Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lase2

lase2 Magnát fóra

no spíš zda zablokovat o půlnoci všechna pole kvuli padátkům, nebo se bez nich obejít, točit krátkodobé na kšeft a rysákům dopřát trochu toho lepšího papkání :p

2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim, farmari, ja myslim, ze rysaci SK krmit pujdou, prece nepujde RT proti sobe :p Tudiz na pripravu kaslu a risknu to, mam na plose plno stromu, staji, vyroben, policek jen par, takze uvolnim opravdu jen malinkou část na pestovani a rysy nacpu SK. Kdyby to neslo, budu to resit az pak :) Mam po lonskem hazeni do poharu stále zoufale prázdnou stodolu a mam obavy, ze to tak bude ještě dlouho :-D Nicmene tahle akce se mi opravdu libi, jako poslední dobou všechny, rekla bych, ze jsou poslední dobou spis "lehci" akce, coz ja vitam :) Takze jdu do toho, ikdyz ten rys nevypada jako rys :-D

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdepak... SK mam 1194 ks, ale ty tezkotonazni becky chlupu z nej neuvidi ani drobek...., pac mam ponekud "zvlastni" dojem z nadchazejici slechtici akce a SK nekupuju, takze do nich nacpu pekne ty jejich koprivy! :p

4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj lase2,
    tak podle testu by se prý SK dalo rysům dopřát.

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já mám superka málo a dám jenom v krajním případě a nerada-.-
    Leda by mu vylepšili exterier

6. Boty

Boty Magnát fóra

SK nedám, zelená dieta jim neuškodí, jinak je budu vzorně opatrovat, ať se hezky množí :p

7. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Asi se nechám inspirovat touto plodnou diskuzí, rysy budu krmit SK dokud nedojdu pro oranžové rysy. Tím se ty nároky na kopřivy sníží, nechci nic bourat. Není důvod extrémně spěchat, stonek je velmi průměrný a tipuju, že z bedny budou nejčastěji padat hnojiva.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

jejdamánku, ti jsou ale oškliví (myslím ty obrázky, co jsou pojmenovány jako rysové :p), grafik byl zřejmě ještě pod dojmem silvestrovských oslav ... do akce půjdu, něco SK pustím pro snížení počtu pěstovaných kopřiv ...

9. Boty

Boty Magnát fóra

Pecuska007- skvělá rada :))) dík

10. eli2006

eli2006 Vážený autor

Mám dotaz-bude melounová magie fungovat hned od začátku akce?

11. lase2

lase2 Magnát fóra

No já už od královny držím stav okolo 3000 SK, takže jim raději dopřeji, a i na šlechtící akce snad zbude. A pokud ne, v očekávání šlechtící, informací z orákula a očekávané složitosti jsem dnes pustila chlup a koupila PSC za 600,-, kdyby bylo nutno někde něco honem honem :) A když ne, bude z ní zase kombajn a turbomlýn na kvartál ;)

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

eli2006 Melounova magie ti pri akci k nicemu neni... do kategorie "ostatni" se kopriva zacleni az po jejim skonceni - klik

13. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Oškliví, oškliví , podívejme se na nás po všech těch vánočních dobrotách :p, a stejně se budeme všichni snažit je získat i s výrobnou cukrátek, já tedy určitě ;)

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj eli2006,
    vzhledem k tomu, že bude kopřiva zprvu akční plodinou, tak ti melounová magie nepomůže.

15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, do akce jdu. Ten rys se opravdu moc nepovedl, ale to mi připadá i u psů. Klasický psí výběh byl nádherný německý ovčák a po novotě a šlechtění mi to přijde jako divné kočky.:wuerg:

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Těm co si stěžují na ošklivé rysy (např. já): Dovedu si představit ještě větší hrůzu - neonové rysy.xD

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda mankote ... jsem dnes došla pozdě z práce a těšila se na nové zvířátko xD a ono je to jako zmoklej mutančíček :D
    Utřela jsem velkou slzu a rozhodla se, že z nich udělám hrdiny v nadcházející akcičce :p vždyť ta nebohá rysátka nemůžou za svého stvořitele.
    Dejme jim šanci ... si snad zvykneme ;)

18. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No zkusím to.... sice mi to moc dobře nevychází, mám do pátku dvanáctky a v pondělí a úterý pro jistotu zase.... Ale udělám co se dá....

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nevím proč, ale při pohledu do rysích nor jsem si vzpomněla na jednoho ze svých oblíbených hrdinů... vlastně na dva xD

[​IMG] [​IMG]
    EDIT: a ještě na jednu hádanku: Co to je? Ošklivý, ošklivý, ošklivá, ošklivý... No přece Kelly Family...

Mno, i když jsou oškliví, soutěžit budu, na mé farmě musí být prostě fšecko...

Naposledy upraveno: 3/1/18
  20. doben

doben Ikona fóra

Já asi těch pár kousků SK obětuji a místo akční budu pěstovat plodiny do expertních úkolů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.