Sběr hub (13.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 12/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si nechala oko zalepit a hned jsem zasadila tak snad se udržím Javorovky něco přes 700 000 a né jen tu stodola potřebuje trochu provětrat.Nějak se mě to tam kazí

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Monička79 - šmánkote, choudě, co sis to přivodila ? Tak ať je to co nejdřív pryč ;)

Akci udělám, stoneček není špatný a já jsem ještě ve vývojovém stadiu. Každý bodík se hodí. Do topky bych mohla...hodit tak těch pár myší, co se třesou strachem v koutku poloprázdné stodoly. Ale budu držet palčeky všem našim, to je jasný :D

3. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Já tedy nevím...když se podívám na ty odměny v topce, tak mě příjdou směšné. Asi jde jen o image a předvést se jak jsem dobrý hráč.
    Je škoda, že u jednotlivých nicků není popis země. To by mě opravdu zajímalo .-)

Jinak všem díky za odpověď... .-)

4. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Také mám dopěstováno. Rozpěstovávala jsem bez nákupu košíku, pěstovala jsem po celou dobu s vodou a s SH na polích 2*1. Superhnojivo nekupuji, mám ho z obr stromů, zbyla i docela slušná zásoba na některou z dalších akcí [​IMG].Takže do této akce jsem nedala ani jednu jedinou reálnou korunu, i ty pomocníky jsem tento měsíc nepořídila, pojedu celý měsíc jen z kuponů z akcí.

Napěstovala jsem jen potřebné množství do úkolu, po dodání zbylo toto [​IMG]. Víc akční plodiny pěstovat nebudu, farmu jsem vrátila do normálu.

Vermikulit padá jako divý, zřejmě proto, že není nepostradatelný.

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

tazvenuše - dr monika je akinomrd si myslím 8)

6. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já nemám ještě ani napěstováno a koukám, že v TOPce už má někdo dodáno za 1,3 mil KR.

7. rampusak

rampusak Veterán fóra

Mě tahle akce nějak zatím nechytla. Mám rozpěstováno tak akorát od všeho na celou nebouranou farmu, takze cca 400ks od každýho druhu, víc polí nemám, prales jen pár polí, trhat stromky bolí. Protože na mě je počet druhů plodin závratný tak jedu takticky na noc 8 hodinovku a přes den si napěstuju od každé co potřebuju. Jestli mi to docvaklo tak tentokrát si nezamelu. Nebudu vyhazovat ani zásoby pro Topkaře na trh, je to akce bez šťávy. Děkuji RT za to barevné odlišení hub, bez toho bych byl naprosto ztracen -.-. Odměny neřeším, dnes jsem doodtajnil poslední TS z odměn pro vyskakovátka a nemá cenu to ani rozebírat, teď jsem k tomu vytočil žlutý kravínek, mám štěstícka jako kdybych šlápl do hodně dobrou nocku všem.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak mně ten den na přemýšlení nepomohl a jsem stejně blbej jako včera!Marně čučím na odpočet 8 hodin a přemejšlím co se to vlastně po mně chce.Hodil jsem do TOP nějakej granát a obdivuji prvního hráče v TOP! A tak nějak přemejšlím jestli vůbec tuší,že ceny za první místo jsou stejný jako za 1000 pozici! Asi ten rok na přemýšlení je sakra málo! No, každej hrajeme jinak!o_O

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Musel jsem přehodnotit celou taktiku na TOPku. Korek si nechám až na později, až se bude lámat chleba na předních místech, tak ho tam ve vhodný okamžik mrsknu a vyhraju. Pro začátek musela stačit jedna mrkev. Ještě tady mám v záloze okurku a dvě vejce, to kdyby bylo nejhůř .....:eek:

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Spotřebováno přes 3000 SH a akce je hotová :). Málokdy mám akci hotovu hned první den, ale dneska se mi jaksi chtělo utratit většinu SH, tak jsem to udělal :D.
    Do TOPky jsem symbolicky přihodil protihodnotu 1 000 000, ať jsem tam taky vidět mezi českými farmáři ;).

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

;):p;):):p;):)Jo, ta vaše zelenina tu pekelně chybí. Jsem rád, že jste konečně mezi námi. Mám už zasazeno na noc a tak všem bdícím přeji dobrou noc, já jdu totiž hajat. Nezávidět, udělat Totéž. Trepifajksl
    PS: když jsem to psal, asi jsem měl vlčí mhu. Chyby napraveny. T

Naposledy upraveno: 14/11/15
  12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Teda ta akce je nějaká lehká, co budem dělat celý týden?

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím chrochtám blahem [​IMG] Zítra už budu asi odstaven!xD Možná by to chtělo ještě nějakej ten litřík červenýho a naperu to tam pod tlakem!o_O

tazvenuse Budeme se škrábat za uchem a nebo možná také ještě někde jindexD

Takže jestli jsem to dobře pochopil,mám pěstovat dál houby s absolutně nesmyslnýma časama, abych mohl vyrobit ingredienci a z toho pak houbovku a tu pak vhodil do bezedného poháru?? To se fakt někdo pomátl!o_O

Naposledy upraveno: 13/11/15
  14. silviec

silviec Mistr fóra

Napestovano a z hecu hozeno par do topky , jdu si uzit par minut slavy, nekdy se vazneji zucastnim, nyní ne, vsem cechackum preji umisteni a zatím 3 sousedum zlom vaz, drzim pesti
    po precteni zprav ze světa nevim , jak tu farmu budem dlouho hrat(((

15. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

I mně už se konečně podařilo splnit základní část, tak jsem něco hodil do topky a zatím 12. místo. Doufám, že ráno už nebudu mimo top 1000. Všem přeji dobrou noc.

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

siliec: To jako myslíš, že nám zrušej farmu nebo že nám zrušej celej svět?:p

17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už má řádek na stonku ;)

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak tady se schyluje k těžkému boji ..... o_O Jen doufám, že Casey nemá víc vajec nebo delší banán než já .... :oops:

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Akce má nebývalou odezvu, co? Casey, chceš poslat něco na přihození? JZD samozřejmě taky....

20. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky Rychlíci xD
    Tak vy už tu topkujete a já mám zatím asi 250 ks od každé houbičky.A jelikož za chvilku opět mažu do práce na 12tku,moc se toho do večera nezmění 8)
    Moc se mi líbí houbičky, to by bylo udělat si smaženici,kam se hrabou lysohlávky.
    A dekorky taky paráda,jen ta svítivá mi určitě bude chybět :( Budu mít asi co dělat,abych za neděli napěstovala to základní-to je jediný den kdy mám volno.

Tak držím palce všem našim topkařům.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.