Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bbowling to máš těžký....já například pořád nemám vytvořené zásoby, které jsem si naplánovala. Ne že by mě ten pohled na plnej špajz nějak uspokojoval, ale chci mít zásoby, abych se nemusela před každou akcí starat, jestli budu mít potřebné věci na dodání nebo číhat na trhu a draze a složitě nakupovat. A podobně jako STYBI chci vyklidit družstvo od úkolů. Pořád si pamatuju začátky, kdy člověk nemá zásoby, konto skoro na nule a může se snadno stát, že kvůli tomu nesplní akci - tento druh adrenalinu mi nevyhovuje. Takže napřed zásoby a pak může i lakomá Barka uvažovat o dodávkách přebytků do sudu. :p
    Zajímavé je, že mi nevadí zruinovat si konto i stodolu v rámci pomoci jinému farmáři, ale udělat to sama za sebe...to zatím ne :D

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Je to marný, je to marný.... je to marný ,-) Taky mám občas pocit, že se asi těmi krejcary dá zaplatit inkaso nebo z toho prasete někdo dělá nedělní řízky ..... podle těch názorů a reakcí ,-)
    Chápu, že každý má svůj názor a má na něj nárok.... takže nikoho nebudu přesvědčovat a toleruji ho. Musím souhlasit s tím, že akce jak je popsána tak nemá s dožínkami nic společného, ale princip (napěstuj, dodej, vyprázdni stodolu) je stále stejný ,-) Ceny jsou slabší než loni, ale o to tu předsi nejde. Jde o to si udělat zábavu, tu hru si oživit atd... a pro hráče TOP o "prestiž" a nějaký impuls se zapojit.
    Ty Dožínky si hlavně hráči dělají sami. Kde jsou ty doby, kdy byla tipovačka, hecování se, spešl ceny pro TOP 3 CZ-SK, nabídky pomoci, veselá debata? Proč jsem tady včera psal "hlouposti"?.... aby to nebylo jen samé nehraju, stojí to za..., nebaví mě to atd.... a třeba se někdo i zasmál? Chci tím říct, že je to hra a jaký si to uděláme, takový to máme. Není přece potřeba i sem zatahovat negaci z reálu... je to vše jen virtuální ,-) Nikomu tenhle názor nenutím... mám na něj stejné právo jako ti co je Dožínky "nebaví", tak jsem si ho dovolil zveřejnit ,-)
    Jinak pokud by chtěl někdo z trhu BB podpořit moji účast v TOP 1000, tak budu rád když se mně ozve sovou. Zatím jsem v klidu a zásob je dost, ale jde mi o to mít někoho na svém trhu pro případ "nouze". Pomocí nemyslím že mně to nechá za 0,0..., ale že v případě potřeby po dohodě odkoupí řem produkty a šlechtěnce a naopak zase nabídne na prodej co se do top hodí. Díky.

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

U mně nastal zajímavý stav. Mám 4005 ks modrých slunečníků a do úkolu potřebuji 4000 ks.
    Úkol nemohu splnit, drží mi těch 10 ks v nutné záloze i když je nepotřebuji a tak musím znovu
    dopěstovat ještě 5 ks. Proč nemám možnost sáhnout na tu rezervu, jako obvykle, při každém úkolu,
    kdy se mě tabulka zeptá, jestli opravdu chci ... ?
    Není to nějaká hloupost?
    Protože je dostatek času, tolik mi to nevadí, ale stát se mi to těsně před koncem akce, asi bych zuřil.
    bbowling, panrybicka, -Elcondor- - třeba ti hráči nemají tolik času a možností dopěstovat zásoby na nějakou
    svou danou úroveň. Já bych je klidně nechal při jejich strategii. Proč by příště nemohl být za odměnu jen hnůj,
    když hráčům ubohé odměny nevadí a je to pro ně jen otázkou prestiže? Pak by se ale neměli divit, jaké jsou.
    A moje zásoby ve stodole určitě neshnijí, jsou totiž jen namalované.
    :D:DxD

4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Je docela zajímavé projíždět v Topce české hráče. Na některé nicky koukám jak pět na šest :) Takový "zubniprostor" mi zní děsně vtipně a co si pamatuju, topkařil/a i vloni.
    Ještě musím projít seznam všech, abych se podívala, jestli i můj kámoš Jugger1169 něco přihodil. Kdyby ne, sesmolím v němčině nějakou větu o pomoci a pošlu mu pár litříků javorovky, co mi zbyla :p

5. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Ach jo a já to čtu až teď....no kdybys měl ještě nějakou kremaci, brala bych tě hned...o aktivní a vtipné sousedy je nouze ;)

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Mikeš

Klikni na těch 10, poctivě naklikej po jednom 5 kousků a dodej. Funguje to.

