Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem tam taky něco přispěla, no třeba to bude i stačit co?;)

2. Margziam

Margziam Stará škola

Tak už se do TOPky nepodívám s 1 salátem.. :( Když už tam je 1.000 lidí a nejnižší má přihozeno 46.000... a já ještě nemám ani napěstováno... Ale to nevadí.. budu se dívat, jak postupují ostatní.. :)
    k.tynka už má přihozeno 2.834.932.992 :)
    A Mousinku už jsem dnes na slovenském taky viděla - před nějakým časem.. :)

Ošklivá jsem, chudá taky, ale 2 pozvánky jsi mi odmítla bez uvedení důvodu.. :(

3. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Tak jak to vidíte? Zatipujeme si, kolik bude třeba na poslední místo v topce? Něco mi říká, že laťka bude poměrně vysoko, soudě podle prvních dní. Tipuji cca 250 milionů.

4. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

No já bych tipla míň, loni to bylo 127, letos je na to víc času, no kdo ví, ale řekla bych , že přes 200 to nebude....

5. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj Máťo, já vůbec nemám odhad, ani na tipování.. Takže se raději nechám překvapit.. A budu číst tipy ostatních.. :)
    Co myslíš, poroste ještě cena hnoje? Nebo už s tím prodejem raději nemám čekat, aby zas neklesala?

A teď jsem koukala na Tvoje fotoalbum - máš nádherný ostrov pokladů.. Ty mlýny tam vypadají fakt moc pěkně.. já ještě nemám žádný.. :)

PomikTimi - mě ten sběr hub nenudí. Jsem ráda, že to není štvanice, jako jindy.. Mám dost co dělat, abych zvládla aspoň něco málo.. A houbičky mají pěknou grafiku, na pokoukání jsou pěkný..
    Teď mám na noc zasazeny ty delší. 8 hodinovku a 6 hodinovku.. Ještě mi jich hodně chybí. Nejvíc mi chybí těch 8 hodinovek..

Naposledy upraveno: 14/11/15
  6. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Já jen podotknu...mě akce dožínky nudí...velké zklamání

Margziam...máš recht...není to štvanice a (nejsou to dožínky)...jen sázecí nuda .-)

Naposledy upraveno moderátorem: 15/11/15
  7. babina51

babina51 Veterán fóra

Akce hotova,stonek aktivován.Dojedu mrkvovku a hodím stáje.:D:pxD

8. sona13

sona13 Pisálek fóra

také nejsem z této akce nadšená

STYBI, evainfo a ldivacka tohle ocenili.
  9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Můžu někomu nějak pomoct s přihazováním do TOPKY?

10. pesfanny

pesfanny Rádoby autor

Tak jsem do TOP včera ráno hodila salátek a koukám, že už jsem vypadla :/ Jsem doufala, že se udržím . Koukám , že v JZD mají přebytky a tak se toho zbavují. No už to bylo cítit i ke mě na záhonek. Jsem si říkala, že to ten odér jde od Prahy. Jen jsem zvědavá jak moc budou čistit sklady. Na to si fakt počkám. Jestli se nepletu loni syslili. A tak jim to tam už musí hnít pěkně dlouho.
    Já tedy vyčkám, nikam se nepoženu,ale nesmysli tam házet asi nebudu. No má taktika je : Ukažte všichni co máte na skladě a pak já tam také něco málo hodím.

11. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Akci dnes dodělám a to jedu na pohodu, no a pak 5 dní budu jen čučet a čekat až ta akce konečně skončí! Je to bohužel velká nuda, Topky se nezúčastním, už teď jsou tam děsný cifry:wuerg:! Ale všem co to zkouší přeji co nejlepší výsledek :)!

