Rysí skrýš (4.1. - 10.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 3/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Spongey

Spongey Zelenáč fóra

Mně zase přijde, že grafika této hry je naprosto fascinující a nemá konkurenci. Realisticky ilustrované hry mi přijdou strašně nenápadité a tak nějak "suché". Z knížek zase dávám před fantasy přednost realisticko-psychologickým románům. Asi to má opravdu každý jinak. :music:

Všiml jsem si, že je grafika rysů taktéž docela kritizována. Pravda, že textury by mohly být propracovanější, ale obecně musíte ocenit, že čtyři nohy a dvě oči zůstávají nadále. :D

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y_n_O ,nejvyšší čas, aby se nám zase na farmu vrátily "akční" kytky, ať jsme sázeli podle názvu cokoliv, vždy to mělo stále stejné listy a s podivem nám tenkrát ani ti klokani nepřipadali až tak vzdálení od reality:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.