohl, ale nejsem stejný trh. A teď ta otázka pro modíky- mohu jí poslat MJS, aby jí prodala na trhu a nebude to bráno jako podvod? Abych jí spíše neublížil místo pomoci, mohl bych posílat každý den jednu. Děkuji za odpověď.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslím, že když někomu daruješ MJS, je každýmu šuměnka do toho, co s ní udělá.

5. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

po lonskem roce premýslim, jestli je povoleno nakoupit na trhu neci produkty. pokud ano a je tu nekdo s mym trhem a ma realnou sanci uspet tak se mi ozvete

6. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj, je tu prosím někdo s trhem AV a mohl by mi něco výhodně odprodat--tedy mám spíš na mysli větší množství, ne pod cenou..)))

7. Margziam

Margziam Stará škola

Tak jsem si dala polívku s hříbkama a je mi líp.. :)
    Tady na farmě modré houbičky už mají pěknou barvičku a jsou docela velké, tak za necelou hodinu je bude možno sbírat..
    Protože jich bylo nejmíň a do ingredience je jich zapotřebí nejvíc, tak je asi budu muset ještě otočit, než je budu dávat do mletí..
    Zatím mám stejně mlýn zaneprázdněný na obou plochách na kolik hodin mletím krmiva pro zvířata..

8. koudyova

koudyova Rádoby autor

stavitelpyramid- sousede, nemusíš posílat nic, zatím zvládám, děkuji za podporu :)
    kopretina - teď jsem znervózněla, na trhu samozřejmě nakupuji a občas chytím a pěknou nabídku, tak snad nebudu mít oplétačky :)

9. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Casey27 koukám, že máš obdobnou strategii hry....tedy u mě nehrozí, že bych uvažovala o dožínkách, teprve jsem oslavila první rok na farmě, ale jinak s tou leností a usnutí na vavřínech je to se mnou stejné :D Jak mám zásoby, že nemusím být nervní při každé akci, jestli stihnu dopěstovat a konto, aby se dalo případně něco dokoupit, už moc nesleduji na trhu ceny a nic neprodávám ani výhodně nenakupuji.

10. honzi

honzi Komisař fóra

Tak z topky jsem už vypadl. :( prosím, někdo, kdo by mi objasnil "výpomoc" nebo snad i někdo, kdo by mi na trhu AV "vypomohl"?

11. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

honzi - nevím , ale pokud už si vypadl teď a nemáš žádné zásoby ...tak ti těžko někdo vypomůže ..(ještě 4 dny do konce)
    Já odhaduji tak 350 mil na konec Topky ...no jsem zvědavá.Stále vyčkávám - uvidím ...Jsem trh AJ.
    Já minule například na svém trhu prodávala šlechtěnce a pomohlo mi několik hráčů, tím že je koupilo - za to jsem pak nakoupila plody-
    Teď vyčkávám a uvidím...

Naposledy upraveno: 16/11/15
  12. honzi

honzi Komisař fóra

Danielaa25: máš pravdu. na TOPku kašlu ;) mějte se, pááá

tomokoco a babako tohle ocenili.
  13. babako

babako Expert fóra

:inlove::);),hezký večer farmáři,akcička v pohodě od sobotky,po chvilkovém počítání a zvažování od Topky ustupuji,ale o to s větší vervou držím palce všem,kteří se do ní pustili.. Držím palce všem které jen potkám, aby jich bylo více..;)
    Přeji všem hezký den a hezkou hru..;)

14. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Hezký večer všem přeji, akce splněna. Do TOP jsem nešla, kdyby někdo potřeboval pomoc jsem trh AZ . A ne jenom na trhu, ale i třeba s nějakým produktem ozvěte se ráda pomůžu. Všem, kteří do TOP šli držím palce.

15. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    nevím jestli to tady již nebylo (možná jsem přiblblo a nemůžu to najít) ale proč top1000 má delší čas než obyčejný sběr hub?

maribeja, babako a tomokoco tohle ocenili.
  16. helca16113

helca16113 Aktivní autor

tak,dnes jsem teprve začala,,,sběr hub,,, ale jen proto,že jsem si šlechtila jen tak pro radost a vyšlechtila jsem ,,picassa koně,, a dostala jsem 1100 suprhnojiv a 60 supkrmiv :) tak sázím jak o závod:D doufám,že splním všechny houbičky,,teda mimo topky na tu nemám:(,přeji krásný večer a pěkný houbaření

17. kocab79

kocab79 Rádoby autor

Mám stejný dotaz jako bropyk? Dodávání do TOP 1000 skončí s akcí "sběr hub" nebo s tou druhou časomírou? děkuji.

maribeja, babako a tomokoco tohle ocenili.
  18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ta Ruská houbová invaze je stylová a krutá ,-) To je aspoň rabota v komandě ,-D

19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já byla jednou na táboře s výukou ruského jazyku a pak jsem si asi dva roky dopisovala s děvočkou až až z Voroněže, takže když bych si změnila erb, tak bych mohla k nim do party xDxD Ale jinak je to divný a moc ty mochomůrky nechápu. Kdyby jich tam pár nebylo, byla bych na lepším fleku :p I když momentální 73. místo se mi líbí. Nebo mám koupit pár javorů a posunout se na 69. pořadí?

20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Casey

To nejsou rusové, to je nějakej klan, který používá stejnou houbu. A ty otazníky jsou nicky, které systém neumí přečíst.

Každopádně jsem zjistil, že od neděle ráno doteď jsem klesl o osm, ano čtete správně, o celých osm míst. Asi budu muset vyhlásit
    sbírku, abych se vůbec udržel. Pro začátek bych se spokojil s dvěma neanderbobry za přijatelnou cenu, abych je mohl hodit do družstva, splnit si tak úkol a shrábnout SK .... :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.