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Dnes konečně volno :p a pěkné ránko, hlavně všem našim Topkařům, kteří si vedou skvěle ;) a moc jim držím palce. Já bych s mými zásobami mohla dělat jedině vrátníka při vstupu do velké Top xD a nabízet tak občerstvení ( samozřejmě cizím) dle zdejších receptů " kuře ala Andul" a "bazalpivoň bramborák proložený sádelňákem".... se bude potom našim hráčům lépe předbíhat :D
    Za chvilku sklízím a zřejmě bude ještě chybět pár set modrých slunečníků :) tak po zapnutí stonečku nasadím na pole co nejvíce pejsků a hydrantů .. na trhu bude po nich velká sháňka :p.

Jinak měním názor, že akce je nudná ... se tu vážně dobře bavím a i přes velké zklamání na letošní TOP1000 si naši hráči dokáží udržet svůj glanc [​IMG]

13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

AKCE DOCELA NUDA, všem co jedou Topku držím palce, ale jsem přesvědčena, že plenit kvůli tomu stodolu je hloupost !!!!

-wiolan-, ldivacka a Janina0971 tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo - TOP vynechávám, tak můžu nasadit stromy a jede se dál ;)

Už se konečně objevil hnůj, teď, když už bude neprodejný. Proč nám to RT dělá, proč nám reguluje to, co si má zregulovat sám trh? Hnůj má být, když je potřeba, i za vysokou cenu a ne po akci. Všechno ostatní zboží jde okamžitě vytáhnout nahoru, když není na trhu, ale cenu hnoje nikoli, kdyby jsme se snažili jak chtěli, s hnojem nehneme. Takto nám RT určuje pravidla, prodávej jen po stovce a za hodně nízkou cenu. Vůbec se nedivím, že už nikdo nechce dávat hnůj na trh
    :eek:
    Prosím modiky, sdělte naši nespokojenost výše - díky

15. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Může mně někdo polopaticky vysvětlit, co znamená "plenit si stodolu" ..... o_O

Nechci se nikoho dotknout, ale tohle je pouze hra. Hra s neustále dokola se opakujícími akcemi a odměnami, která jiná už nebude. Ty zásoby ve stodole jsou pouze virtuální, nejde si na ně sáhnout, podrbat králíka za uchem, polaskat se s kozičkou. Je to jen a jen namalovaný. Tak proč to někam nenaházet, když si to napěstuji nebo vychovám znovu. Fakt mám z některých lidí pocit, že tato virtuální stodola v nich evokuje představu plného skutečného špajzu, do kterého se bojí sáhnout, aby náhodou neubylo, ale každý pátek do něj nacpou další nákup.

16. panrybicka

panrybicka Zelenáč fóra

Mám jen já ten pocit, že odměny v Topce jsou rok od roku ubožejší. Příště třeba dají do odměn už jen kopu hnoje a nádrže na voduxD

17. STYBI

STYBI Velmistr fóra

bbowling - já to myslím tak, že raději prodávám na trhu a syslím si Krejcárky na nákup vyšších šlechtěnců, abych mohla plnit úkoly v tom je pro mě smysl této hry mít co nejvíce splněných úkolů

evainfo, Janina0971 a maribeja tohle ocenili.
  18. -Elcondor-

-Elcondor- Pisálek fóra

Ahojky... Já si dovolím tipovat,že přestože letos odměny nic moc,tak si myslím a odhaduji,že tak nějak 324 mega....Možná je to přehnané,ale zase zůčastnit se TOP 1000 je otázkou prestiže....nebo se dívat,jak zásoby hnijí ve stodole??? Tak všem co se zůčastní přeji co nejlepší umístění....:)

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

324 mega? To se mi zdá moc ...To by se ten teď na 26. místě musel propadnout o sakra hodně;)

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, chválím přehled v Top1000, nemusím rolovat, když chci vidět naši lokaci. Držte se :)

Akce dobrá, tak jako pro mě každá;) kdyby mě hra nebavila, tak s ní fláknu a jdu si číst.
    Modré houbičky budu mít dopoledne napěstované a oranžových ještě pár stovek chybí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.