Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Nechci šířit fámy, mám pocit, že tu někdo psal, že to jde zkrátit na nulu.

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Trepifajksl já se salátem obchoduju...a toto není na moje poměry bůhvíjaká zásoba :D. Ono je potřeba si umět najít komoditu, na které se dá vydělávat víceméně trvale - no a na mém trhu je to salát a zázvor ;)

3. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Tak jsem se vrátila a začínám tak doufám že úkoly zvládnu času je dost :D do Topky nejdu žádné zásoby nemám :cry:a pak to že začínám dnes tak všem přeji krásnou hru xDxDxD

4. (LEA70)

(LEA70) Zelenáč fóra

Může mi prosím někdo říct, kde se objeví ta houbová polévka, eventuálně kolik jí je....?

Margziam, babako a STYBI tohle ocenili.
  5. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky, modrý a zelený houbičky mám splněný a někteří mají hotovo komplet, no teda farmáři smekám klobouk, ale stihnu to taky i s hlídáním vnuka, ještě, že tak dlouho rostou, takže pohoda.......topku nemohu, nemám ingredience na rozdávání, ted jsem skrblík a musím hamounit:oops:;);):):):):)

6. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Ešte posledný zber a bude hotovo xD

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Po dokončení všech plus v akci tzn. všech dílčích úkolů se ti objeví houbová polévka ihned na sklizení a pak každých 8 hodin (základní čas, který lze zkrátit na nulu urychlovačem tzv. pytlík s hnojivem = houbivem, které se dá vyrobit ve mlýně)

Příjemnou hru
    danda

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Také jsem skrblík, také mám ráda zásoby ve stodole. Ale na druhou stranu ty zásoby vytvářím proto, že vím, že je někdy v budoucnu na něco využiji. Buď se hodí pro vlastní použití na nějaké krátkodobé úkoly a nebo jsou určeny pro trh. A teď nadešel jejich čas, měly by posloužit v této akci.

Letos do akce TOP 1000 i kdybych nechtěla jít prostě musím, musím si napravit reputaci z loňských dožínek. A jdu do toho s tím, že se to povede, že po skončení akce nebudu kvůli bloklé farmě ronit slzy jako loni [​IMG][​IMG][​IMG]

Všem krásný večer!

9. alena1480

alena1480 Pisálek fóra

Ahoj. Tak mám splněno, houbičky vypěstované a odevzdané. Do topky nejdu nejsem blázen.:)

10. STYBI

STYBI Velmistr fóra

akce splněna, stonek aktivovaný a Topkařům přeji ať jim to vyjde a nespláčou nad výdělkem :sleepy:

11. silviec

silviec Mistr fóra

Nabizim jakoukoliv pomoc na trhu AQ topkarum, soused z mého trhu, který v TOP nikdy nechybel a uspel, před 2 mesici skončil s hrou- batcaver(((

12. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Lyzarko, Lyzarko - ty mi dávás. Máš pravdu loni jsem také byla bloknutá a rekla jsem si ze do toho letos pujdu. Je pravda ze se mi teda vubec nechce. Uvidim jak na tom budou posledni místa a opravit si reputaci neni vubec spatny napad. Neco ve stodole jeste je, tak uvidime co se s tim da delat... jeste je ale spousta casu si to rozmyslet:).
    Houbicky dopestovany dnes v dopolednich hodinach...

Naposledy upraveno: 15/11/15
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No koukam na ty silence na zacatku i na ty dobrodruhy na konci a skoro lepsi akce by byla tipovaci soutez tak jako minule :)
    Houbicek mam dost, dal jsem jeste jedno kolo a uvidime, co semelu na tu divnou polivku...
    Skusil nekdo zda se protihodnota neda pouzit do pohoru, jako se to obcas stava?

14. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Akci za chvilku dokončím, po sklizení posleních hub. :D ale do topky letos vážně nepůjdu, tolik milionů ze své stodoli nedám :( a ani ty odměny nejsou tak moc velké...

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) stonek aktivován, zkusím ještě pár těch polívek, každý krejcar je dobrý, dají 500 za každou xD ... ti poslední v topce mají už tolik, že je jasné, že moje poloprázdná stodola na to nemá ... :oops:

16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

no já se na topku ani nedívám... stačí mi ten poslední a já do toho za ty ubohé odměny tedy nic nedám... TOPKA jde mimo mne... ale kdo chce, ať tam dává...můj stav v TOP je 0xD;)

17. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

V pohodě dokončeno na všech farmách,stonek aktivovaný.Do TOPky nejdu ,i když ve stodole je zboží dost.Kdyby byl jako odměna florenovník,tak to by bylo něco jiného. :);)

18. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Akce dokončena a stonek aktivován. Do TOPky nakonec nejdu, ale nabízím pomoc těm, co to zkusí. Jsem trh BG, tak když tak pište.

19. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Ahoj všem, tak já se taky přidám : akce dokončena a první dávka do TOPky nasázena..přeji všem moc úspěchů

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už mám konečne hotové,ani to nebolelo a stodola sa naďalej plní.Moje zvieratká si cez zimu budú môcť sádielko a slaninku uväzovať budú guľatučké xDxDxD ako tie moje mačiatka čo mám v podpise;);).

Naposledy upraveno: 15/11/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.