Santovo tajemství (8.12. - 12.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 7/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Stříbrný a zlatý jsou hotový dnes 274 čepic akcička dobrá jde to dobře;););).

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

První den akce se vydařil a zítra bude hotovo ;). Padátek je potřeba něco přes stovku a s plodinou jsem skoro v půlce, takže to jde skvěle. Na noc akční, když není problém s padáním, alespoň bude dřív napěstováno :p.

3. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Darovací licence ? To je pro akci OaD?

4. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Ano to je pro tuto akci OaD.

5. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Pomalu se prohrabávám k cíli. Už mám 120 čepic takže uši mi neumrznou a jestli to vydrží tak se k cíli prohrabu. Škoda že nevyskakuje na zahřátí nějaká santovice. Všem ostatním hodně čepic a doufám že dorazíme všichni.

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:D bez přípravy 68 čepic
    právě jsem rozpěstovala, blíží se půlnoc
    nu, mám číst oficiální zprávy... a vůbec, číst fórum
    to vyprávějte všem organizátorům různých společenských, školkových, pracovních atpod akcí
    jo, a s tím pečením mě moc nedrážděte :p prostě klasika, nestíhám

7. X-mole

X-mole Znalec fóra

2 -pechfógl-
    :inlove: Zruinovat takhle před svátky Tvou vymazlenou farmu by mi čest snad ani nedovolila, takže edit:
    Prosím, prosím už nechci nosorožce (Ale v květnu pod májkou bude jednorožec, ju? )
    Jinak to vypadá, že jsem planě sejčkovala xD bez velké přípravy, po první sklizni padlo 108 kusů, teď 182 kusů (zlatí sousedi díky:inlove:) takže zatím pohoda a spokojenost.
    Ať se daří.:)

8. anvan

anvan Dozorce fóra

Cukrové hůlky hotové a chybí posledních pár čepic, takže dnes bude v poklidu hotovo komplet. Takové akce teď před svátky cením - není tolik času a jako správný farmář a hráč chci vždy všechny akce dokončit - takže této akci palec nahoru!!!!
    Všem přeji rychlé dokončení a hurááá do vánočních příprav doma!

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké ráno všem, akce na pohodu a tentokrát jsem dala jen 100 SH na rozpěstování. Na noc cukrové hůlky, teď jich je
    3 750 a čepiček 279, stromky ještě dozrávají. Přeji pěkný den a jdu něco hodit do úkolu ;)

Tak nevím, dělám dva úkoly naráz
    [​IMG] to dostanu 2x odměny? xD

Naposledy upraveno: 9/12/16
  10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě potřebuji 50 čepic a bude hotovo ;)

11. hullk1

hullk1 Stálice fóra

konečně lehká práce :)

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ještě mi chybí necelých 1600 cukrových hůlek do úkolů 4/5, 5/5 a bude hotovo;)

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Teda vy jedete!!!!!! To já jsem pravý posázavskýpacifik ,také stavím u každého klacku! Hůlek jen na pole a jeden úkol, čepic necelé dvě stovky a ještě, že jsem měl na noc lískáče neb jsem zapomněl dodat MJS. Jó, když se daří...

14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Šlo to rychleji, než jsem čekal. Všem přeji brzké a poklidné dokončení akce.

15. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Zdravím všechny farmáře(ky) akci jsem začala později ale tad mám třidny volna tak se do toho pustím :D
    jan.svatek Gratuluju ;)

16. alunk

alunk Aktivní autor

Napěstováno bude ještě dnes, snad budou i čepice :D

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

To snad ne ..... o_O [​IMG]

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak to je na pěst. Ale v poslední minutu posledního dne by to bylo ještě lepší.:p

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Bbowling: nejenže neumíš odházet sníh a ovládat kombajn, ty neumíš ani počítat :D. Jinak abys věděl, tak jsi prohrál, rychlíci již mají hotovo :D

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: jj prsí se tady a pak nic..... od hráče středního lvl bych toho čekal víc ,-) I začáteřníci od rána houpou nohama.... asi mu pošlu nějakej dárek ať má motivaci ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.