Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už to není o salátku a přesto je Vás tam kopice, snad Poláci by nás předstihli co do množství xD

2. dana9494

dana9494 Analytik fóra

O 4 hodiny bude hotovo, chýba mi už len 400 ks červených. Minula som asi 300 SH na rozpestovanie a 2 MJM, dávam len vodu. Do topky nejdem, takže nie je kam sa ponáhľať. Všetkým čo majú hotovo, gratulujem a topkárom, držím päste, aby ste to získali. Pekný večer.

3. Luk_Luc_is_Back

Luk_Luc_is_Back Pisálek fóra

Tak úkoly splněné ale TOPku nebudu ani zkoušet, jen bych z chudáka udělal ještě většího =D, jinak lidi, jsem těd nemoc to jo, ale může být pravda, že v mém trhu je jen na pěti stránkách hnojivo s cenou od 200/ks a výš? :eek: hrůza, asi si zajdu k očnímu 8)

babako, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  4. trpaslik

trpaslik Pisálek fóra

Trpaslík držím palce všem co jsou v top 1000 . Já mám letos klidový režim , tak jen sleduji ale také něco dodávám , odpočívám a čekám až mi sroste L2 , tam žádné super hnojivo nepomůže . Na trh BB dodávám . trpaslík

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ja sa len nestíham diviť, koľko toho tí prví natrieskali do TOP. To nemajú rozum? Veď prvý aj tisíci získa to isté. Načo sa predvádzať a vyprázdňovať stodolu. Čo tam nedá dnes, ušetrí si pre budúci rok. Či???

6. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Chybí mi posledních 163 kousků oranž houby a budu mít první část finito. Hraji první rok, stále ještě plním hafo úkolů z družstva, mezitím akce, fakt ještě nestíhám obchodovat. Jediné, co se mi daří , je prodávat dobře hnojivo. Ale všem, co mají naplněnou stodolu a jinak se celkem nudí, přeji v Topce úspěch. Ten adrenalin - umístím se,neumístím se, mám dost zásob, to mne možná čeká později. Zatím sázím salát, potřebuji ho do nějakého úkolu kolem 14 000 , hrůza. Čau čau Eleanorelik1

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

eleanorelik1 jaký máš trh? že bych ti ten salát prodala za hubičku, já těch pár kousků ani nepoznám... ;) [​IMG]

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tedy Čarodějko!!!!!!!!!!!Ježkovy oči!!!!!!!!!!!!!! To se fakt dá napěstovat a neumřít při tom nudou a na proseděniny? To bych fakt nezvládl. Taky mi chybí jen pár zrzavých hub a bude konec. Myslel jsem, z hecu, že bych přispěl nějakým tím receptem, ale moje česká pasta by asi neprošla. Bylo by jí fakt málo. Trepifajksl
    PS: můj stav salátu - 12315, to je kontrast

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ale napěstovat se to dá, když tě potom nikdo nenutí to taky sníst.....;)

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ešte pozbieram poslednú várku červených muchotráviek a hotovo.Topkári mi o veľa ubzikli tak to vzdávamxDxD.Nebudem ich naháňať ani predbiehať;);).

11. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím.
    Tak já mám splněný zelený a červený houbičky.Večer ještě sklidím modré a bude mi chybět asi 300 oranžových.Tak ty sklidím až zítra. Teda mít hotovo za dva dny a kousek,to jsem ani nečekala.Je fakt,že jsem sázela na 4 plochách,když odečtu stromy co jsem nebourala,tak na 3 a kousek.
    Topka jde opět mimo mě.Já si nemíním plenit stodolu a dřít zas od začátku.Dala jsem si cíl,který jsem splnila a teď konečně na přebytcích trochu vydělávám. Šlechtěnci na trhu jsou děsně drahý,pokud tam vůbec nějací jsou.A potřebovala bych se zbavit nějakého toho šlechtícího úkolu v družstvu,přibývají další a žádný neubývá.
    Tak držím palečky Topkařům.Hlavně si nevypleňte stodoly,aby Vás pak na konci kvůli nějaké blbině vykopli.

12. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem sklidila a chybí 3! kousky tý oranžhouby. A další, jistící dávka dozraje až za půl hodiny. Bych se nejraději vrhla někam do teplého móóře. No, to si musím nechat na noc. Snad se mi o tom bude aspoň zdát.
    Čarodějko, máš můj obdiv! Takové kvantum salátu se snad ani v republice nevypěstuje za celý rok. Co se týče papání, nic proti němu, ale s řízkem se jí lépe, mňam. El1;):)

13. farmík84

farmík84 Pilný autor

Ahoj, nevíte někdo proč má někdo v Topce před svým jménem tu zlatou cihličku a někdo šipky? Sem to nějak nepochopila.

babako, ivetakuc a tomokoco tohle ocenili.
  14. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Tak jsem v TOP 1000 taky :D :D nevim na jak dlouho, ale snad to nějak udržím :D :D

15. martina19751

martina19751 Analytik fóra

farmík84 sipky jsou pokles nebo vzestup, zluta pomlcka, znamena, ze stoji na miste

16. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Krásný večer všem,
    úkol v klidu splněn,řádek mně k radosti stačí.:D
    TOP jde jako každý rok mimo mně.xDKdyž vidím vaše milionové zásoby,tak já farmařím asi nějak špatně.Stodolu udržuji v takovém množství,aby mně žádná akce nepřekvapila.Všechny KR utrácím za šlechtěnce a to mně srdce krvácí,když za jednu potvůrku dám několik milionů..Postavila jsem si červené výrobny na Bahamu a tak musím zase šetřit.
    TOPkařům fandím a vše sleduji.
    Tak bojujte.;)

17. iDavis

iDavis Baron fóra

Nech robím čo robím, dožinková akcia ma tento rok nejak neláka. Hríby mi skôr prídu ako z rozprávky než z normálnej farmy, no ale čo, aspoň zase niečo dopestujem do úloh v hale. :)

18. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Dotaz:
    Houbivem je možné zkrátit dobu výroby houbové polévky na nulu? tzn. použiju 8× houbivo a mám ihned polévku nebo musím pak tu poslední hodinu čekat?
    Pokud tento dotaz již padl, omlouvám se, nestíhám pročítat komplet forum ;)

babako tohle ocenil(a).
  19. farmík84

farmík84 Pilný autor

martina19751 děkuji za vysvětlení, šipky jsem chápala jen jsem nevěděla , že je to pomlčka .

babako a tomokoco tohle ocenili.
  20. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Akcia je už splnená, ale do topky nejdem. Kým začne ďalšia akcia aspoň si čo-to dopestujem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.