Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kikulkaV91

kikulkaV91 Zelenáč fóra

Ahoj, můžu se zeptat kde seženu noru pro rysa základní? Nebo v jaké akci byla jako akční příbytek?

maribeja, bursuk59 a eli2006 tohle ocenili.
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kikulkaV91 Dostanes je v akci za dodani akcni kytky (koprivy).

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

kikulka - Seženeš ji hned v prvním úkolu za 500 kopřiv - plusko úplně vlevo
    Matlafousko, byla jsi rychlejší xD

MarianoGirl, naše kopřiva je vaše žihlava, o bodláku ani řeč

Naposledy upraveno: 4/1/18
  4. kikulkaV91

kikulkaV91 Zelenáč fóra

Ahoj, moc děkuji :) nějak jsem to přehlídla.

bursuk59 a eli2006 tohle ocenili.
  5. makak-magot

makak-magot Stará škola

Bezejmenný: to je perfektní, pochval ji i za mne!

Všichni: Spočítal jsem si jak budu plnit pomocí SK a doplnil to do původního příspěvku. Pěknou hru, já odjíždím na služebku.

6. matlafous123

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Sušenek vypadlých 536 ks:p

8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Doplňuji po sklizni hlavní a mýtiny - 42 + 34 tj. 76. Ale hlavně mi vypadla jedna vrtačka!
    Celkem 123 sušenek.

Edit:
    Zvláštní, že na trhu ještě rys není vidět?

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Takhle z dálky nevypadají zase tak špatně, spíš jako hubenější medvěd. No a za 3 hodiny vyzvednu výrobny, ty pak sklidím až ráno, protože ráda spím. Ta dvě krmiva v poho vyrobím, na noc určitě nebudu dávat SK.
    Na hlavní mám kopřivu ještě na velkých, divoška a mýtina už je na malých. To pro dnešek bude stačit, když bude potřeba, zítra těch pár kopřiv dopěstuji.

10. matlafous123

krakoramaja Takhle z dalky vypadaji jako usli boxeri po hodne dlouhym pochodu centrem Prahy xD

11. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Tak mně připadají jako nevrlí c.k. úředníci. xD

12. libakos

libakos Polobůh fóra

První krmivo dostali to lepší ,doufám že si nezvyknou a protože po osmé dostanou to své a já neponocuji bude pokračování až ráno.Doufala jsem že si vytočím +1 při 50 točení ale ani ň a to ani SK >:(Prostě mám farmy bez štěstíčka.....Nu což není kam spěchat ..

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ještě je možný kompromis, když se zavřou do baráku tak to až tak špatně nevypadá, spíš jako buldoček:)

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

první rysy nakrmení a další sklízen v 8večer,na noc dám už výrobny lízatek ;)

evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám dilema, asi na noc změním taktiku, bo je mi líto dávat na noc SK, namelu tedy ze sklizně ve 20 hodin 6 krmiv, aby bylo na chlívky i výrobny a s SK budu pokračovat zítra, vždyť na dopěstování kopřivy je času habakuk xD

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

:mad:vymazala jsem si stavitelem45 políček se SH, měla se sklízet za 10 minut:mad:, CHTĚLA JSEM VYMAZAT JENOM 10 VELKÝCH:mad:bylo by to vcelku jedno kdybych ještě měla SH, zbylo mi 52 ks.;)
    Dnes se mi opravdu daří, na kole za party lístky mám ponožky a oranžové ryby:p

evainfo, Zoufálkov a zahradnice4 tohle ocenili.
  17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

miloun:
    Určitě na farmu. Teď je to ale akční krmivo, tak asi proto se dá mlít i na Baharamě. Pokud to dobře chápu?

dasa1143:
    Někdy se opravdu zadaří. Já jsem si minule zase pohnojila drahým hnojem mrkev.

danielaloblova, evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  18. matlafous123

zahradnice4 Jj, drtiva vetsina akcniho se da mlit na obou mlynech.

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jsem se konečně do toho pustila taky, rybích sušenek bylo 227 i s dárky od sousedů. Než jsem sklidila první kytky s SH jsem protáčela kolo ne-štěstí, podařil se bonus+1 navíc, jeden růžový úl a taky mi přišlo 2x 200% BZ a vše na celých 24 hodin xD.
    Ještě nakrmím v deset mláďata - jestli neusnu a pokračování zítra, protože moc brzy vstávám :p. Všem ať se daří a hodně sušenek.

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem to rozjel pomalu, kdyz se kdykoliv da zrychlit a zkratit pestovani diky SK :)

Vypadavat ma 124 rybicek/den, v tuto chvili ma byt 26 (nebo chybet 715 ), mam 267 (chybi 474 ), mam 36% hotovo.
    Stav kopriv : idealne 458 kusu (2250/den ), mam 417 z 13500 (3% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 139 hodin.
    Nezapomenout PRUBEZNE zamestnat mlyny 39* krmiv pro 27 rysu a pak 12 lizatek, celkem cca za 3,9 hodin.

mituli, Xenie6161 a DANKA722 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.