Salonek Alpská záře / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jako byla to kravina, ale strašně mě to bavilo :pxD

Vše co jsem chtěl, vyzobáno a možná i budu pokračovat, protože to je strašně návykové

Udělejte z tohodle trvalou akci (myslím něco jako OaD), protože asi nejen mě to strašně baví :D

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Nepamatuji, kdy byli téměř všichni hráči tak nadšený. Za mne skvělá akce, vše vybíleno a licence zbyly. Málem jsem zapomněla na domluvený výšlap s kamarádkou. Opravdu moc vydařená akce, jen víc takových. :music:;):music:

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Je možné, že jako náhodná odměna vypadávají i Pikolky? :) Myslím, že jsem získala ze hry 2 a jednu z obchodu

4. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,tak to byla parádní akce.Zasekla jsem se včera u toho až do večera,nakonec po vybrání cen jsem zjistila,že zbylo 7790karet.xDJe to hodně návykové.;)

5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ne, není to možné.

6. evoku57

Dob, tak to je mi líto, že jsem to nenafotila, ale byly tam;). Hrála jsem včera celý den a ke konci, když už jsem byla v 10 lvl a nevěděla jsem to, tak se mi 2x objevila, na vedlejší farmě ne, ale na hlavní ano, jsem si tím jistá na 99,9%. Teď jsem se podívala a měla jsem určitě před akcí 15 a teď mám 18. Snad mne nešálil zrak

7. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Je to návykové, je to návykové.
    A jako každý závislák bych měla vědět kdy přestat ( možná):p
    Končím na 202/8, zásoby ještě mám, ale musím taky něco nechat pro normální zákazníky. V obchodě už nic není......škoda. Karet mám teď navíc necelých 10.000 ks

No nic, jdu dělat něco normálního....těsto na koláče už mi teče v mísy.
    Možná se k tomu ještě vrátímxDxD

Fakt paráda hra, prosím opakovat častěji.

8. 14087

14087 Titán fóra

Opravdu je to návykové :D včera jsem to nevydržela a ještě to zkoušela až mi došly všechny zásoby na nabití :D
    Skvěle jsem se u toho odreagovala a zapomněla na stres a špatné myšlenky :)
    Tak že jsem vyzobla ještě všechny Alpské položky a zbylo spoustu karet
    [​IMG][​IMG]
    EDIT: končím s tímto už není co vybírat :)
    [​IMG][​IMG]

Naposledy upraveno: 10/2/26
  9. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásný den :)
    Tak jsem nakonec taky zavítala do Alp jukl na mě 15 level a hru jsem spustila ,karet bylo dost , asi jsem syslila plody stromů protože jsem dodávala a dodávala a čekala jsem na stonek pak jsem zjistila při stavu 3750 že už jedu zbytečně. Stonek vybrán a i ostatní položky a ještě zbylo. Nebylo to vůbec špatný, naopak ale alpinista ze mě asi nebude.;)

10. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak já jsem akci plnit nechtěla nebot´do alp moc nechodím, nakonec jsem začala plnit( a akce se mi líbí ) ale došel materiál, jsem v levlu 7, tedy jestli dobře koukám, no a zasazeny stromy, hodně jich mám na vysazení, ale nejdou sklidit, tak nevím co s tím, no pokud to nevyjde, tak mám o zkušenost navíc, budu chodit do alp častěji, ale akci dávám palec nahoru ;) juj už jsem na to přišla, mám plné uložiště tak jedu dál:)

11. evoku57

Takovouto akci dávejte často, to je pohoda a baví to, jen v těch odměnách by to chtělo krapet ABZ ;) kdybych na obou farmách neměla vše vybráno a na hlavní už spoustu kuponů navíc, tak bych akci jela dál, je to opravdu návykové

12. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak hlásím hotovo, super akce

13. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Chválím, chválím, zprvu po prvním přečtení skeptická, teď jsem se od miniher nemohla odtrhnout a přišla jsem o dnešní oběd.
    Jako odměna navíc mi padaly hojně sladká výměna, lepidla, cukrová bedna, . . ..

https://prnt.sc/Tw4Jnxm3ZODj

https://prnt.sc/Gzx0paITHqJi

14. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

A nebylo to spíš tohle [​IMG] - bedna, kde ji můžeš získat ;)

15. slechtajara

slechtajara Vycházející hvězda fóra

To je hrozná hra,od té se nedá skoro odtrhnout,vše vybráno kromě akčních položek,které nebyly ani potřeba.Takže prosím každý týden opakovat i s obměnou odměn.Super akce.

16. WildJets

WildJets Stálice fóra

Tak tahle akce me opravdu hodne bavila, zabrala jsem se to toho, vyzobala cely obchod a jeste mi zbylo 1500 karet. Premyslim, ze si zahraju jeste :D

17. evoku57

Dinoalesi, nejsem z toho moudráo_O, na obrazovce se mi objevila Pikolka a to hned 2x během hry, třeba to bylo toto, já fakt už nevím, jak jsem rychle odklikávala, tak jsem to jen tak letmo zaznamenala, díky

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj,super akcička,vše zakoupeno,za mě 1*

19. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Koláče upečeny, kváskový chleba také, byla jsem v optice pro nové brýle.....a jinak závislácky sedím u notebooku a skládám a skládám.
    Podobnou akci, která by mě tak dlouho udržela u monitoru snad ani nepamatuji. Jó, leda první královna a kdysi hodně dávno OaD.
    Tohle se vážně povedlo, jen škoda těch nevyužitých karet. Příště prosím min. obden aktualizovat odměny.

Šmárjá...akce trvá do 12.2.? Tak já valím do Alp, sklidit, zasít, ať je co rvát do lednice. Pro Šarlotu a spol. do čtvrtka zavírám krám.

Baví...hodně baví xD:inlove:

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nemohlo by naše milé RT tuto hru-minihru ukončit? Jsem jak školáček z 1b nejde mi přestat asi nebudu mít za chvilku ve skladu nicxD:cry::p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.