Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Bezejmenný: Tak to je ale opravdu krása, holčina je fakt talentovaná!
    A k těm flíčkům - má v podstatě pravdu, někteří rysové nemají znatelné fleky ani jako dospělí. A dokonce ve wikipedii je obrázek mláděte rysa, který nemá ani ty štětečky na ouškách.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

88 ks susenek z 1 a 3/4 ploch spaldy... pohoda. Kdo bude vecer hlasit hotovo? :D

3. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak bez přípravy a bez JC (kdo by se s tím patlal) z majoránky (10:45) mi na úvod vyskákalo 117 rybích sušenek. To ujde, zvláště když si uvědomím, že asi obětuji něco SK a napěstovanou kopřivu proměním na krmivo později v lepším módu (jedno krmivo za 20 kopřiv + 3 žaludy místo současného požadavku na dodání 250 kopřiv a 19 sušenek). To snad i ty krejcary za zbylé sušenky potěší.
    Aspoň se budu moci dříve sooustředit na pěstování tolik potřebné bílé lilie...

Bezejmenný - to je nádherná kresba! Jen drobná poznámečka - nemá náhodou rys kratší ocásek?
    Ale je opravdu krásný.

Matlasous123 - pokud jsem to dobře počítal, tak mi to ani s použitím SK zatím nevychází na možné splnění celé akce do večera. Leda by to musel být opravdu pozdní večer (rozuměj spíše noc než večer). Prostě na to nemáme dostatek výrobních prostředků (stájí (4) a výroben(2)) v odměnách akce. Ale možná mě někdo vyvede z omylu a dokáže to aspoň do půlnoci.

EDIT -Budu muset poopravit své výpočty. Neuvědomil jsem si totiž zprvu, že lze jednotlivé úkoly plnit nezávisle na sobě. Stačí tedy nejprve dodat 500 ks kopřivy do splnění první části prvního úkolu (a získat tak 4 rysí výběhy) a pak se hned vrhnout na druhý úkol (pro získání 2 výroben). Třetí přeskočit a hned jít na čtvrtý. Jenže to člověk stejně ušetří jen dodání 1 lízátka, takže ani tak si nejsem jist, zda to půjde stihnout do půlnoci.

Naposledy upraveno: 4/1/18
  4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Sušenka z rybky: [​IMG] ze tří ploch Kozlíku a stěhováním party želv. Takže teď už jen napěstovat ten plevel v podobě kopřivy a můžu si jít zase po svých, to znamená šafrán a spol. do úkolu Namyšlený :p

Jezéďáku - nic nekupuj, šetři "florenty" na šneka z maringotky :p Hodila jsem si jednu tu sušenou rybu přes plot ;)

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jenom ... no fuj :p 436 kousků to jistí ... :music::music:Koukám Twinda má stejně, asi koupím za 2FL jeden pišingr abych měl víc ...

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na co počítat padátka, když jsou třeba jen kopřivy :D samo jedu s SK, je to asi 20 tulidomků při šlechtění a to mě nevytrhne a namleto je to za cca 7-8 dní, něco málo bude i z akce, teď jen napěstovat, do večera to nebude, ale ráno asi ano, jenže budou chybět ti Franc Josefové rysí

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bez JC 156 sušenek ze dvou ploch šípku a zbytek stromy XXL. Potřeba nejsou, ale už tak nějak ze zvyku jsem dělala klasickou přípravu před akcí.

8. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak bez přípravy vyšlo ze všeho, co zrovna uzrálo(sedmikrásky, dýně a pár stromů s chlévy) 49 pochoutek. Pro představu - na mladších farmách, které jsem ráno nesklidil = 162 a 168 kousků.
    Nu co, dám pro začátek SK na první kolo a pak už bude padadel dost.

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

144 padátek.
    Pokud to na krmivo nebude stačit, použiju SK.
    Akce teprve začala, a tak není potřeba nějak zmatkovat že mám málo sušených rybek.

8)

10. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

156 pajdátek a deset minut před akci jsem si vytočila 200 do stodůlky na 24 hodin, tož to bude příbvatxD

11. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Já mám z karafiátové divoké - 47 sušenek. To je dobré, jsem spokojená. Další sklizně, i když jen lískáčů, budou následovat.
    Budu radši krmit kopřivama. SK se mi mele 9 hodin, tak toho obětuji jen málo.

12. matlafous123

bbowling Moc se tady neprs s tema zelvama a koukej makat - do pulnoci ocekavam hlaseni! :p Btw jak to, ze nemas jeste hotovo uz od 25.12.? o_O;)

jan.svatek Pockej, jestli nepujde vrchni kouzelnik kuzelkar do hospody, tak nam tu vytre zrak xD Pocital jsi se zkracovadlama chlivku a vyroben nebo bez?

DANKA722 a babina51 tohle ocenili.
  13. lott_lott

lott_lott Stará škola

Bezejmenný: moc hezká puma ;)

evainfo, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  14. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

pro matlafous123
    To je pravda, že jsem nepočítal s využitím stonku a řemeslných produktů na výrobny a chlévy... možná to půjde, ale zase člověk bude muset povyhazovat vánočku a bílou nevinnost (také zlaté sloty).

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

A pro koho je čas víc než peníze, nakoupí patřičné košíčky a je vysmátý :p

DANKA722, maribeja a babina51 tohle ocenili.
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

154 sušenek ;)

17. mituli

mituli Polobůh fóra

Podle mého ten rys docela ujde-klokan je horší a taky jsme si zvykli;),padátek 150,ale mě je to fuk.Rusáci,Poláci,Pražáci -všicni jsou už doma a začínají lyžáky,tak další frmol,budu ráda když něco uhraju .Hře zdar:music:

18. matlafous123

jan.svatek ;) Rekla bych, ze realna sance je slusna, kor jestli ti to aspon trochu vychazi i pres nezapocitane pokraceni chlivku + je tam zluta vyrobna :)

krakoramaja Kdepak - kosiky se do ferplej nepocitaji a jestli koupi bbowling ten smrdutej keks, tak je taky diskvalifikovan xD

DANKA722, krakoramaja a babina51 tohle ocenili.
  19. babina51

babina51 Hrabě fóra

Padlo 190 sušenek.

mituli, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  20. MarianoGirl

MarianoGirl Rádoby autor

Neviem, či to tu už náhodou nepadlo, ale práve som si s hrôzou uvedomila, že vaša žihľava, ktorá je mimochodom aj u nás žihľava, je v slovenskej Farmerame preložená ako "bodliak" :oops:

Toľko ku vytváraniu chaosu medzi jednotlivými položkami...

Edit: Alebo vaša žihľava je naozaj náš bodliak a teraz už som naozaj zmätená :D A robím tu zo seba blbca. Každý deň sa človek naučí niečo nové.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.