Samostatný klient / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vera2610

vera2610 Pisálek fóra

Je to hnusné pořát se mi to vrací , nejde spustit hru, nechápu proč vymýšlíte takové blbosti

2. martinek37

martinek37 Perspektivní autor

Nevím, jestli mi bude někdo schopen poradit, ale od odpoledne se mi přes klienta nedá dostat na baha. Po kliknutí na ostrov se načte procento, načež to zmrzne a už se dá jedině zavřít okno.

3. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

OS WIN 10 Pro build 19041; procesor Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz; RAM 24 GB; grafika AMD Radeon HD 7570

Bílé okno, instance vytěžuje přes 30% procesor, po zavření okna proces zůstává aktivní.

pozn.:
    poslední (včerejší) aktualizaci win jsem musel odebrat, protože mi shazovala síť

Naposledy upraveno: 12/12/20
  4. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Stáhla jsem klienta, hra v něm jede docela akceptovatelně, takže odehraji vše co potřebuji, ale jakmile se odhlásím ze hry, už se do hry znovu nedostanu. Jen bílá obrazovka. Restartuju počítač a zase to jede....tak nevím, kde je zakopaný pes.

Podotýkám, že hodně z nás je technicky počítačově neznalých (omlouvám se těm, kteří mají pc v malíčku)-stačí se podívat do vlákna pro důchodce, takže technické rady typu "stáhněte, vložte, aktualizujte,nainstalujte, odinstalujte, vypište formulář, jakou máte grafickou kartu.." jsou dost kruté, zvláště když mám např. windows7 a rada je graficky ukázaná ve windows 10 (včera pomoc s klientem od pezt), takže u mne je úplně jinak. Vím, že to nakonec nějak pochopím, ale prosím, pokud do nás chcete, abychom byli trpěliví, buďte i vy s námi trpěliví a vysvětlujte...my to nakonec pochopíme:)

5. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Krásné ráno všem trpělivým farmářům,
    po ranní sklizni začínám den s mínusovými body.Z budoucnosti hry jsem už opravdu po 11 letech nervozní.:wuerg:

sousedko anvan,přesně jsi to vystihla.
    U mě nějaké instalování a stahování nepřipadá v úvahu.Musím počkat na syna,až si na maminku udělá časxD

Baja4001 tohle ocenil(a).
  6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

OS Win 8.1, procesor AMD A4-1250 with Radeon, HD Graphics, RAM 4GB

7. JánLalík

JánLalík Pilný autor

hroza a des..od 6:14hod sa neviem dostat na farmu len to toci a toci..stihla som odklikat mazlickov,na koleso ma to nepustilo a zamrzlo..som velmi sklamaná..po viac ako 10 rocnej hry..neviem si zasadit,takže akciu sotva stihnem..hned od rána ste mi urobili krásny den..nemam slov..

je 8 hod preč a stale sa neviem dostat na farmu.. to tu mam dokedy cakat! kupujem každy mesiac premium baliček,kombajn,sezonny balicek,koše... RT žije aj z mojich penazí,takže si žiadam pynulu hru!A na tú ich kompenzaciu sa možem,viete čo... Aspon nespustajte akcie,ked to nejde,alebo ju zastavte..

je 10hod a stale nič..vobec nenačíta..

8. libakos

libakos Polobůh fóra

Mě se podařilo vše až na měsíční svět, tam jsem se napoprvé nedostala. Když jsem restartovala zas to běží ,tedy až se každá plocha načte.Špatné je psaní přes poštu,nejde odpovídat,opravovat...

9. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Ahoj, také hraji min 10 let a uvažuji, že končím. Tato nová verze je děs. Nové neznamená vždy lepší.

var, Veselka a elbedna tohle ocenili.
  10. doriska123

doriska123 Zelenáč fóra

Zdravím všechny nespokojené hráče taky hraji zuto hru xx let , ale co nyní s tím udělali je opravdu hrozné. Vyzkoušela jsem jiné prohlížeče ,ale nejde. Nový klient jen bílá obrazovka. Akce kalendář k ničemu .

11. pufinka17

pufinka17 Zelenáč fóra

Dobrý den. Stáhla jsem klienta. Hra problémová. Věčně se to seká a nefunguje. Ted v poslední době 1 problém vedle 2. Přicházím o bonusy. sklizen a nemůžu dokončit ani ůkoly. Děkuji za odpověd

12. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Klient zatím funguje, ale ....
    - načítání je strašně pomalé
    - při sklizni se to občas sekne a trvá cca půl minuty, než se sklidí
    - rozdávání dárků sousedům je horror
    - v inventáři si seřadím podle čeho to chci mít seřazené a při příštím přihlášení je to zase jinak
    - nepamatuje si přihlašovací údaje
    Je toho mnohem více, ale jelikož mám pravačku v sádře, nebaví mě datlovat levačkou :cry::cry::cry:
    teď jsem koukla do Rama obchodu a je tam pusto a prázdno, ani počet mincí se mi nezobrazil

Veselka tohle ocenil(a).
  13. babina51

babina51 Hrabě fóra

Mně zase štve,že musím po každé do rámečku Přihlášení psát pořád a pořád a furt jméno,heslo-nejde na něco kliknout aby se to dalo uložit?A ty skákající ovce už se mi o nich i zdá.

