Salonek Alpská záře / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Já to vůbec nechápu, nyní jsem v práci, nemám čas to studovat...ale i tak jsem vedle, jak ta jedle, to už ta akce i běží...

2. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Platí ta protihodnota uvedená u plodů a rostlin? Já, že když chci naplnit lednici, která má maximum ukazatele 870, musím na tuto sumu do ní naházet 100 bukvic buku trpasličího. Jenže když si těmi 100 kusy bukvic vynásobím protihodnotu u nich uvedenou, je to 13 800. A lednice po mně původně chtěla jen 870. Tak jaká protihodnota plodů a rostlin je správná? Nebo je to rozbité?

3. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Já to tu nějak mastím jsem ve 4 lvl a mám 1230 karet.

4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

.macca. - a chce to po tobě správný počet plodů co se týče protihodnoty? Mně ty počty neodpovídají.

5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Na 1 kartu přísady v akci je potřeba dodat předměty s protihodnotou 16.

Info o kartách a dekoracích je doplněno do FAQ. Ačkoliv jsem přesvědčen, že upozornění při odstranění dekorace z plochy by mělo stačit. ;)

Naposledy upraveno: 9/2/26
  6. enkeli

enkeli Pisálek fóra

lednici plním po malých dávkách - jen na cca 10karet. hra zatím v poho.

7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Dob - děkuju za odpověď. Takže v lednici to číslo značí počet karet které dostanu a ne protihodnotu? Takže když lednici naplním třeba těmi 100 trpasličími bukvicemi, dostanu 900 karet?

8. Dob

Prepperka ano, počet u lednice značí počet karet s přísadami, které dostaneš. 100 trpasličích bukvic ti bude stačit na 100 * 138 / 16 = 862,5 karet.

9. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Properka Já nevím jenom jednou jsem to naplnila dala jsem tam protěž, když jsem to tak propočítala, tak u něčeho to vychází a u něčeho ne, vyzkoušej po jednom a spočítej už jsem začala lvl 7

10. evinana

evinana Baron fóra

tak nějak jsem z toho stále jelen :) na první otázku už mám tady odpověď hned nade mnou, ale ještě nechápu jak udělat jen 10 karet proplnění. Měla jsem jich v okénku 8 a doplnit jen dvěma mi nešlo. Musela jsem přesunout 5. Tím pádem dávám do úkolu víc. Co dělám blbě prosím?

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já musím vždycky ze hry odejít abych mohl doplnit třeba 1 kartu, jinak mi tam skáče celý balík. No nevím, nechám to uležet. Zatím mě to to neuchvátilo.
    Edit: Píšou, že karty dodané navíc se ztratí, chápu, ale jak je mám oddělit když nejdou.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Asi tak:
    [​IMG] 8)

13. Dob

Já už mám dohráno a na žádný výrazný problém z hlediska hratelnosti jsem nenarazil. ;)

evinana není cílem vždy dodat přesný počet. Občas to vyjde tak, že musíš dodat více kusů, než je požadováno. A občas je to i lepší strategie, než se snažit dodat přesně, jelikož si díky tomu uvolníš prostor a zbavíš se nepotřebných karet ingrediencí.

Pitrýsek47 co tím myslíš?

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dob: Mám stejné složené v počtu 13 ks, ale zákazník jich chce jen 10.
    Naházel jsem to i po 14, aha čtu, že to tak může být. No to jsou pěkně nenasytní :).
    Edit: Užij si nový level, no vida, někam jsem se posunul :D.

15. babina51

babina51 Hrabě fóra

V lednici mám 633 klikám chci karty a nic.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Dob

babina51 pole pro karty mají omezenou kapacitu. Pokud se na ně již nic nevejde, tak musíš nejprve dodat přísady zákazníkům. Až poté se uvolní místo pro další karty.

17. evinana

evinana Baron fóra

Dob díky. Snad se s tím nějak poperu. Prostě dávat pozor aby jich nebylo zbytečně víc. Nějak to půjde

18. ju.no

ju.no Aktivní autor

Asi mám hotovo :) Je cílem vybrat obchod a získat stonek? Nebo je někde ještě nějaký jiný cíl?

19. Pumpička

Pumpička Vycházející hvězda fóra

K prvnímu zákazníkovi jsem přesunul zelené karty, kokosové už tam přetáhnout nejdou. K druhému zákazníkovi jsem přetáhl kávové, modré nejdou...
    Pokračování večer...

babina51, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  20. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Hraju, hraju a ani jsem si nevšimla, že už jsem na konci :D
    Takže je jasný, že hrát se dá do konce akce ;)
    Ledničku jsem naplnila 2x, není moc náročné na protihodnotu, takže i když jsem občas přišla o nějakou tu kartu navíc, tak jsem zas tak o moc nepřišla :p
    Mě se akce líbí a hlavně ty odměny jsou super, už jsem začala bílit obchod xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.