Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte,,,Tak včera nám akcia začala a zajtra ju skončím,,Stou TOPkou mi vzali chuť hrať rovno ju môžu dať na olympiádu ,,Dožinky som čakala trochu iné toto je akcia //zber hríbov//
    Tí čo ju vymysleli nezažili dožinky :cry:

2. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

akce na pohodu
    rozpěstávo mám slušně.
    všem hezkou hru

3. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

tiež sa mi akcia pozdáva a na topku nemám,tak držím palce ostatným

4. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj.Nějak mě uniklo, co je ten hydrant, to patří k této akci? Ale co s tím dělat?

Margziam, babako a STYBI tohle ocenili.
  5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezké ráno všem pracantům na farmě. Tak zatím mám pouze od každé houby něco přes 700 kusů, akce vypadá docela pěkně, a když si přečtu první výsledky Topky, tak jsem ráda, alespoň si nevyplením stodolu, neb by moje zásoby v ní stejně na ni nestačily, všem kdo se do ní snaží dostat držím palce, ať se jim zadaří, ostatním alespoň přeji splnění této pěstovačky.

6. Maiki239

Maiki239 Pisálek fóra

jana.zape: Hydrant je produkt ze psí výrobny hydrantová továrna

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný den všem pěstitelům a sběratelům hub!!! Akce pohodová pro nás, kteří nemyslíme na pozice nejvyšší!!! Vybílit stodolu, tak do toho nejdu!!! Akci si myslím, že musí splnit všichni, kdo se pro ni rozhodnou a TOPkařům hodně úspěchů, jsem zvědavá, zda se tam někdo z Čechů dostane! Tak tomu držím všechny palce!!! Pohodovou hru!!!;););)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

S tím hnojem to RT pěkně pohnojil, nejde ho zdražit a proto je ho málo a já se nedivím, za tu cenu bych ho taky neprodávala. Kdyby šel hned nahoru, jak to bylo dříve, tak je hnoje dost a dosti. To se našemu milému RT zase něco podařilo xD

Modré houbičky budou cca v 11 hod. dopěstované a postupně se budu vrhat do těch delších, snad to půjde rychle. Není toho třeba tolik. Jak mají ale různý čas, tak mě to moc nebaví ;)

Naposledy upraveno: 14/11/15
  9. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Věřím, že našich tam bude dost. Soudím tak podle topky s kočkami. Na to jak jsme malá a chudá zemička, bylo zastoupení docela slušné. A všem zúčastněným moc fandím.

Po ranní sklizni chybí zelených 19, tak to už nechám dodat systémem po 5 kusech. A opravdu jedu každou barvu na jednom poli, dokonce i tu nejkratší jsem přes noc nechala. I tak bude dnes hotovo.

10. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Ceny v top 1000 pro farmáře s menším levelem je lákavý, ale kde vezme material v hodnotě cca 500 mil.:cry:.
    Do lesa na houby chodím rád takže do hub jdu, ale v TOP Ramba dělat nebudu:music:.
    Všem farmářům přeji mnoho úspěchu. Ahojky ;););).

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dokonce si myslím, že takový Varun nezažil ani dožínky, ani Den díkůvzdání ba dokonce ani sběr hub. Jinak by nedopustil takovouhle kravinu.

12. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Zajtra aj ja budem finišovať,no do topky nejdem,ceny nič moc.Je tam kopec slovákov aj čechov,nech im to vydrží.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Se mně zdá,že letos je to nějaký slabý.Docela by mně zajímalo ,kolik hraje ve skutečnosti hráčů.:eek:
    K akci: Přihozena jedna houbovka!! Teď už určitě neprohraju!!xD Za 8 hodin přihodím další , ať to odsejpá!o_O

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Ja by som do tej Top-ky uhodil 5 šalátov ale nechcem predbiehať tých čo do nej hodili 1 šalátxDxDxD.Tak do toho nejdem radšej ho dám schrúmať zajačikom;);).

15. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já zatím chodím po lese a vyčkávám. Jinými slovy, nemám napěstováno, protože jsem šetřivka a nechci pustit ani kapku (zelenou) na zmar :p
    Trochu jsem uvažovala, jestli ty moje javory neušetřit na příští rok. Protože i když se zdá, že letošní odměny nejsou nic moc, příště to může být klidně soutěž s výhrou v podobě 100x voda, 25 slepic a jedna hvězda. No a to by teprve byl adrenalin, udržet se v Topce xD
    Sousedíci, klesáte. Přihoďte jabko, nebo dvě třtiny xD

16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Twinulka vítej do klubu....taky nemám napěstováno a nejspíš bude až zítra - mám to jen na dvou plochách (nebudu trhat stromy) a kvůli pár prašivkám neobětuju ani hnůj, natož SH.
    No a do TOP lakomá Barka nejde ani náhodou xD

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Twinulka: Možná i katalpa, oranžová koní stáj a meruňka.xD

18. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

čarodějka007 :-D - taky bude hotovo až zítra,protože jsem hlava děravá,a nedala si marmošku

19. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jde to s námi nějak z kopce .... o_O My jsme se snad dostali na šikmou plochu nebo co .... :cry::oops:

Asi tam hodím nějakou polívku, minimálně tu, kterou jsem zapomněl v lednici a kapku zkysla .... :wuerg:

20. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

nejpohodovější akce. Ani nebudu dávat 1x1 pole budu pěstit pomalinku po lehýnku :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.