Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Přidat 5 salátů ,tak to sem ani nepíši.

evainfo, Hajas a babako tohle ocenili.
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: Tak přemýšlím nad finálním receptem..... to bude asi takhle... vem lán pšenice, přidej hektar brambor, přilej 2000 galonů javorovky, nažeň do toho 1500 koz....... a tak dále a to vše za stálého míchání nalej do.... (nn tam ne) do sudu ,-)
    Jinak už mám plno.... nejrychlejší byla 007 .... musíte uznat, že lékař se za plotem hodí ,-D

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro Batory:
    Připouštím, že 5 salátů je málo, ale vzhledem k průvanu ve stodole by jakákoli větší snaha v mém podání byla marná. Chtěl jsem si jen "zaveršovat" a projevit radost z toho, že mám akci za sebou.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kluci v akci, promiňte, ale v čem je problém? Majoránku lze nahradit tymiánem, oreganem, bazaličkou, ba i mateřídouškou - všechno je to stejná ráce a podobná chuť, pokud ovšem nejsem Zdenda. Jo - a moje babička zásadně zahušťovala bramborák strouhankou, krásně to pak křupalo. A co takhle náplň z uzenýho prasátka a zelíčka?

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Casey27 no jestli ty recepty vyzkoušíte i na sobě, bude se doktor asi hodit xD

6. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak na TOP1000 asi moc hráčů letos nereaguje - ceny na trhu se nehly

7. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

no když to tam dávají po 10 ks tak to ani nebaví...je fakt že i dost drahý

8. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Teda děti, to jsou názory. Ceny na trhu se nehly, tzn. o TOP 1000 není zájem. :cry: Hergot, akce netrvá jen 1 den, hráči mají dostatek času, a že tu jsou takoví hráči, co se chtějí dostat alespoň na chvíli do TOPky a vyscreenují se tam, to je toho. Až na konci bude možná pořádný boj. 8)

9. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

také ještě stále nemám napěstováno, ale do TOP jdu na 100% času je opravdu mraky, ale opravdu jsem letos nečekal že budou rovnou dvě TOP 1000 :D

PS: jasně farmženo, budu se moooc snažit tam zase nedat celou farmu

Naposledy upraveno: 14/11/15
  10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

táto čekal nebo nečekal, stejně TOP zase obhájíš, o tom není pochyb :)

EDIT: i klidně dej, zimu přečkáme, lakomá Barka má zásoby a nebude jen na zelnou polívčičku jako u broučků, bude i kus flákoty i vitamíny - a napečeno taky mám :D

11. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Přes den jsem do topky nějak průběžně přihazoval a asi už skončím. Pokud to nebude stačit, ještě něco dohodím na konci.
    Všem přeji hodně štěstí s úkolem a topkařům s topkou.

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak, TOPka má 1000 účastníků. takže končíme, zavíráme. Sečtěte to a navalte ceny. Letos to vyšlo dost levněxD

13. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

tomokoco sousede, budu tě sledovat po očku a myslím si že tentokrát se sejdeme někde vedle sebe, je super nandat za dem 10 mega obrovská gratulka

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem akční nijak extra nepěstoval, měl jsem skoro všude stromy. Zítra pokud bude více času, tak možná něco napěstuji a pomelu nějaké houbivo na zkrácení časů :). Do TOPky jsem dneska přihodil nějaká čísla a mám tam teď hezkou protihodnotu 1 111 111, to se mi líbí ;). Možná by se tam ještě nějaké 1 mohly nalepit, ale to uvidím s vývojem TOPky...

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

bbowling - to by se ti líbilo. Hodit tam jeden bramborák a nějaký tři mrkve v podobě šalátiku a rochnit se v cenách xD Už se rozjeď. Já tam hodila všechny ty pukavce, co jsem měla nasyslené loni. Doufám, že mi je nevrátí kvůli prošlé záruční době. Hrozilo sice, že ani nic nevhodím, umřela mi myš i s klávesnicí. Nakonec se ukázalo, že jsem si lahví tramínu vyškubla nějaké kabely nutné k provozu pc xD:p

16. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Poslední sklizen modrýho slunečníku a můžu něco hodit do sudu jinak recepty zajímavé děkuji za inspiraci hned mám nedělní oběd :D

Tak hotovo a něco málo naházeno v sudu a zbytek dám před koncem a nebo to co tam je bude stačit

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

chlapiska nezbývá než-li uvařit kuře ala Andul :D
    ingredience:
    1 hnědé kuře
    3 cibule
    1 celer
    5 mrkví
    12 černých pepřů
    2 chilli papričky můžete nahradit obyčejnou paprikou
    1 citron zakápnout citronovou šťávou
    Jako přílohu štouchané brambory s cibulou:
    10 brambor
    3 vejce
    1 kravské a 1 kozí mléko
    3 cibule
    Oboha:
    1 salát
    3 mini mrkve
    1 meloun
    3 vinné révy
    2 cherry rajčátka
    15 hrášku
    15 kukuřice
    pitný režim pivínko:
    30 chmele
    30 sladu
    100 vody
    a místo slámy 30 sena :D
    a tlamolep na závěr:
    8 vaječných koňáčku :D

18. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Četla jsem kluci vaše recepty a majonéza se dělá z vajec a oleje.Tak místo oleje řepku,pokud z ní ten olej nějak vytlačíte,přinejhorším olivový. ;)
    A co takhle štrúdl,ten by jste taky mohli hodit jako dezert.

Tak jsem přišla konečně z práce,zítra volno, v pondělí a úterý další 12tky,to mě teda netěší. Ale zjistila jsem,že ráno mi budou chybět jen modrý houbičky a něco málo ostatních,ale ty se v pohodě zvládnou potom na pohopolích.

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

A sakra, to jsi se teda bbowling rozšoupl :D a uvařil pro celý regiment na fórku, né? :D :D
    Zatím co casey to vzal pouze v kruhu rodinném :D :D :D
    :D dobrou :D

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

JZD_Sestajovice muselo ukuchtit nakonec asi něco z hrachu, že vylétlo tak strmě vzhůru.......

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.