Samostatný klient / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. domina.vlasta

domina.vlasta Pisálek fóra

zajímavá hra...chvilkama jsem vzteklá - to když se to sekne a pak nepomůže nic jiného, než znovu projít celým spuštěním hry včetně naprosto hloupého přihlašování se, protože si to neumí zapamatovat jméno a heslo, až po blaženost, že je hra rychlejší...nechápu, že tlačítko Přihlásit je je obrovské jako kráva, ale strefit se do jména a hesla vyžaduje vzít si lupu...nechápu, že když si tady docela hromada lidí stěžuje - a jsou to konkrétní chyby, tak se s tím nic moc neděje ... no nenadchlo mě to zatím >:(

malanek70, dasa1143 a var tohle ocenili.
  2. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

Ahoj všichni, nebudu opakovat kritiku výše uvedenou, prostě holt flash končí a musíme se s tím smířit nebo přestat hrát. Ale nemohu najít, kde koupit krmivo na trhu?

3. var

var Pisálek fóra

Je to marný,je to marný a i s klientem je to marný ...nebaví mně a štve mně to, v téhle podobě se to fakt nedá hrát,:(takže po tolika letech hraní se vrátím ke knížkám, pod stromkem určitě nějaké budou a objednat si je z netu už jsem se taky naučila xD

Evina2 a Veselka tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tulen1966 - ahoj, tady
    krmivo01.png

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem si toho klienta teďkonc stáhla, třeba mi zachrání včasnou ranní sklizeň ... si taky říkám, že trošku nahradí mého odpadlíka My browser, ale je divnej, malinkatej a nějak seřízlej kolem dokola xD

dasa1143 tohle ocenil(a).
  6. Nedík

Nedík Pisálek fóra

Hoj,
    tak jsem opět stáhnul klienta, nainstaloval a bummm ono to opravdu funguje žádné bílé okno :D:D poděkování RT a poklona lidičkám, kteří na tom stráví asi hodně času :D

musím říct, že rychlost načítání je opravdu senzační , sice chybičky se najdou ovšem nic co by bylo až tak moc tragické (ještě jsem neprošel vše) jen jedna už tu zmiňovaná věc a to velikost okna... u mě není okno ani na polovinu monitoru což je opravdu nedostatečné...

7. adik06

adik06 Rádoby autor

t oje fakt šílený přes to unity ..jeden hnus, jak dlouho čekáme t oje fakt o nervy a vy si děláte srandu tu farmeramu mír deset cm velkou , nechcete to ještě zmenšit ,aby jsme si nato vzali lupu.. to je člověk znechucenej co s tím ted děláte

8. Skali

Nedík - ahoj, okno si můžeš zvětšit v nastavení hry - kuk tady ;)

9. Nedík

Nedík Pisálek fóra

Skali

***odstraněna citace předchozího příspěvku
    Děkuji moc :D sice o krapet větší by to sneslo ovšem už vidím co mám na farmě :D:D:D:D

vilm4, evainfo a Skali tohle ocenili.
  10. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

nelze se přihlasit, je to jen u mně nebo i nekdo jiny?

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. imisa

imisa Zelenáč fóra

Klepl jsem na minihru -> hrát desku severní pól, vyskočila hláška something is wrong, zmizely tři zimní balíčky, nemám ani surovinyo_O Co s tím?

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Skali

imisa - ahoj, zkus se odhlásit a znovu přihlásit, poté mrkni, zda se balíčky nebjevily. Pokud ne, obrať se na herní podporu a požádej je o prověření
    Jak kontaktovat herní nebo platební podporu

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    pepino1972 - ahoj, přes klienta ? Předtím to šlo ? Můžeš ho zkusit odinstalovat a stáhnout znovu - je aktualizovaný
    Třeba to pak půjde

vilm4 a imisa tohle ocenili.
  13. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

No jo, máš pravdu :D Člověk nesmí být zbrklej :) Počkala jsem a za 2 minuty a všechno zas normálně fungovalo.
    Děkuju za radu :)

Tak teď už by mohli jen vyřešit to, aby si klient zapamatoval přihl. údaje, a u mě je to úplně bez chyb.

Jinak v prohlížeči mi nefunguje když rozkliknu uložení ploch - mám tam jen bílá okýnka,
    ale v klientovi to funguje úplně v pohodě, takže jsem z klienta fakt nadšená :)

14. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Tak já čekala 5 a nic. Přihlásila jsem se bez něho a načítalo se to 27 minut. Notebook není starý ani měsíc, tak PC to nebude.:mad: Velikost okna mi najednou jde zvětšit, ikona na zvětšení stránky je aktivní.:D

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. dorotea14

dorotea14 Perspektivní autor

Zdravím farmáři, sdílím vaše připomínky a jsem tak otrávená ze hry, za celých x let jsem hrála bez problémů a teď mi v podrobných pokynech pro Unity v podstatě dávají na srozuměnou, že můj počítač na to není dostatečně výkonný. Myslím že nejsem sama a ne každý má na zakoupení silnějšího stroje. Ten program se moc nepovedl, nejsou třeba vůbec popisky u zvířat ve zvěřincích a výrobnách, orienentovat se teď v obchodě je pro vysokoškoláky a asi jsem konzervativec, prostě jsem zklamaná

16. boruvka1950

boruvka1950 Rádoby autor

dobry večer nevím ale už mě nebaví to co děláte, Asi už nebudu kupovat kombám tolik roku to hrají ale teď co děláte mě nebaví, co se taka kupovaní krmiva a nejde to atd,takove novoty mi nepasují děkují boruvka1950

Veselka tohle ocenil(a).
  17. -adelka2001-

-adelka2001- Pisálek fóra

To jsem měla zapnuté a pro jistotu jsem to udělala znovu a stejně se nic neděje.

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/20
  18. Skali

-adelka2001- ahoj, pak jedině, že bys to měla vypnuté ve Flashi - pak se to nechová korektně. Zítra, až skončí ten test, schválně mrkni, až budeš přihlášená klasicky přes Flash, jak to tam máš nastavené - jen tak ze zvědavosti, ju ;)

PS: nevkládej více příspěvků pod sebe, pokud potřebuješ něco dopsat, použij možnost upravit. Děkuji

jolana4 tohle ocenil(a).
  19. -adelka2001-

-adelka2001- Pisálek fóra

vykvetlé stromy nejsou pouze na hlavní farmě

20. Skali

-adelka2001- pokud to je na jedné ploše v pořádku a na druhé třeba ne, tak to může být tím vypnutím animace pole ve Flashi. Uvidíš zítra, co tam máš nastaveno :)

jolana4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.