14. martinek37

martinek37 Perspektivní autor

Tak k problému s baha se dnes přidal další s minihrou. Objeví se jen jedna postava a hrací stůl, pak to začne mizet, problikávat, až se objeví modrá obrazovka a konec. Je tam jakási hláška o zamezení poškození, nutný restart. Podotýkám, že jsem včera provedl zkopírování dll souborů do nové složky dle návodu v ofiku. Od té doby sice nemusím restartovat ntb pro znovupřihlášení, ale zase mi nejde minihra.

15. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Skali, já tu animaci mám puštěnou :)

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jeanette.mrazova - ahoj, a stejně prd ? Nevidíš to dozrálé ? Pak je možné, jak psal kolega, že to máš vypnuté ve Flashi. Chová se to pak nestandardně - některé stromy se zralé tváří, jiné ne. Věřím, že i to se vychytá. jen to bude ještě chvíli bolet, no ;)

17. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak u mě klient super :)
    Mám jeden noťas doma a druhý v práci. Doma pevný rychlý internet, v práci přenosnou wifinu (krabici od vodafonu), a na obou funguje skvěle. Samozřejmě v práci, kde mám internet trochu pomalejší, je trochu pomalejší i hra, ale pořád super. S klientem je to rozhodně o 100% rychlejší než v prohlížeči, ale ani v prohlížeči jsem neměla žádný problém.
    Všechno zatím jede v pohodě, pouze při sklizni akčních plodin na hlavní se to najednou prostě sekne, a když na to kliknu, tak to zbělá (jako za mlhou), a píše to, že program neodpovídá, takže to musím celé shodit a najet znovu.
    Při sklizni ostatních ploch je to v pohodě. Určitě nejsem jediná, u koho se tohle děje, předpokládám, že to je tou akcí, ale bylo by fajn, kdyby to nějak opravili.
    No, a pak už mě trochu štve jen to zadávání hesla a jména při každém přihlášení.
    Jinak jsem na farmě zkusila všechno možné, včetně nákupů na trhu a podobně, a nemůžu si stěžovat :)
    Osobně klienta fakt chválím :)

Iwuska, DANKA722 a kiki2305 tohle ocenili.
  18. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré odpoledne všem, začnu tím na čem hraji farmeramu. Stolní PC Acer Aspire M3800, RAM 2GB, Win7 Home Premium 64bit,NVIDIA Ge Force 210 - takže velký stařeček. Unity jsem nejdříve zkoušel v prohlížečích Firefox,Chrom a Edge - srovnáno pro mne od nejhoršího k lepšímu. Od vydání klienta hraji v něm, na to že je ve zkušebním provozu běhá, tady zvolím slovo šlape velice slušně. Nezaregistroval jsem nějaký velký problém, jasně je to o něco pomalejší než flash, ale dá se to tolerovat. Pravda nemám nic dalšího v pc otevřeno a probral jsem i programy na pozadí + vyčištěno PC. Prostě pro mne hratelné, bez sekání i dlouhých přechodů a nikde mi nic neskáče a neodjíždí - jako jsem to měl v prohlížečích. Za mne - já klienta doporučuji a chválím. Evidentně se na něm pracuje, viz bílá obrazovku nebo přihlášení na Fórum. Buďme všichni trpěliví, svět též nebyl stvořen za jeden den;). Věřím, že vše bude časem šlapat tak jak má a k naší spokojenosti. Ještě poděkování módíkům za trpělivost a velmi tolerantní přístup(některé příspěvky už hodně za hranou). Hezký den všem a hlavně pohodovou hru bez rozčilování

DANKA722 tohle ocenil(a).
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zemanka01 - ahoj, při sklizni mi to dělá to samé - sekne se to, bambilion kytiček vyskočí, po kliknutí to zbělá. Většinou počkám 1-2 min a pak si to dá říct. Teď zkouším farmu v edge jako aplikaci (viz. příspěvek od pezt)a tam se mi to neděje ;)

DANKA722 tohle ocenil(a).
  20. Gervant

Gervant Zelenáč fóra

Zdravím,hru hraji již 10.let,ale asi skončím.Stáhla jsem si klienta,ale přesto se hra nedá hrát.Pomalu se načítá a neustále se seká.Takže než sklidím celou farmu,tak to trvá hodinu a na to opravdu nemám nervy a ani čas.>:(Dřív byla hra zábava,ted je jen pro zlost.

zdenička60, var a Veselka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.