Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

No čo už. Či je to buldoček,mutant,nepodarok alebo čokoľvek iné do súťaže sa zapájam.Patrím medzi tých hráčov ,čo chcú mať všetko nové čím skôr na svojej farme. Prajem krásnu a úspešnú hru.
    A ešte foto rysa ostrovida ;)

2. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásný večer, rys se mi sice nelíbí, ale akce i stonek ano. Na akci se těším, tak zítra huráááá na to!!!

3. babicka42

babicka42 Zelenáč fóra

taky se tesim ale to suprkrmivo do zacatku asi budeme muset pouzit vsichni aby jsme nezustali stat otazka jestli to pujde vnucka uz se tesi na kocicky preji vsem dobrou hru a nenechat se otravit koprivama snsd to pujde dobre uvidime co udelaji vypadavatka

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babicka42 - superkrmivo pro krmení rysa použít půjde ;)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pokud půjdou rysi nakrmit SK tak to udělám, a pak je ponechám i s výrobnami liště,jíst nebudou chtít, místo kopřiv nasázím něco jiného..
    a vždyť i ošklivé je občas krásné:

[​IMG] Y_n_O není tato rodinka nádherná:)

6. lase2

lase2 Magnát fóra

tak jsem ráda že je to potvrzeno, kašlu tedy na pajdátka :D Pojedu na SK, přeci jen se to podle mého vyplatí. A jak se říkalo v již památném filmu (Marečku, podejte mi pero), A běda vám! Běda vám! Jestli mi to nepůjde!! Běda vám!!!!:)

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Kopřivu jsme ještě neměli ;)

Nu, mě to "A běda vám!..." zní z Ať jiží duchové hlasem vedoucího prodejny :inlove:

8. Boty

Boty Magnát fóra

No já nechci rýpat, ale neříkalo se to ve filmu " Marečku podejte...", když po p. Kroupovi st. chtěli ať jde do školy se učit , se učit ,se ... ;):pxD:D ???

Naposledy upraveno: 4/1/18
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Boty a k.vitek: Pravdu máte obě :)
    Akci dělat budu, jsem na to zvědavá, SK dám na začátku... pak se uidí, pokud se něco nepoguánuje, tak to snad stihnem.

Ještě dotaz, když nám zbyde krmení pro rysy, zůstane ve hře nebo se rozloží na kopřivy a pajdátka???

Pecuska: Odkojených mám 7let.... a heč taky mi to občas myslí. :) Jinak teď deset měsíců.

10. Skali

MatysekKamilek - nejspíš zůstane (logicky). Ale - není asi moc výhodné si dělat krmení navíc, bo spotřebuješ 250 kopřiv, kdežto po akci už jen 20 kopřiv (a tři žaludy) ;)

11. makak-magot

makak-magot Stará škola

Tak jsem si myslel, že budu dělat akci "klasicky", ale zjistil jsem, že na to nebudu mít kvůli práci čas. Takže popoženu padátkama a těch "pár kopřiv" stihnu i když budu sklízet jen jednou denně.
    P.S. pro Noty a k.vitek:
    a
    8)

12. sirchose

sirchose Analytik fóra

Zrovna jsem si říkal zda RT využije zájem o nakrmení rysů superkem a zařadí akci na zvýhodněnou koupi a už je to tu:p
    No zase jsem jednou špatně koukal,omlouvám se za mystifikaci

13. Skali

sirchose - nechci ti do toho kafrat, ale ten výprodej je na superhnojivo a vrtulky a to ti ta nebohá zvířata asi žrát nebudou xD

14. myš59

myš59 Vévoda fóra

akce začíná za 3hodky a já se na ni moc těším, díky za spočitání a rady, kolik toho budem potřebovat;)

15. iDavis

iDavis Baron fóra

Som pripravený, karafiáty o chvíľu dozrejú, už len včas zozbierať. :) SK do chlievov dávať nebudem, mal by som mať dostatok času aby som to stihol aj bez neho. :)

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já jsem taky v pohodě. Všechno hezky dozrává a dochlívkovává takže stačí jen nechat prstíky v klidu a vydržet nesklidit - což jsem málem udělal hnedkajc ráno. Uuuuuuuuuuuuuuuufff, naštěstí jsem klikl jen na mazlíka než jsem si to uvědomil.

Teď jsem momentálně přemýšlel nad tím kolik krmiva mám umlít a už je to tu vysvětlené. Takže namelu jen tolik kolik je potřeba a počkám až po akci. Uuuuuuuuuuuuuuuufff taky vyřešený.

Dneska mám teda ale klikařské štěstí. Málem jsem díky nepozornosti udělal velké chyby.

---------------------------------------

Řekl jsem prckovi ať mi nakreslí rysa když je tak chytrá a tvrdí že tady ten je hnusnej a jako rys vůbec nevypadá.
    No tak řekněme si na rovinu že já kreslit neumím skoro vůbec a tenhle mi přijde teda hezčí než ta hrůza kterou na nás nachystaly i když zase musím přiznat že to jako rys zase extra moc nevypadá. Spíše jako nějaký jiný druh kočkovité šelmy

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Za mne je to teda urcite rys vic, nez to, co nam predlozil grafik BP a jestli toto malovalo tve mlade, tak klobouk dolu!

EDIT: Proc by mel byt rys prouzkaty? :music:

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na otázku proč není proužkatý a proč nemá špičaté uši, odpověděla že je to miminko a že naši mazlíčci (Ervín a Simba) taky vypadaly jako miminka jinak než teď.
    Prostě dítě.
    Ale radit umí dobře :)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ale proč by měl být rys proužkovaný, když je to evidentní puntíčkář?

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Do akce jdu, byť je to kočička jakási futuristická. I když proti některým malůvkám, to ještě ujde.
    Ovšem, když jsem ty malůvka viděl v orákulu, tož jsem si řekl cosi o velice divokém, perníkovém vánočním večírku...
    Jinak můj sběr bude tristní, neb přijda ráno z noční, automaticky sklidím a pak jdu na fórum... Dnes měl být postup opačný,hm. :wuerg:Jsem zvědav, co ze sedmikrásek a dýní vypadne. Chlévy a stromy možná pustí nějaký ten pamlsek až večer...
    No jo no - už bych toho bycha stejně nedohnal.
    Děkuji všem počtářům. ráno bych býval dostal za výsledek dělovku - tedy kouli.:cry:
    Ještě mě tak napadá při pohledu na toho rysíka: milostné zviřátko uděláme z vás... :pale grafik nad tím usnul a jak klepl hlavou do klávesnice, tak to odeslal.:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.