7. Jarda_Jágr

Jarda_Jágr Pisálek fóra

V Top Staru jsem už byl, tak teď je čas na Top 1000 8)

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Dík za rady, budou se hodit příště. Moc jsem tu možnost dodání nezkoumal.
    S SH jsem už dopěstoval a úkol splnil.
    Ty, co do TOPky šli, nekritizuji a ti by zas neměli kritizovat ty, co do TOPky nešli.
    Tím pro mně dožínky končí a budu fandit všem našim v TOPce.
    A hlavně se bavit vašimi hecovačkami. Jste fakt dobří.
    xD

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Pozrel som do Top-ky a z mojích susedov 0 a SVK 5 takže s tým šalátom to nevytrhnem,ale nevadí.Držím vám palce aby ste tam vydržali až do konca;);).

10. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Ahoj, kdyby tu byl nějaký farmář nebo farmářka, nabízím pomoc. Na trhu AP. - Vykoupím vaše věci za nejvyšší možnou cenu.

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Twinulka
    Hele, nehraješ to tajně i v Německu?? :music:xD

12. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Casey27, bbowling - kluci, díky vaším "receptům", vtipným hláškám a laskavému hecování to pro mě nakonec bude ta nejlepší akce, při které se opravdu vůbec nenudím. Jste prostě úžasní (palec hore!)

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) taky se tu dobře bavím, jen tak dál ... pomaloučku polehoučku pěstuju ty barevné "dožínkové" houby, koukám na TOPku a lehce si přepočítávám obsah stodoly - je zřejmé, že pro TOPku jsem letos opět nezvolila dobrou strategii xD, no jo, vše naráz nejde, po několika letech hraní bez využívání informací a zkušeností z fóra prostě mé krejcarové konto ani obsah stodoly pro tuto akci není nastaven, pozitivní je však už jen to, že "běžné" akce už dokážu plnit bez stresu před jejich koncem a bez šílených nákupů ... takže příště to bude určitě i na tu TOPku xDxDxD:p:p:p ... přece jenom ta trocha času pro přečtení fóra a postupné vyzobávání a aplikaci všemožných rad a zkušeností nese své ovoce ... díky všem, co se nezištně dělí se svými postřehy a úspěchy s ostatními :inlove: a díky těm, co tu udržují dobrou náladu svými vtipnými poznámkami

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Houby s otazníky letos asi frčí xDxD

15. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěknou neděli,
    nebude tapeta k Dožínkám?

16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Poláci zase nedají dopustit na národní barvy..... toto našel včera farmanžel :D

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Asi nebude, ale zkus napsat Twinulce nebo Caseymu, určitě ti pomůžou. Oba dva velmi hezky malují, ale hlavně krásně zpívají :p

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

uff, tak už se poslední skomírá kolem 7mi mega.... no což tak dáme taky trochu lepší receptík :D

Vezmeme 8 párů vrbových chapadel, 2 pěkné fenykly, 250g žita- rozdrtíme na hrubou mouku, 3 pepře, olivový olej, bazalku, pštrosí vejce. Fenykl spaříme tak tři minutky, obalíme v trojobalu a lehce na olivovém oleji osmahnem. Mezitím uvaříme chapadla s pepřem a bazalkou. Dozdobíme strouhaným zázvorem :D

No a to by nebylo aby se nepodařilo protlačit se trochu výše, alespoň při frontě na toaletu :D

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Neumíš číst? Píše že chce tapetu. Takže naše umělecké nadání jí bude k pšouku. To chce tapetáře... tak šup šup do montérek, popadni štafle, kartáč, lepidlo + další pomůcky a val ..... Stejně už máš v TOP uvařeno, tak se aspoň nebudeš nudit ,-) A po cestě vyzvedni pechfóglové známku (na dopisy.. né psí), ať jseš užitečnej a nenapadají tě blbosti jako můj zpěv ,-) Mmch už v 7. třídě ZŠ mně zakázali zpívat a dostal jsem triangl :-D

20. tepui

tepui Mistr fóra

Dík za radu zpívající obrázek bude lepší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.